voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Πρέπει πρώτα να κάνεις Import τα bookmarks:
Tools -> import
Μετά Control+B
Tools -> import
Μετά Control+B
Παλι ο duracell με τα ρεπορταζ του δινει ρεστα!!! Μπραβο φιλε!!!
Τι κοινό έχουν τα CD-Rom , DVD, Bluetooth και Wi-Fi? Δημιουργήθηκαν όλα στην Ολλανδία! Άλλο ένα πρωτοποριακό προιόν λοιπόν βγήκε στην παραγωγή από την Polymer Vision, η οποία ξεκίνησε ως επιχειρηματική μονάδα της Phillips και τώρα λειτουργεί ανεξάρτητα.Το 2005 η εταιρία παρουσίασε ένα πρωτότυπο ενός κινητού τηλεφώνου εξοπλισμένο με μία αναδιπλώμενη οθόνη 13cm !!
Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε η έναρξη της παραγωγής του πιθανά μεγαλύτερου ανταγωνιστή του iPhone και ίσως ¨νικητή “ αυτής της “μάχης” Readius.
Προς στιγμήν λειτουργεί ως reading device με ενσωματωμένο το κινητό τηλέφωνο κι έχει απίστευτες προδιαγραφές εξέλιξης... θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία αυτής της εταιρίας, η οποία ανταγωνίζεται με το Readius κολοσούς όπως είναι οι Apple, Nokia & Microsoft! Η Phillips κατέχει ακόμη το 25% της Polymer Vision!
Το προιόν έχει ξεκινήσει την πορεία του εδώ και 2 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση και το ενδιαφέρον είναι πως θα εξελιχθεί... Κινητό τηλέφωνο με δυνατότητες έγχρωμου video, οθόνη αφής κτλ. ???
Πολυ ενδιαφέρον ακούγεται.
Θα μου άρεσε να δω την Phillips να φτιάχνει κινητά,είναι αξιόπιστη εταιρία. Θυμάμαι την εποχή που έγιναν της μόδας τα κινητά είχε βγάλει κάτι μπακατέλες που ήταν αρκετά ανθεκτικές...
Koινη η μοιρα των Αθανατων!Το πρωτο μου κινητο,ηταν ενα Phillips twist!!!χαχα το πρώτο μου ήταν! κάτι παντόφλες μισό μέτρο! αλλά γερά σα το διάολο!
Τ ο ιδιο ειχα,δεν χωρουσαν ευκολα στις τσεπεςχαχα το πρώτο μου ήταν! κάτι παντόφλες μισό μέτρο! αλλά γερά σα το διάολο!
Πέραν της πλάκας..........πολύς κόσμος κλαίει αυτή τη στιγμή τα λεφτά του!!! Μέσα σε αυτούς και η υπηρεσία μου!!!! Συνεργάζομαι με Αλτεκ από το 98-99 όταν ξεκίνησε σαν Αίας. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι...........τώρα. Αυτή τη στιγμή διατηρούσα 17 λογαριασμούς ADSL και 5-6 PSTN dial-up........οι οποίοι λήγανε κάπου το 2009! Όπως καταλαβαίνεται, το ΜΠΟΥΛΟ!!!!!! Γυρνάμε όλες σε ΟΤΕ (ΓΑΜΙΕΤΑΙ), πακέτα CONN-X. To χειρότερο είναι ότι είχα κάποια account, που κρατάγαμε τα mail στο server επειδή οι users ταξιδεύανε και τα θέλανε έτσι. Πάω τώρα να τα κατεβάσω να προλάβω το κακό.........μαντέψτε, οι mail servers της Αλτεκ κάτω, δεν κάνουν καν authentication!!!!!!!!!! Όπως λέει και ο φίλτατος πλέζουρ.......ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ!!!!!!!!!