Νέα

Επίσκεψη στην... τουαλέτα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αυτο που κανετε εδω μεσα ειναι τελειως αδιακριτο.
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ κυρακατινες.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...δονητης στο μπανιο των ξενων ενω περιμενει κοσμο...

Κατ΄αρχήν εγώ πουθενά δεν έγραψα ότι η φάση έγινε "στο μπάνιο των ξένων" (ένα μπάνιο είχε το διαμέρισμα). Δεύτερον ΔΕΝ "περίμενε κόσμο" απλά είμασταν όλοι μαζί παρέα έξω και καταλήξαμε 5 άτομα σπίτι της για να τσιμπήσουμε κάτι κι ένα τελευταίο ποτό... στο εντελώς χαλαρό... και τέλος, όταν πήγα στο μπάνιο, δεν είχε προηγηθεί κάποια ιδιαίτερη συζήτηση, προετοιμασία κλπ, απλά ρώτησα μια άλλη κοπέλα (φίλη της οικοδέσποινας) που είναι το μπάνιο, μου έδειξε την πόρτα και πήγα! Είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως δεν ήταν στημένο το σκηνικό... γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κατ΄αρχήν εγώ πουθενά δεν έγραψα ότι η φάση έγινε "στο μπάνιο των ξένων" (ένα μπάνιο είχε το διαμέρισμα). Δεύτερον ΔΕΝ "περίμενε κόσμο" απλά είμασταν όλοι μαζί παρέα έξω και καταλήξαμε 5 άτομα σπίτι της για να τσιμπήσουμε κάτι κι ένα τελευταίο ποτό... στο εντελώς χαλαρό... και τέλος, όταν πήγα στο μπάνιο, δεν είχε προηγηθεί κάποια ιδιαίτερη συζήτηση, προετοιμασία κλπ, απλά ρώτησα μια άλλη κοπέλα (φίλη της οικοδέσποινας) που είναι το μπάνιο, μου έδειξε την πόρτα και πήγα! Είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως δεν ήταν στημένο το σκηνικό... γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση ;)

ε ωραια αφου δεν ηταν στημενο, δεν σημαινει οτι θα σου κατσει ντε και καλα. ουτε σημαινει κατ'αναγκη αναζητηση αληθινου.....

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ε ωραια αφου δεν ηταν στημενο, δεν σημαινει οτι θα σου κατσει ντε και καλα. ουτε σημαινει κατ'αναγκη αναζητηση αληθινου.....

Συμφωνώ... (ούτε είπα πουθενά ότι θα μου κάτσει 100%) απλά μετά την φάση την βλέπω πλέον διαφορετικά... και σκέφτομαι τι τρόπο να βρω για να ξαναβρεθούμε (δυστηχώς δεν είναι "απευθείας" δική μου φίλη, αλλά φίλη-φίλης που είμασταν στην παρέα όλοι μαζί)...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλή φάση....
αλλά να το βγάλεις προς τα έξω..... :think: :rolleyes:

προσωπικά δεν το βρίσκω σωστό....

ας βγάζουμε φότο τις τουαλέτες των φίλων μας τότε....

για να μην παρεξηγηθώ... το λέω τελείως φιλικά..... ;)

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
καλή φάση....
αλλά να το βγάλεις προς τα έξω..... :think: :rolleyes:
προσωπικά δεν το βρίσκω σωστό....
ας βγάζουμε φώτο τις τουαλέτες των φίλων μας τότε....
για να μην παρεξηγηθώ... το λέω τελείως φιλικά..... ;)

Θα συμφωνούσα μαζί σου ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορούσε ν' αποκαλύψει την ταυτότητά της (πχ κάποια φωτογραφία της σε μια κορνίζα κλπ).
Αλλά έτσι, είναι μια φωτογραφία που θα μπορούσε να έχει τραβηχτεί σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΝΙΟ...
Επιπλέον, αν απλά σας εξιστορούσα την ιστορία... δεν ξέρω πόσοι θα με πιστεύατε και δεν θα μου λέγατε "ε καλά τώρα... γιατί δεν έβγαζες μια φώτο με το κινητό" ???

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ντουρασελ γνωρισε μου εμενα την φιλη να βγουμε με την φιλη της και να παμε ολοι μαζι ξανα στο σπιτι!! :grin: :grin:
πλακα πλακα επρεπε κανονικα να κρυψεις τον δονητη....μπορει να ειχε ξεχασει οτι τον ειχε εξω και να πιστευει οτι εσυ τον ξετρυπωσες!! :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
απλά λέω, αν τυχόν από κάπου μάθει η δει την φότο...
τι γίνεται;;;

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ντουρασελ γνωρισε μου εμενα την φιλη να βγουμε με την φιλη της και να παμε ολοι μαζι ξανα στο σπιτι!! :grin: :grin:
πλακα πλακα επρεπε κανονικα να κρυψεις τον δονητη....μπορει να ειχε ξεχασει οτι τον ειχε εξω και να πιστευει οτι εσυ τον ξετρυπωσες!! :rockon: :rockon:

Σε διαβεβαιώ, δεν άγγιξα ΤΙΠΟΤΑ! Απλά έτυχε να τον παρατηρήσω κι έβγαλα την φωτό...

Αλλά νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει από την ουσία το θέματος! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είχε τον δονητή... άρα γουστάρει το kinky sex + επιπλέον είναι και ΜΟΥΝΑΡΑ (κι απ' ότι έμαθα ρωτόντας) παντρεμένη-χωρισμένη. Οπότε το πεδίο είναι ανοιχτό... και ψάχνω την ευκαιρία για να γίνει φάση ;)

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
απλά λέω, αν τυχόν από κάπου μάθει η δει την φότο...
τι γίνεται;;;

Τι να γίνει? θα προσέχει άλλη φορά να μην τον αφήνει φόρα-παρτίδα! Ασε που αν πρόσεξες στην φώτο, δίπλα στον δονητή είχε και λιπαντικό !!! Εεε, φταίω εγώ για την kinky φώτο;  :rockon:

Kν αν τυχόν δημοσιευτεί η φωτό στο Cosmopolitan... μετά θα μπορώ να ζητάω δικαιώματα :dancing:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κανε εσυ τι φαση.. να εχω εγω την φιλη της?? :S :huh: :idiot: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
πηγαινε σπιτι της και πες της οτι μαλλον ξεχασες κατι  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ πάλι σκεφτόμουν να της πάρω κάποιο άλλο παιχνιδάκι και να της το προσφέρω... αλλά ρε γμτ, δεν την ξέρω τόσο καλά, φίλη-φίλης είναι... απλά βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και μας κάλεσε σπίτι της για ένα κρασί...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ειπαμε...παρε την φιλη εμενα 2 μπουκαλια σαμπανια (απο την καλη ε!δεν θελω τσιγκουνιες) και παμε!! να συνεχισουμε ....τα ασυνεχιστα!! :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ πάλι σκεφτόμουν να της πάρω κάποιο άλλο παιχνιδάκι και να της το προσφέρω... αλλά ρε γμτ, δεν την ξέρω τόσο καλά, φίλη-φίλης είναι... απλά βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και μας κάλεσε σπίτι της για ένα κρασί...

λοιπον πες στην φιλη σου οτι σου αρεσε η φιλης της και οτι ενδιαφερεσαι κι οτι αν γινοταν να κανονιζατε κατι οι 3 σας για κανα ποτο. μεγαλα παιδακια ειστε τωρα μην κολλησεις σε μαλακιες

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
λοιπον πες στην φιλη σου οτι σου αρεσε η φιλης της και οτι ενδιαφερεσαι κι οτι αν γινοταν να κανονιζατε κατι οι 3 σας για κανα ποτο. μεγαλα παιδακια ειστε τωρα μην κολλησεις σε μαλακιες

Δεν κολλάω, απλά ψάχνω να βρω τον ποιό ωραίο τρόπο για να κανονίσω την φάση (και δεν θέλω ν' ανακατέψω την κοινή μας φίλη)...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ανακατεψε την με ενα φιλο σου...δλδ εμενα!! τι θες τωρα?? και τις 2?? :think: :think: μονοφαγα!! :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν κολλάω, απλά ψάχνω να βρω τον ποιό ωραίο τρόπο για να κανονίσω την φάση (και δεν θέλω ν' ανακατέψω την κοινή μας φίλη)...

αμα δεν ριξεις τα μουτρα και το πεις στην φιλη σας μην περιμενεις χαιρι. μπορει να μην σε θυμαται καν η αλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom