Νέα

Επιστημονική φαντασία και κατάργηση χωρικού προσδιορισμού: Κάτω οι στρατοί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
θα επιτεθω και θα κατακτησω τον χωρο που εχει πετρελαιο και τις εταιριες που παραγουν
θα κανω καταληψη σε οτιδηποτε προιον πολιτισμου υπαρχει και θα το περιφρουρησω με τον
πιο συγχρονο στρατο

ολοι οσοι θελετε μπορειτε να τηλεμεταφερθειτε εκτος της παγκοσμιας χωρας μου και φυσικα θα πεθανετε ειτε απο την πεινα ειτε απο τα οπλα των στρατιωτων μου αν μπειτε μεσα.

οσες χωρες εχουν μονο αστυνομους και οχι στρατο φυσικα καταλαμβανονται με συνοπτικες διαδικασιες και τωρα που το σκεφτομαι μπορει και αναιμακτα , σκεφτομαι να κανω εναν τεχνητο λιμο οπως ο Σταλιν ... :2funny:
Το πετρέλαιο θα γίνει άχρηστο ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
το πετρέελαιο δεν το θέλεις μόνο για τις μεταφορές σου, αλλά και για να παράγεις αγαθά...
το όλο σκεπτικό σου δέχεται "επίθεση" επειδή η αρχική σκέψη δεν έχει σταθερές βάσεις...

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Δεκαπέντε χιλιάδες και μία
στραβάδια απολύομαι
τριαντά τρία χρονάκια θητεία
στραβάδια απολύομαι

Όλο εμένανε σηκώνει
να πω μάθημα η δασκάλα
θα τη σφάξω σαν κουνέλι
και θα βγω να παίξω μπάλα

Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού
και τα μυαλά στα κάγκελα
του αόρατου εχθρού

Βούλγαροι, Βούλγαροι,
χανούμισσες βαζέλες
όλο το έθνος προσκυνάει
σώβρακα και φανέλες

Είμαστε η αδικημένη
γενιά του εξήντα
δίχως κατοχή και πείνα
χωρίς ρετσίνα

Τα μπούτια σου Μαρία
σκοπιά καψιμί αγγαρεία

Δεκαπέντε χιλιάδες και μία
στραβάδια απολύομαι
τριαντά τρία χρονάκια θητεία
στραβάδια απολύομαι

Μια ζωή παρουσιάστε
σαν εκπαιδευμένος σκύλος
εγώ δεν θα πάρω άλλο
φχαριστώ δεν είμαι φίλος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μόλις είχα μια συζήτηση με έναν φίλο. Έχει τις ίδιες ιδέες με εμένα όσον αφορά πατριωτισμούς, πατρίδες, ιστορίες και παρελθόντα και πολιτισμικές κληρονομιές. Δηλαδή και οι δυο μένουμε αδιάφοροι ως προς αυτά.

Πως θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε την ιδέα του πατριωτισμού από τον άνθρωπο; Με την σκέψη πως δε χρειάζεται να μείνει κάπου αναγκαστικά για να δεχτεί τον εχθρό. Αν εγώ μένω για παράδειγμα Αθήνα και ξέρω πως η Θεσσαλονίκη θα δεχτεί επίθεση αλλά επίσης ξέρω πως ο εχθρός δε θα μπει στην Αθήνα για όσο ζω, τότε στα παπάρια μου, όπως και για το αν γίνει πόλεμος μεταξύ Σουδάν και Νότιου Σουδάν.

Η λύση, όπως και με πολλά άλλα πράγματα, ίσως έρθει από την τεχνολογία! Αν γίνει ποτέ κάτι σαν τηλεμεταφορά! Σκεφτείτε, ο καθένας θα μένει σε όποιο μέρος του κόσμου είναι πιο φτηνό να συντηρηθεί, πόλεις θα αποσυμφορηθούν, χώρες θα ερημώσουν, όλοι θα μπορούν να μεταφέρονται σε εύκρατα κλίματα!

Γιατί κάποιος που δουλεύει στη Σομαλία και ζει στο Μπουτάν και βγαίνει βόλτα στις Η.Π.Α. να νοιαστεί για το αν ο Τούρκος εισβάλλει στην Ελλάδα; Άσε που δε θα υπάρχει πλέον Ελλάδα και Τουρκία, αφού, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε.

Αυτό είναι το όλο ζήτημα, με κάτι τέτοιο, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε τελείως, οπότε όλοι θα ξεφύγουν σιγά σιγά από τις μαλακίες ιδεών που δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα. Και επιτέλους, ίσως ο κόσμος σιγά σιγά να ξεφορτωθεί τα πιο άχρηστα ρεμάλια που τον καταδυναστεύουν σε σχεδόν όλη την ιστορία της οργανωμένης ύπαρξής του: τους στρατιωτικούς.

Ξέρω ξέρω, φυσικά δεν είναι ρεαλιστικό, αλλά ήταν μια σκέψη. Επίσης, ας μην αρχίσουμε εδώ πάλι θέματα πατριωτισμού, υπάρχουν thread ειδικά αφοσιωμένα σε αυτό.
τυπε δεν αφηνεις τις αμπελοφιλοσοφιες να ασχοληθουμε ολοι με το οτι η νεα ταξη πραγματων και ο διεθνης καπιταλισμος θα κανει σε λιγο επιστημονικη φαντασια τους μισθους μας και την υπεραξια που παραγουμε για να τρωνε αυτοι;

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
τυπε δεν αφηνεις τις αμπελοφιλοσοφιες να ασχοληθουμε ολοι με το οτι η νεα ταξη πραγματων και ο διεθνης καπιταλισμος θα κανει σε λιγο επιστημονικη φαντασια τους μισθους μας και την υπεραξια που παραγουμε για να τρωνε αυτοι;

:thumbsup:

Επισκέπτης
[size=11pt]Παραπέμπουμε το συγγραφέα εκεί όπου θα βρει όλες τις απαντήσεις του.[/size]
aynanismos21.jpg

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Το μόνο πράγμα που συμφωνώ είναι ότι τα έθνοι πεθαίνουν... για άλλους λόγους όμως, αλλά και πάλι ή έθνη θα έχουμε ή εταιρίες(αυτές τα αντικαθιστούν) ή οικογένειες όπως συνέβαινε σε όλη την ιστορία, άμα με ρωτήσεις πρωτιμώ την φανερή φεουδαρχία-οικογενειοκρατία, γιατί έναν άνθρωπο μπορείς να τον εμπιστευτείς πολύ παραπάνω από ότι αέρα κοπανιστό και γραφειοκρατία.

Επισκέπτης
Το λάθος του φίλου είναι ότι μπέρδεψε μία εκπληκτική ανακάλυψη της επιστήμης που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο δίνοντας τη δυνατότητα για εποικισμό άλλων πλανητών, κ.α.
με ταπεινά αισθήματα του ανθρωπίνου είδους όπως είναι ο εθνικισμός τον οποίο ο Αινστάιν είχε χαρακτηρίσει κάποτε ως τη μεγαλύτερη μάστιγα της ανθρωπότητας.

Είναι σα να λέμε:
"παιδιά ανακαλύφθηκε το ελιξήριο της ζωής μήπως ήρθε η ώρα να πάψουμε να μαλώνουμε για τις ομάδες;"  :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά, είστε εντελώς μαλάκες όλοι εδώ μέσα;
η τηλεμεταφορά υπάρχει ήδη από τη 10ετία του '80:

μην μου πείτε οι ηλικίας 35 με 40+ ότι δεν το βλέπατε.

τα τελευταία καναδυό χρόνια βέβαια, η τηλεμεταφορά είναι σε έξαρση.
ο μισθός μου τηλεμεταφέρεται συνεχώς από την τσέπη μου στα ταμεία του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και των σουπερ-μάρκετς.
οι ποδοσφαιριστές της μπαρτσελόνα τηλεμεφέρονται από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν.
όποιος γνωρίζει κι άλλες περιπτώσεις, ας τις αναφέρει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε τον δουμπια... :2funny: :2funny:.που σαι ρε απολυτε εχασες τετοιο θρεντ... :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μόλις είχα μια συζήτηση με έναν φίλο. Έχει τις ίδιες ιδέες με εμένα όσον αφορά πατριωτισμούς, πατρίδες, ιστορίες και παρελθόντα και πολιτισμικές κληρονομιές. Δηλαδή και οι δυο μένουμε αδιάφοροι ως προς αυτά.

Πως θα μπορούσαμε να αφαιρέσουμε την ιδέα του πατριωτισμού από τον άνθρωπο; Με την σκέψη πως δε χρειάζεται να μείνει κάπου αναγκαστικά για να δεχτεί τον εχθρό. Αν εγώ μένω για παράδειγμα Αθήνα και ξέρω πως η Θεσσαλονίκη θα δεχτεί επίθεση αλλά επίσης ξέρω πως ο εχθρός δε θα μπει στην Αθήνα για όσο ζω, τότε στα παπάρια μου, όπως και για το αν γίνει πόλεμος μεταξύ Σουδάν και Νότιου Σουδάν.

Η λύση, όπως και με πολλά άλλα πράγματα, ίσως έρθει από την τεχνολογία! Αν γίνει ποτέ κάτι σαν τηλεμεταφορά! Σκεφτείτε, ο καθένας θα μένει σε όποιο μέρος του κόσμου είναι πιο φτηνό να συντηρηθεί, πόλεις θα αποσυμφορηθούν, χώρες θα ερημώσουν, όλοι θα μπορούν να μεταφέρονται σε εύκρατα κλίματα!

Γιατί κάποιος που δουλεύει στη Σομαλία και ζει στο Μπουτάν και βγαίνει βόλτα στις Η.Π.Α. να νοιαστεί για το αν ο Τούρκος εισβάλλει στην Ελλάδα; Άσε που δε θα υπάρχει πλέον Ελλάδα και Τουρκία, αφού, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε.

Αυτό είναι το όλο ζήτημα, με κάτι τέτοιο, ο χωρικός προσδιορισμός καταργείτε τελείως, οπότε όλοι θα ξεφύγουν σιγά σιγά από τις μαλακίες ιδεών που δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα. Και επιτέλους, ίσως ο κόσμος σιγά σιγά να ξεφορτωθεί τα πιο άχρηστα ρεμάλια που τον καταδυναστεύουν σε σχεδόν όλη την ιστορία της οργανωμένης ύπαρξής του: τους στρατιωτικούς.

Ξέρω ξέρω, φυσικά δεν είναι ρεαλιστικό, αλλά ήταν μια σκέψη. Επίσης, ας μην αρχίσουμε εδώ πάλι θέματα πατριωτισμού, υπάρχουν thread ειδικά αφοσιωμένα σε αυτό.
τυπε, προυσαλιο?
livestock~09-29-04-pot.gif

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μετα απο τόσο καιρο παλι μαλακιες γράφεις; είπαμε το πανω κεφαλι δεν το εχουμε για να το αυνανιζουμε, κριμα ρε γμτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom