You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επίσκεψη στην... τουαλέτα !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 70
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
... και σκέφτομαι τι τρόπο να βρω για να ξαναβρεθούμε
Μια είναι η λύση, θα της πεις να έρθει σπίτι σου για φαγητό και θα έχεις βάλει στην τουαλέτα σε εμφανές σημείο προφυλακτικά φόρα παρτίδα... ;) Δεν μπορεί αν είναι παιχνιδιάρα θα σου πετάξει κανα υπονοούμενο ;) Εκεί ποια το παιχνίδι είναι δικό σου, της ρίχνεις μια έξυπνη ατάκα (σαν αυτές που πετάει ο James Bond) και της δίνεις ένα φιλί ;) - όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους
Επισκέπτης
Και αν του πει "καλα ρε, ολοκληρο σπιτι, στην τουαλετα γαμας?"
"Πριν γαμήσω κάνω ένα ντουζάκι"
πάντα έλεγα ότι είσαι φιλοσοφημένος!! ;)Μια είναι η λύση, θα της πεις να έρθει σπίτι σου για φαγητό και θα έχεις βάλει στην τουαλέτα σε εμφανές σημείο προφυλακτικά φόρα παρτίδα... ;) Δεν μπορεί αν είναι παιχνιδιάρα θα σου πετάξει κανα υπονοούμενο ;) Εκεί ποια το παιχνίδι είναι δικό σου, της ρίχνεις μια έξυπνη ατάκα (σαν αυτές που πετάει ο James Bond) και της δίνεις ένα φιλί ;) - όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους
ή..πριν κάνω ντουζάκι ρίχνω έναν π****ο..?"Πριν γαμήσω κάνω ένα ντουζάκι"
Επισκέπτης
πριν κάνω ντουζάκι ρίχνω έναν π****ο..?
στην θεση του φιλου θα πηγαινα μια μερα μονος μου θα την ελεγα παω στο μπανιο θα πετουσα ολα μου τα ρουχα και θα ξαπλωνα πανω στο πλυντηριο (αφου ειχα παρει απο εκει το πλαστικο πραμα) ε του πουστη μετα απο 10 20 λεπτα θα ανησυχουσε θα ερχοταν να δει τι επαθε....το μετα δεν ξερω βεβαια ;)
kilotakias2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παντως στην θεση σου και αφου λες οτι ειναι και τοσο μουναρα θα εριχνα και μια ματια στο καλαθι με τα απλυτα για κανα φορεμενο κυλοτακι της....
παντως στην θεση σου και αφου λες οτι ειναι και τοσο μουναρα θα εριχνα και μια ματια στο καλαθι με τα απλυτα για κανα φορεμενο κυλοτακι της....
χαχαχα μόνο που εγώ ΔΕΝ είμαι κυλοτάκιας!
bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
σωστος ο Δημητρακης με τις σιχαμερες κατσαριδεςετσι ειναι οι συχαμενες Ελεηνιδες προτιμανε το δονιτη απο το να βρουνε αντρα!!!οι πιο πολλες δεν εχουνε γκομενο και αν πας να της καμακωσεις σε στελνουνε στο διαολο!!!!!μη νομιζεις φιλε μου οτι επηδει δεν εχει αντρα και εχει δονιτη θα ειναι πιο ευκολη!μπορει να σε σταυρωσει μεχρι να σε αφησει να τη γαμησης
Μονο που εκανε ενα λαθος τισ στελνουμε και εμεισ στον διαολο
ετσι ειναι οι συχαμενες Ελεηνιδες προτιμανε το δονιτη απο το να βρουνε αντρα!!!οι πιο πολλες δεν εχουνε γκομενο και αν πας να της καμακωσεις σε στελνουνε στο διαολο!!!!!μη νομιζεις φιλε μου οτι επηδει δεν εχει αντρα και εχει δονιτη θα ειναι πιο ευκολη!μπορει να σε σταυρωσει μεχρι να σε αφησει να τη γαμησης
Αφού έχουν από πάνω τη γκεστάπο μαμά και γύρω τις φαρμακομύτες φίλες. Τι ψάχνετε να βρείτε. Άντε να πούμε και καμιά καλή κουβέντα.