sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Καλώς στον καθυστερημένο.Τι εγινε ρε συ??Αφησες τις ρουφιανιές και καταπιάνεσαι με την τελεμεταφορά μήπως και γλυτώσεις το τομάρι σου??????
Καλώς στον καθυστερημένο.Τι εγινε ρε συ??Αφησες τις ρουφιανιές και καταπιάνεσαι με την τελεμεταφορά μήπως και γλυτώσεις το τομάρι σου??????
ΟΚ, εκτός θέματος, κόπηκες.
Ουτε με τηλεμεταφορά δε σωζεσαι..Οπου κι αν πας θα σε βρω και θα σε...Πυροβολήσω!!!!Καλώς στον καθυστερημένο.
Ρε πάπαρε, πες πως ήσουν σινεμά με φίλους και έβλεπες μια τέτοια ταινία και μετά σχολιάζατε την ταινία.Κόψε τους μπάφους, σε χαλάνε
Μου ξέφυγε ένα σ, δε σημαίνει πως είμαι αγράμματος. Εσύ όμως είσαι στρατιωτικός και καθυστερημένος. Συνδυασμός που σκοτώνει!Ουτε με τηλεμεταφορά δε σωζεσαι..Οπου κι αν πας θα σε βρω και θα σε...Πυροβολήσω!!!!
ΥΓ:Αγράμματε,Καλώς ΤΟΝ είναι,,,
Ναι αλλά σκέψου και το εξής: Είσαι καλεσμένος σε πάρτυ με πολλές μουνίτσες και μπορείς να πας μόνο με μηχανή και χιονίζει.Άλλη πούτσα.
Εκεί που είσαι με το γκομενέτο στο χοτέλι και ξενογαμείς, χτυπάει μια τηλεμεταφορά η κυρά σου και σε πιάνει στα πράσα.
Ρε συ σπάρκλινγκ, πες του κολλητού σου,αν έχει ανακαλύψει τέτοια γκατζετιά να τη θάψει.
Μην κάνει καμιά μαλακία και τη βγάλει στη φόρα..
Γιατί την έχεις δει καλύτερος και μεγαλύτερος από μένα;
Ναι αλλά σκέψου και το εξής: Είσαι καλεσμένος σε πάρτυ με πολλές μουνίτσες και μπορείς να πας μόνο με μηχανή και χιονίζει.
Τι κάνεις; Μπαίνεις στο μαραφέτι του φίλου μου και πληκτρολογείς συντεταγμένες και τσούπ! Περιτριγυρίζεσαι από μουνάκια και γουστάρεις!
Και ξαναλέω, σκέψη ήταν και θέλω συζήτηση, όχι βρίσιμο. Με λες μαλάκα επειδή τι; Δε σκέφτηκα το ενδεχόμενό σου; Έστω πως δε το σκέφτηκα, όποιος δε σκεφτεί αυτό που σκέφτεσαι εσύ είναι μαλάκας; Ξεκαβάλα βλάκα. Διάβασε τώρα παρακάτω.Ναι
γιατί δεν κατάλαβες.
Σκέψου - ενας Αλβανος προσγειώνεται στο Βελιγράδι με τηλεμεταφορά. Αυτό ειναι που σε ενδιαφέρει ή το οτι θα τον γαμήσουνε στο ξύλο και θα τον σκοτώσουνε οι Σερβοι;
Σημασία δεν εχει μόνο το οτι μπορεις να πας κάπου, πρέπει και να σε δεχτουνε αυτοί που θα πας.
Μαλακα
Αν είναι έτσι, τότε πως θα είχες τη γκόμενα που σε έπιασε στα πράσα η γυναίκα;Ναι ρε αρχηγέ, αλλά με τη σκατόφατσα που έχω, μόλις σκάσω μύτη στο πάρτυ θα χτυπήσουν τηλεμεταφορά τα μουνάκια και θα μείνω με το πουλί στο χέρι ναπούμε..
1 Δεκτο1. Δεν έχω ιδέα, είπαμε πως το βάζω σαν έναρξη ενός υποθετικού σεναρίου. Πχ ας πούμε πως έγραφα ταινία, μη μου πείτε πως δε θα μπορούσε να υπάρξει ταινία με θέμα τηλεμεταφορά και το τι γίνεται στη συνέχεια, ήδη υπάρχουν!
2. Μα υποτίθεται πως όπου πας θα πρέπει να δεχτεί και ο άλλος να έρθεις. Αλλιώς τι; Που θα σε βρει αν είσαι θαμμένος στις Άλπεις ο βάρβαρος; Επίσης, εκεί που θα βοηθήσει ο στρατός αν είναι τόσοι πολλοί οι βάρβαροι; Πως θα τους πολεμήσεις αφού ο χωρικός προσδιορισμός δε θα υπάρχει; Τι θα κάνεις; Θα στέλνεις φαντάρια στην τύχη σε όλα τα μερη της γης; Ξέρεις πόσο μεγάλη είναι η γη;
3. Πως θα καταληφθούν; Οι εταιρείες θα υπάρχουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Γιατί να αγοράσεις σπίτι στη Νέα Υόρκη αν μπορείς να είσαι κάθε βράδυ εκεί; Οι αγανακτισμένοι θα υπάρχουν πάντα, οι ταξικές διαφορές δε λύνονται. Δε μιλάω για κατάργηση αστυνόμευσης.
Ενεργοποίησε τη μηχανη γιατί έρχομαι ....Βλαμμενε,ανοίγεις θέματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου..Στερημένε,κάνε καμια βόλτα να δεις λίγο κόσμο.... ;) ;) ;)Μου ξέφυγε ένα σ, δε σημαίνει πως είμαι αγράμματος. Εσύ όμως είσαι στρατιωτικός και καθυστερημένος. Συνδυασμός που σκοτώνει!
Αν είναι έτσι, τότε πως θα είχες τη γκόμενα που σε έπιασε στα πράσα η γυναίκα;
Και γκόμενα και γυναίκα και σκατόφατσα; Δε γίνεται ρε συ.
Τουλάχιστο μπορείς να συζητήσεις, όχι σαν τους άλλους.1 Δεκτο
2 Αφου δεν υπαρχουν κρατη , ιδρυω εγω ως rigormortis αρμαδα καταστροφης-βιασμου -εκμεταλλευσης και λεηλασιας, βανδαλιζω ολο τον πλανητη που θα τηλεμεταφερθεις ?
Πες οτι τηλεμεταφερεσαι στις Αλπεις πως και για ποσο θα επιβιωσεις εκει αφου εγω θα χω κανει καταληψη ολου του πολιτισμενου κοσμου? θα εχω προκαλεσει χαος και καταστροφη δηλαδη...
3 Καταργηση αστυνομευσης και στρατου σημαινει βια και χαος , το homo sapiens δεν διαφερει απο τα αλλα ζωα , χρειαζονται χιλιετιες αιματος για να μαθει να συμβιωνει , και παλι οσο ανεπτυγμενος ειναι ο πολιτισμος εκ φυσεως το iq του 50% του πληθυσμου θα ειναι μικροτερο του 100 και θα επικρατουν τα ενστικτα και οχι η σκεψη
Ενεργοποίησε τη μηχανη γιατί έρχομαι ....Βλαμμενε,ανοίγεις θέματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου..Στερημένε,κάνε καμια βόλτα να δεις λίγο κόσμο.... ;) ;) ;)
Ενεργοποίησε τη μηχανη γιατί έρχομαι ....Βλαμμενε,ανοίγεις θέματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου..Στερημένε,κάνε καμια βόλτα να δεις λίγο κόσμο.... ;) ;) ;)
ΟΚ, τότε αλλάζω το ενδεχόμενο και αντί για πάρτυ με μουνίτσες είναι να πας σε βραδιά ποίησης με μουνίτσες και γενική συζήτηση και καλοσύνες κλπ κλπ.Γίνεται ρε.
Έχω καλή ψυχή..
Εσένα τι σε νοιάζει γιατί ανοίγω θέματα; Αν θες δεν ασχολείσαι. Σε νοιάζει γιατί σε έθιξα, έθιξα τον στρατό που τόσο αγαπάς.Ενεργοποίησε τη μηχανη γιατί έρχομαι ....Βλαμμενε,ανοίγεις θέματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου..Στερημένε,κάνε καμια βόλτα να δεις λίγο κόσμο.... ;) ;) ;)
θα επιτεθω και θα κατακτησω τον χωρο που εχει πετρελαιο και τις εταιριες που παραγουν2. Ότι και να ιδρύσεις, πρέπει να πας να επιτεθείς κάπου. Που θα πας; Που θα βρεις τα σπίτια των ανθρώπων; Θα επιτίθεσαι σε έρημες πόλεις; Σε εργοστάσια; Εκεί θα υπάρχει αστυνόμευση, ξαναγράφω, δεν είμαι κατά της αστυνόμευσης αλλά κατά του στρατού και των κρατών.