Νέα

Επίσκεψη στην... τουαλέτα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καλα στα λεει η κοπελα!! ειναι γυναικα (και τι γυναικα!!) και ξερει!!

Επισκέπτης
... και σκέφτομαι τι τρόπο να βρω για να ξαναβρεθούμε

Μια είναι η λύση, θα της πεις να έρθει σπίτι σου για φαγητό και θα έχεις βάλει στην τουαλέτα  σε εμφανές σημείο προφυλακτικά φόρα παρτίδα... ;) Δεν μπορεί αν είναι παιχνιδιάρα θα σου πετάξει κανα υπονοούμενο  ;) Εκεί ποια το παιχνίδι είναι δικό σου, της ρίχνεις μια έξυπνη ατάκα (σαν αυτές που πετάει ο James Bond) και της δίνεις ένα φιλί  ;) - όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και αν του πει "καλα ρε, ολοκληρο σπιτι, στην τουαλετα γαμας?"

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Μια είναι η λύση, θα της πεις να έρθει σπίτι σου για φαγητό και θα έχεις βάλει στην τουαλέτα  σε εμφανές σημείο προφυλακτικά φόρα παρτίδα... ;) Δεν μπορεί αν είναι παιχνιδιάρα θα σου πετάξει κανα υπονοούμενο  ;) Εκεί ποια το παιχνίδι είναι δικό σου, της ρίχνεις μια έξυπνη ατάκα (σαν αυτές που πετάει ο James Bond) και της δίνεις ένα φιλί  ;) - όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους
πάντα έλεγα ότι είσαι φιλοσοφημένος!!  ;)  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon: 

"Πριν γαμήσω κάνω ένα ντουζάκι" :dancing: :dancing:
ή..πριν κάνω ντουζάκι ρίχνω έναν π****ο..?  :grin:  :2funny:  :2funny: 

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
στην θεση του  φιλου θα πηγαινα μια μερα μονος μου θα την ελεγα παω στο μπανιο θα πετουσα ολα μου τα ρουχα και θα ξαπλωνα πανω στο πλυντηριο (αφου ειχα παρει απο εκει το πλαστικο πραμα) ε του πουστη μετα απο 10 20 λεπτα θα ανησυχουσε θα ερχοταν να δει τι επαθε....το μετα δεν ξερω βεβαια ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

kilotakias2

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παντως στην θεση σου και αφου λες οτι ειναι και τοσο μουναρα θα εριχνα και μια ματια στο καλαθι με τα απλυτα για κανα φορεμενο κυλοτακι της....

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
παντως στην θεση σου και αφου λες οτι ειναι και τοσο μουναρα θα εριχνα και μια ματια στο καλαθι με τα απλυτα για κανα φορεμενο κυλοτακι της....

χαχαχα μόνο που εγώ ΔΕΝ είμαι κυλοτάκιας! :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ετσι ειναι οι συχαμενες Ελεηνιδες προτιμανε το δονιτη απο το να βρουνε αντρα!!!οι πιο πολλες δεν εχουνε γκομενο και αν πας να της καμακωσεις σε στελνουνε στο διαολο!!!!!μη νομιζεις φιλε μου οτι επηδει δεν εχει αντρα και εχει δονιτη θα ειναι πιο ευκολη!μπορει να σε σταυρωσει μεχρι να σε αφησει να τη γαμησης
σωστος ο Δημητρακης με τις σιχαμερες κατσαριδες  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Μονο που εκανε ενα λαθος τισ στελνουμε και εμεισ στον διαολο  :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ετσι ειναι οι συχαμενες Ελεηνιδες προτιμανε το δονιτη απο το να βρουνε αντρα!!!οι πιο πολλες δεν εχουνε γκομενο και αν πας να της καμακωσεις σε στελνουνε στο διαολο!!!!!μη νομιζεις φιλε μου οτι επηδει δεν εχει αντρα και εχει δονιτη θα ειναι πιο ευκολη!μπορει να σε σταυρωσει μεχρι να σε αφησει να τη γαμησης

Αφού έχουν από πάνω τη γκεστάπο μαμά και γύρω τις φαρμακομύτες φίλες. Τι ψάχνετε να βρείτε. Άντε να πούμε και καμιά καλή κουβέντα.
1680926935

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom