Νέα

Επιστημονική φαντασία και κατάργηση χωρικού προσδιορισμού: Κάτω οι στρατοί.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κόψε τους μπάφους, σε χαλάνε
Ρε πάπαρε, πες πως ήσουν σινεμά με φίλους και έβλεπες μια τέτοια ταινία και μετά σχολιάζατε την ταινία.

Σταμάτα να σπαμάρεις και αν δε γουστάρεις μη συμμετέχεις. Τι κόλλημα έφαγες; Γιατί την έχεις δει καλύτερος και μεγαλύτερος από μένα;

Επισκέπτης
Άλλη πούτσα.
Εκεί που είσαι με το γκομενέτο στο χοτέλι και ξενογαμείς, χτυπάει μια τηλεμεταφορά η κυρά σου και σε πιάνει στα πράσα.
Ρε συ σπάρκλινγκ, πες του κολλητού σου,αν έχει ανακαλύψει τέτοια γκατζετιά να τη θάψει.
Μην κάνει καμιά μαλακία και τη βγάλει στη φόρα..  

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ουτε με τηλεμεταφορά δε σωζεσαι..Οπου κι αν πας θα σε βρω και θα σε...Πυροβολήσω!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ:Αγράμματε,Καλώς ΤΟΝ είναι,,,
Μου ξέφυγε ένα σ, δε σημαίνει πως είμαι αγράμματος. Εσύ όμως είσαι στρατιωτικός και καθυστερημένος. Συνδυασμός που σκοτώνει!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Άλλη πούτσα.
Εκεί που είσαι με το γκομενέτο στο χοτέλι και ξενογαμείς, χτυπάει μια τηλεμεταφορά η κυρά σου και σε πιάνει στα πράσα.
Ρε συ σπάρκλινγκ, πες του κολλητού σου,αν έχει ανακαλύψει τέτοια γκατζετιά να τη θάψει.
Μην κάνει καμιά μαλακία και τη βγάλει στη φόρα..  
Ναι αλλά σκέψου και το εξής: Είσαι καλεσμένος σε πάρτυ με πολλές μουνίτσες και μπορείς να πας μόνο με μηχανή και χιονίζει.

Τι κάνεις; Μπαίνεις στο μαραφέτι του φίλου μου και πληκτρολογείς συντεταγμένες και τσούπ! Περιτριγυρίζεσαι από μουνάκια και γουστάρεις!

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί την έχεις δει καλύτερος και μεγαλύτερος από μένα;

Ναι

γιατί δεν κατάλαβες.

Σκέψου - ενας Αλβανος προσγειώνεται στο Βελιγράδι με τηλεμεταφορά. Αυτό ειναι που σε ενδιαφέρει ή το οτι θα τον γαμήσουνε στο ξύλο και θα τον σκοτώσουνε οι Σερβοι;

Σημασία δεν εχει μόνο το οτι μπορεις να πας κάπου, πρέπει και να σε δεχτουνε αυτοί που θα πας.

Μαλακα

Επισκέπτης
Ναι αλλά σκέψου και το εξής: Είσαι καλεσμένος σε πάρτυ με πολλές μουνίτσες και μπορείς να πας μόνο με μηχανή και χιονίζει.

Τι κάνεις; Μπαίνεις στο μαραφέτι του φίλου μου και πληκτρολογείς συντεταγμένες και τσούπ! Περιτριγυρίζεσαι από μουνάκια και γουστάρεις!

Ναι ρε αρχηγέ, αλλά με τη σκατόφατσα που έχω, μόλις σκάσω μύτη στο πάρτυ θα χτυπήσουν τηλεμεταφορά τα μουνάκια και θα μείνω με το πουλί στο χέρι ναπούμε..

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι

γιατί δεν κατάλαβες.

Σκέψου - ενας Αλβανος προσγειώνεται στο Βελιγράδι με τηλεμεταφορά. Αυτό ειναι που σε ενδιαφέρει ή το οτι θα τον γαμήσουνε στο ξύλο και θα τον σκοτώσουνε οι Σερβοι;

Σημασία δεν εχει μόνο το οτι μπορεις να πας κάπου, πρέπει και να σε δεχτουνε αυτοί που θα πας.

Μαλακα
Και ξαναλέω, σκέψη ήταν και θέλω συζήτηση, όχι βρίσιμο. Με λες μαλάκα επειδή τι; Δε σκέφτηκα το ενδεχόμενό σου; Έστω πως δε το σκέφτηκα, όποιος δε σκεφτεί αυτό που σκέφτεσαι εσύ είναι μαλάκας; Ξεκαβάλα βλάκα. Διάβασε τώρα παρακάτω.

Τώρα, αν παίζει τηλεμεταφορά πρέπει να δεχτείς όλες τις πιθανές παραμέτρους. Ο Αλβανός αν πάει Βελιγράδι δε θα είναι ο  μόνος, θα είναι και άλλοι εκεί, Μαροκινοί, Ιάπωνες και ότι θες. Επίσης οι Βελιγραδινοί δε θα είναι όλοι εκεί. Υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές για να βγεις.

Επίσης, αυτό το γαμημένο επιχείρημα που έδωσες, που κολλάει σε αυτό που λέω εγώ; Πλέον δε θα υπάρχει μίσος καθώς δε θα υπάρχει κίνδυνος πολέμου.

Αν είναι να μισείς και να σπαμάρεις, γιατί συμμετέχεις; Θες να δείξεις πως είσαι πιο έξυπνος; Ε λοιπόν δεν είσαι.

Καραγκιόζη.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι ρε αρχηγέ, αλλά με τη σκατόφατσα που έχω, μόλις σκάσω μύτη στο πάρτυ θα χτυπήσουν τηλεμεταφορά τα μουνάκια και θα μείνω με το πουλί στο χέρι ναπούμε..
Αν είναι έτσι, τότε πως θα είχες τη γκόμενα που σε έπιασε στα πράσα η γυναίκα;
Και γκόμενα και γυναίκα και σκατόφατσα; Δε γίνεται ρε συ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
1. Δεν έχω ιδέα, είπαμε πως το βάζω σαν έναρξη ενός υποθετικού σεναρίου. Πχ ας πούμε πως έγραφα ταινία, μη μου πείτε πως δε θα μπορούσε να υπάρξει ταινία με θέμα τηλεμεταφορά και το τι γίνεται στη συνέχεια, ήδη υπάρχουν!

2. Μα υποτίθεται πως όπου πας θα πρέπει να δεχτεί και ο άλλος να έρθεις. Αλλιώς τι; Που θα σε βρει αν είσαι θαμμένος στις Άλπεις ο βάρβαρος; Επίσης, εκεί που θα βοηθήσει ο στρατός αν είναι τόσοι πολλοί οι βάρβαροι; Πως θα τους πολεμήσεις αφού ο χωρικός προσδιορισμός δε θα υπάρχει; Τι θα κάνεις; Θα στέλνεις φαντάρια στην τύχη σε όλα τα μερη της γης; Ξέρεις πόσο μεγάλη είναι η γη;

3. Πως θα καταληφθούν; Οι εταιρείες θα υπάρχουν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Γιατί να αγοράσεις σπίτι στη Νέα Υόρκη αν μπορείς να είσαι κάθε βράδυ εκεί; Οι αγανακτισμένοι θα υπάρχουν πάντα, οι ταξικές διαφορές δε λύνονται. Δε μιλάω για κατάργηση αστυνόμευσης.
1 Δεκτο

2 Αφου δεν υπαρχουν κρατη , ιδρυω εγω ως rigormortis αρμαδα καταστροφης-βιασμου -εκμεταλλευσης και λεηλασιας, βανδαλιζω ολο τον πλανητη που θα τηλεμεταφερθεις ?
Πες οτι τηλεμεταφερεσαι στις Αλπεις πως και για ποσο θα επιβιωσεις εκει αφου εγω θα χω κανει καταληψη ολου του πολιτισμενου κοσμου? θα εχω προκαλεσει χαος και καταστροφη δηλαδη...

3 Καταργηση αστυνομευσης και στρατου σημαινει βια και χαος , το homo sapiens δεν διαφερει απο τα αλλα ζωα , χρειαζονται χιλιετιες αιματος για να μαθει να συμβιωνει , και παλι οσο ανεπτυγμενος ειναι ο πολιτισμος εκ φυσεως το iq του 50% του πληθυσμου θα ειναι μικροτερο του 100 και θα επικρατουν τα ενστικτα και οχι η σκεψη

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μου ξέφυγε ένα σ, δε σημαίνει πως είμαι αγράμματος. Εσύ όμως είσαι στρατιωτικός και καθυστερημένος. Συνδυασμός που σκοτώνει!
Ενεργοποίησε τη μηχανη γιατί έρχομαι :grin:....Βλαμμενε,ανοίγεις θέματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου..Στερημένε,κάνε καμια βόλτα να δεις λίγο κόσμο.... ;) ;) ;)

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
1 Δεκτο

2 Αφου δεν υπαρχουν κρατη , ιδρυω εγω ως rigormortis αρμαδα καταστροφης-βιασμου -εκμεταλλευσης και λεηλασιας, βανδαλιζω ολο τον πλανητη που θα τηλεμεταφερθεις ?
Πες οτι τηλεμεταφερεσαι στις Αλπεις πως και για ποσο θα επιβιωσεις εκει αφου εγω θα χω κανει καταληψη ολου του πολιτισμενου κοσμου? θα εχω προκαλεσει χαος και καταστροφη δηλαδη...

3 Καταργηση αστυνομευσης και στρατου σημαινει βια και χαος , το homo sapiens δεν διαφερει απο τα αλλα ζωα , χρειαζονται χιλιετιες αιματος για να μαθει να συμβιωνει , και παλι οσο ανεπτυγμενος ειναι ο πολιτισμος εκ φυσεως το iq του 50% του πληθυσμου θα ειναι μικροτερο του 100 και θα επικρατουν τα ενστικτα και οχι η σκεψη
Τουλάχιστο μπορείς να συζητήσεις, όχι σαν τους άλλους.
2. Ότι και να ιδρύσεις, πρέπει να πας να επιτεθείς κάπου. Που θα πας; Που θα βρεις τα σπίτια των ανθρώπων; Θα επιτίθεσαι σε έρημες πόλεις; Σε εργοστάσια; Εκεί θα υπάρχει αστυνόμευση, ξαναγράφω, δεν είμαι κατά της αστυνόμευσης αλλά κατά του στρατού και των κρατών.
3. Συμφωνώ πως είναι στο αίμα μας ο θάνατος και οι πόλεμοι (στα πιο βασικά μας ένστικτα, και αυτοί που τα πλησιάζουν είναι οι πιο ηλίθιοι, όπως οι στρατιωτικοί), αλλά αυτό που λέω εξαφανίζει την ανάγκη για διακρατικό πόλεμο.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ενεργοποίησε τη μηχανη γιατί έρχομαι :grin:....Βλαμμενε,ανοίγεις θέματα για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου..Στερημένε,κάνε καμια βόλτα να δεις λίγο κόσμο.... ;) ;) ;)

Ο Αβράμης ειναι;

Επισκέπτης

Ναι, γιατί εκεί που πηγαίνεις εσύ βόλτα τον κόσμο κοιτάζεις :2funny:

Καμιά νίκη κάναμε? (δε μιλάω για την αεκ ;) )..

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Γίνεται ρε.
Έχω καλή ψυχή..
ΟΚ, τότε αλλάζω το ενδεχόμενο και αντί για πάρτυ με μουνίτσες είναι να πας σε βραδιά ποίησης με μουνίτσες και γενική συζήτηση και καλοσύνες κλπ κλπ.

Χιονίζει και έχεις μηχανή. Τι κάνεις; Μένεις μέσα.
Αν όμως έχεις τη μηχανή του φίλου μου; Πήγες και θα βρεις μια που να κοιτάξει την ψυχούλα σου!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εσένα τι σε νοιάζει γιατί ανοίγω θέματα; Αν θες δεν ασχολείσαι. Σε νοιάζει γιατί σε έθιξα, έθιξα τον στρατό που τόσο αγαπάς.

Δε πάτε όλοι οι στρατιωτικοί ήρεμα ήρεμα να σαπίσετε σε μια γωνία και να μας αφήσετε εμάς;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
2. Ότι και να ιδρύσεις, πρέπει να πας να επιτεθείς κάπου. Που θα πας; Που θα βρεις τα σπίτια των ανθρώπων; Θα επιτίθεσαι σε έρημες πόλεις; Σε εργοστάσια; Εκεί θα υπάρχει αστυνόμευση, ξαναγράφω, δεν είμαι κατά της αστυνόμευσης αλλά κατά του στρατού και των κρατών.
θα επιτεθω και θα κατακτησω τον χωρο που εχει πετρελαιο και τις εταιριες που παραγουν
θα κανω καταληψη σε οτιδηποτε προιον πολιτισμου υπαρχει και θα το περιφρουρησω με τον
πιο συγχρονο στρατο

ολοι οσοι θελετε μπορειτε να τηλεμεταφερθειτε εκτος της παγκοσμιας χωρας μου και φυσικα θα πεθανετε ειτε απο την πεινα ειτε απο τα οπλα των στρατιωτων μου αν μπειτε μεσα.

οσες χωρες εχουν μονο αστυνομους και οχι στρατο φυσικα καταλαμβανονται με συνοπτικες διαδικασιες και τωρα που το σκεφτομαι μπορει και αναιμακτα , σκεφτομαι να κανω εναν τεχνητο λιμο οπως ο Σταλιν ... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom