diakoreytis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2019
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
γιατι εχεις μπερδευτει Κωστακη;
Μυστη τι έγινε και κάνει παράπονα η τύπισσα??γιατι εχεις μπερδευτει Κωστακη;
Μυστη ήσουν σαφής κι έχεις και ντοκουμέντα.τους εχω πετυχει στο ατ τουλαχιστον 5 φορες και εχω αποψη
Μύστες την ξεβρακωσατε την τύπισσα. Την είχε τεράστια ανάγκη την τραμπουκα της τελικά.τους εχω πετυχει στο ατ τουλαχιστον 5 φορες και εχω αποψη
αυτοι που την πηδανε ειναι πουτσαραδες και εχουν ωραια σωματα δηλαδη?
τρελο expose της εκανανΜύστες την ξεβρακωσατε την τύπισσα. Την είχε τεράστια ανάγκη την τραμπουκα της τελικά.
Δεν ξέρω και δε με νοιάζει αν έχουν σώμα καλό(που αν έχουν θα κοιτάξουν κάτι ανάλογο όχι τη συγκεκριμένη)έθεσα το τι ζητάει εμμέσως πλην σαφώς και σε σύγκριση με αυτό που ζητάει δε θα το έχει,έθεσα το θέμα γιατί να πάω(και ο οποιοσδήποτε) με μία που δε κοιτάει τον εαυτό της τη στιγμή που δίνω και δέκα για να πάω με καλύτερη από αυτήν.Οσον αφορά τους μύστες που πήγατε μαζί της,έχουν δεν έχουν σώμα , για το θέμα σας (αν το διαβάζετε αυτό που γράφω)αν μπήκατε χωρίς κράνος παιδιά , αφήστε να περάσουν 3 μήνες και πηγαίνετε για γενικές εξετάσεις αίματος -ουρων γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το πήρατε το παράσημο,με εννοείτε δεν χρειάζονται<συστάσεις>.την εχω δει αυτην δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο απο κοντα σε εμφανιση αλλα το χειροτερο ειναι το στυλακι που εχει που ειναι αποκρουστικο,για το αν βρωμαει δεν ξερω αφου δεν την εχω πλησιασει ποτε και ουτε προκειται,ο λογος που την εχει δει μουναρα ειναι οι μαλακες που την παρακαλανε μπας και την γαμησουν αλλα κατι τετοιο συμβαινει με ολα τα μπαζα και εκτος σινεμα ειναι χαρακτηριστικο της ελληνικης κοινωνιας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτοι που την πηδανε ειναι πουτσαραδες και εχουν ωραια σωματα δηλαδη?
καλησπέρα.θα πας ξανά?Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πατήσει ξανά τα πόδια του κάποιο ζευγάρι ή γυναίκα εκεί μέσα
Ερχόμαστε να παίξουμε και είσαστε επιεικώς απαράδεκτοι , πραγματικά απορώ γιατί πάτε αφού δεν σας σηκώνεται ή δεν ξέρετε να φερθείτε
3 ψόφιους πεταξα εξω …
Για την ιστορία , απαράδεκτη συμπεριφορά και στην είσοδο , δεν μας ρώτησαν καν τι είδους εισιτήριο θέλαμε να μας κόψουν , 15€ τσάμπα για ένα ζευγάρι , ξενέρωμα από την αρχή που πατήσαμε τα πόδια μας μέχρι το τέλος ….
Τυπε τράβα να στηθείς απέναντι στην στάση να κόψεις κίνηση μήπως και ξαναπανε.καλησπέρα.θα πας ξανά?