You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιστολή Στέλλας Μπεζαντάκου στον πρωθυπουργό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μόλις μίλησα με τον Εθνικό μας Σταρ, ο οποίος αν και βαρεία τραυματίας μετά τον βιασμό του παρακολουθεί αναλοιπός το σαιτ.
Δυστηχός δεν μπορεί να πληκτρολογίσει και ο μαύρος νοσοκόμος του Αμπντουλ, γιός του Τζον Χολμς, ειναι αναλφαβητος.
Με παρακάλεσε να σας μεταφέρω την επιθυμία του να αναλάβει την Προεδρία της Κυβερνησεως Εθνικής Ενώσεως γιατι ως ενας νεος ΕΘΝΑΡΧΗΣ μονο αυτός μπορεί να μας σώσει.
Γνωρίζει άριστα την θεραπειά του προκτου και επειδή θα φάμε πολλες πούτσες ακόμα - ίσος δε και μεγαλύτερες- μόνο αυτός μπορεί να μας γλιτόσει.
Θα προτάξει τα οπίσθια του ως νέως Λεωνίδας.
Δυστηχός δεν μπορεί να πληκτρολογίσει και ο μαύρος νοσοκόμος του Αμπντουλ, γιός του Τζον Χολμς, ειναι αναλφαβητος.
Με παρακάλεσε να σας μεταφέρω την επιθυμία του να αναλάβει την Προεδρία της Κυβερνησεως Εθνικής Ενώσεως γιατι ως ενας νεος ΕΘΝΑΡΧΗΣ μονο αυτός μπορεί να μας σώσει.
Γνωρίζει άριστα την θεραπειά του προκτου και επειδή θα φάμε πολλες πούτσες ακόμα - ίσος δε και μεγαλύτερες- μόνο αυτός μπορεί να μας γλιτόσει.
Θα προτάξει τα οπίσθια του ως νέως Λεωνίδας.
Επισκέπτης
μαγκες φροντιστε να συμπεριληφθει & η κυρια τσεκου στην επομενη κυβερνηση..αυτη εκανε & τις μεγαλυτερες θυσιες μεχρι τωρα..εκτος του οτι γαμαγε τον χοντρο,εβγαλε & φυλακη η "κοπελλα"..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε καλά πρόταση θα της γίνει σίγουρα...το θέμα είναι αν θα δεχτεί!Εδώ ο άλλος έβαλε στο ψηφοδέλτιο του την πυροβολημένη που είχε χαστουκίσει την Λιάνη!μαγκες φροντιστε να συμπεριληφθει & η κυρια τσεκου στην επομενη κυβερνηση..αυτη εκανε & τις μεγαλυτερες θυσιες μεχρι τωρα..εκτος του οτι γαμαγε τον χοντρο,εβγαλε & φυλακη η "κοπελλα"..
Επισκέπτης
& μετα μας την λενε που δεν μετεχουμε στην φαρσοκωμωδια..ειναι λεει κατωτερου επιπεδου οσοι δεν ψηφιζουν..να γαμησω την ανωτεροτητα σας ρε..δοξα τον γιαραμπι που ειμαι κατωτερου υποσταθμης..Ε καλά πρόταση θα της γίνει σίγουρα...το θέμα είναι αν θα δεχτεί!Εδώ ο άλλος έβαλε στο ψηφοδέλτιο του την πυροβολημένη που είχε χαστουκίσει την Λιάνη!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
& μετα μας την λενε που δεν μετεχουμε στην φαρσοκωμωδια..ειναι λεει κατωτερου επιπεδου οσοι δεν ψηφιζουν..να γαμησω την ανωτεροτητα σας ρε..δοξα τον γιαραμπι που ειμαι κατωτερου υποσταθμης..
πεστα ρε πλεζουρα μπας και βαλει κανας μυαλο.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η επιστολή είναι πλαστή.
Δεν νομίζω ότι η αοιδός Κυρία Μπεζαντάκου, μπορεί να έχει τόσο βαθειά πολιτική σκέψη
και να συντάξει χωρίς λάθη ένα τέτοιο σημαντικό κείμενο.
τί λες ρε?αφου στα καμαρινια πριν βγει και στα διαλειμματα αναγιγνωσκει βιβλια και βιβλια.Τελευταιο της βιβλιο ηταν το "εμεις και ο κοσμος"!α'δημοτικου σεζον 1982-83
Νομίζω ότι η κυρία Σαρρη είναι η ποίο κατάλληλη για το Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Και νυχτοπερπατημένη είναι τόσα χρόνια, έχει φάει......!!!!!! και με το ΛΑΟΣ κατέβηκε άρα Ορθόδοξη είναι.
Τέλος ο Καρατζαφέρης μάλλον θα έχει πολλές στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ.
Και νυχτοπερπατημένη είναι τόσα χρόνια, έχει φάει......!!!!!! και με το ΛΑΟΣ κατέβηκε άρα Ορθόδοξη είναι.
Επισκέπτης
ρε εγκαθετε τι θελεις να πεις???οτι οι αηδοι μας ειναι αγραμματες???η σαρρη διαβαζει πλατωνα-αριστοτελη στα διαλλειματα..αει χασου μυρμηγκακι..τί λες ρε?αφου στα καμαρινια πριν βγει και στα διαλειμματα αναγιγνωσκει βιβλια και βιβλια.Τελευταιο της βιβλιο ηταν το "εμεις και ο κοσμος"!α'δημοτικου σεζον 1982-83
Επισκέπτης
πεστα ρε τρικορφε..αντε με τον καθε αγραμματο εδω μεσα..Νομίζω ότι η κυρία Σαρρη είναι η ποίο κατάλληλη για το Παιδείας και Θρησκευμάτων.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ολο κακοήθειες είσαστε. Ο ένας δεν μπορει η Μπεζεντακου να γραψει τέτοια επιστολή , ο άλλος δεν , δεν θα ξερει να την στείλει. Λιγοι είμαστε όσοι αναγνωρίζουμε τον πλούσιο ψυχικό της κόσμο. Το ενδιαφέρων της για τα προβλήματα της κοινωνίας και την μεγάλη 5ετή καριέρα της στο χώρο του ελληνικού πενταγράμου.
ακου επιστολη ...... δεν παμε καλα !!!!! ρε τι κοσμος υπαρχει αλλα δυστυχως υπαρχει ! καταντησαμε νουμερα αλλα καλα να παθουμε , καποιοι δεν πανε σε τετια μαγαζια; ετοιμοι μολις δουν ενα βυζι να το πληρωσουν 5 μπομπες ! και δν πανε να σκασουν ενα εικοσαρικο στη φυλης , τοσο μυαλο.......
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Μη μου κατηγορείτε το Στελλάκι .
Είναι πολύ πιο σοβαρή από το 90% των βουλευτών
Και έχει και άποψη και εμπειρία ( ίσως όχι από πολιτική , αλλά άμα έχεις μετρήσει με την πλάτη - και όχι μόνο - από δω μέχρι τη Μόσχα , τι να τις κάνεις τις ειδικές γνώσεις )
Και με ΄΄αμα έχεις μιλήσει με τόσους ανθρώπους , όλο και κάτι θα ξέρεις παραπάνω από τον κο Χατζηγάκη - μη μου πείτε ωραία φυσιογνωμία , λες και έχει να χέσει από πρόπερσι.
Είναι πολύ πιο σοβαρή από το 90% των βουλευτών
Και έχει και άποψη και εμπειρία ( ίσως όχι από πολιτική , αλλά άμα έχεις μετρήσει με την πλάτη - και όχι μόνο - από δω μέχρι τη Μόσχα , τι να τις κάνεις τις ειδικές γνώσεις )
Και με ΄΄αμα έχεις μιλήσει με τόσους ανθρώπους , όλο και κάτι θα ξέρεις παραπάνω από τον κο Χατζηγάκη - μη μου πείτε ωραία φυσιογνωμία , λες και έχει να χέσει από πρόπερσι.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 45