Νέα

Επίσκεψη ζευγαριών στο adult theatre

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redheadnympho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Γιατί εγώ δεν κάνω τον κράχτη σε πεινασμένους
Λειτουργώ μόνο για την δική μας καβλα
Δεν θα με χρησιμοποιείς λοιπόν , ούτε εσυ , ούτε όλοι όσοι έρχεστε με τάχα μου δήθεν προτάσεις
Ελπίζω να έγινα σαφής τώρα
Κακκος πηγαίνετε στο εν λόγω ίδρυμα από την στιγμή που άλλαξε ιδιοκτήτες ανέβασε της τιμές και απευθύνεται σε γκέι πλυθησμό όχι σε ζευγάρια καλητερα να πάτε σε ένα μαγαζί ανταλλαγής συντρόφον ποίο πολύ καλά θα περάσετε

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
132
Πόντοι
1
Δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο πληθυσμό, πώς σου ήρθε πάλι αυτό;;; Όποιος θέλει μπορεί να μπει. Η τιμή όντως ανέβηκε αλλά σιγά το υπερβολικό πόσο. Δεν πας κάθε μέρα άλλωστε.

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο πληθυσμό, πώς σου ήρθε πάλι αυτό;;; Όποιος θέλει μπορεί να μπει. Η τιμή όντως ανέβηκε αλλά σιγά το υπερβολικό πόσο. Δεν πας κάθε μέρα άλλωστε.
Εεε ναι μωρέ και βενζίνη πήγε 2 ευρω το λίτρο

Εγγρ.
30 Μαρ 2022
Like
466
Πόντοι
20
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πατήσει ξανά τα πόδια του κάποιο ζευγάρι ή γυναίκα εκεί μέσα
Ερχόμαστε να παίξουμε και είσαστε επιεικώς απαράδεκτοι , πραγματικά απορώ γιατί πάτε αφού δεν σας σηκώνεται ή δεν ξέρετε να φερθείτε
3 ψόφιους πεταξα εξω …
Για την ιστορία , απαράδεκτη συμπεριφορά και στην είσοδο , δεν μας ρώτησαν καν τι είδους εισιτήριο θέλαμε να μας κόψουν , 15€ τσάμπα για ένα ζευγάρι , ξενέρωμα από την αρχή που πατήσαμε τα πόδια μας μέχρι το τέλος ….
Τι εννοείτε αυτομε τα εισιτήρια κ τα 15€;
(Ζευγάρι είμαστε)

C_L

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γυναίκα πάντως μόνο 1 φορά έχω πετύχει και εκείνη μόνη της. Δυστυχώς δεν πετυχαίνεις...

OP
OP
redheadnympho

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
Τι εννοείτε αυτομε τα εισιτήρια κ τα 15€;
(Ζευγάρι είμαστε)
για μονο την αιθουσα ειναι 6 ευρω ,χωρις να μας ρωτησουν μας εκοψαν για ολο το σινεμα,δεν ειναι τοσο τα χρηματα οσο η διαθεση για κοροιδια για να κερδισουν λιγα ευρω

Εγγρ.
30 Μαρ 2022
Like
466
Πόντοι
20
για μονο την αιθουσα ειναι 6 ευρω ,χωρις να μας ρωτησουν μας εκοψαν για ολο το σινεμα,δεν ειναι τοσο τα χρηματα οσο η διαθεση για κοροιδια για να κερδισουν λιγα ευρω
Αξίζει;

Cuck_tsoda

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπέρα, παίζει κανας ψωλαρας δυνατός γαμιας (bi ή gay αρρενωπός) να ενδιαφέρεται να ξεμουνιασει δεσμευμένο πουτανακι με κωλαρα, ενώ ο γκομενος του τους παιρνει μάτι και την παίζει; Είμαστε γκει ζευγάρι και μας ενδιαφέρει τέτοια φαση

Newmanforsex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
1.049
Πόντοι
200
Καλησπέρα, παίζει κανας ψωλαρας δυνατός γαμιας (bi ή gay αρρενωπός) να ενδιαφέρεται να ξεμουνιασει δεσμευμένο πουτανακι με κωλαρα, ενώ ο γκομενος του τους παιρνει μάτι και την παίζει; Είμαστε γκει ζευγάρι και μας ενδιαφέρει τέτοια φαση
Όταν ανοίξουν τα μνμ σας στείλε μου να κανονίσουμε συνάντηση!

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
στειλε μου πμ

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
στειλε μηνυμα

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.554
Πόντοι
2.256
Στηλε pm

slaveboyATH

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2017
Like
230
Πόντοι
20
γουστάρει κανείς να με έχει χύμα με λουράκι εκεί μέσα;

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.687
Πόντοι
201
Έχω σκεφτεί να πάω με την γυναίκα μου ......με όλα αυτά που ακούω ούτε καν .......και δεν ήμαστε τίποτα πιτσιρικάδες!!!

Panaganast

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
22
Πόντοι
0
Έχω σκεφτεί να πάω με την γυναίκα μου ......με όλα αυτά που ακούω ούτε καν .......και δεν ήμαστε τίποτα πιτσιρικάδες!!!
Κανόνισε με την γυναίκα σου να περάσουμε να τις ρίξουμε κάνα πουτσο

Jack1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2018
Like
1.687
Πόντοι
201
Κανόνισε με την γυναίκα σου να περάσουμε να τις ρίξουμε κάνα πουτσο
,Φίλε μου πολύ σιγουρος είσαι για τον εαυτό σου .......κανόνισε να έχεις κανένα γαριδάκι κ να βγάλει η γυναίκα μου το strap και σε τακτοποίηση ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom