Νέα

Επίσκεψη στην... τουαλέτα !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Χτες βράδυ ήμουν καλεσμένος (μαζί με άλλους φίλους και φίλες) στο σπίτι μιας φίλης (ΜΟΥΝΑΡΑΣ) για φαγητό. Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα της και... ΔΕΙΤΕ τι ανακάλυψα (ευτυχώς έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου μια μικροσκοπική ψηφιακή SONY T7) ;)
Η βραδυά κύλισε ήσυχα (καμιά σχέση με παρτούζες κλπ, μια φιλική συγκέντρωση ήταν) αλλά πλέον σκέφτομαι την φίλη μου εντελώς διαφορετικά... και λέω να της προτείνω να ξαναβρεθούμε ΣΥΝΤΟΜΑ... (οι δυό μας αυτή την φορά) !!!

Συνημμένα

• bathroom.jpg
    bathroom.jpg
    126,2 KB · Εμφανίσεις: 75
  • bathroom2.jpg
    bathroom2.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 75

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ωραιο φιλο εχει.

Επισκέπτης
ειδες τι κανουν τα ξυραφακια,τα κοσμοπολιταν κ οι κρεμες,κ μονο που τα βλεπεις καυλωνεις :tooth:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Άλλοι παίρνουν τα παπάκια στο μπάνιο κι άλλοι άλλα αξεσουάρ! :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χτες βράδυ ήμουν καλεσμένος (μαζί με άλλους φίλους και φίλες) στο σπίτι μιας φίλης (ΜΟΥΝΑΡΑΣ) για φαγητό. Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα της και... ΔΕΙΤΕ τι ανακάλυψα (ευτυχώς έχω ΠΑΝΤΑ μαζί μου μια μικροσκοπική ψηφιακή SONY T7) ;)
Η βραδυά κύλισε ήσυχα (καμιά σχέση με παρτούζες κλπ, μια φιλική συγκέντρωση ήταν) αλλά πλέον σκέφτομαι την φίλη μου εντελώς διαφορετικά... και λέω να της προτείνω να ξαναβρεθούμε ΣΥΝΤΟΜΑ... (οι δυό μας αυτή την φορά) !!!
ετσι ειναι οι συχαμενες Ελεηνιδες προτιμανε το δονιτη απο το να βρουνε αντρα!!!οι πιο πολλες δεν εχουνε γκομενο και αν πας να της καμακωσεις σε στελνουνε στο διαολο!!!!!μη νομιζεις φιλε μου οτι επηδει δεν εχει αντρα και εχει δονιτη θα ειναι πιο ευκολη!μπορει να σε σταυρωσει μεχρι να σε αφησει να τη γαμησης

Επισκέπτης
καλα εχει κ δονητη...δεν τον ειδα :rolleyes:

ΟΞΩ μωρη χαμουρα :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μπορει να το θελει για καλλυντικη χρηση ρε,αφου ειναι στο μπανιο μαζι με τα καλλυντικα..:grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Κοιτα δεν επικροτω προσωπικα οτι εβγαλες φωτο και την ανεβασες κιολας αλλα τα ηθελε και αυτης ο κωλος της. Ειναι δυνατον να αφηνεις στο μπανιο σε κοινη θεα το dildo?Ελεος απλα λες και δεν υπαρχουν συρταρια,και μην πει κανεις πως το ξεχασε.Μαλλον η τυπισα θελει να το παιξει καυλιαρα γκομενα γενικως η γουσταρει καποιον απο σας και ηθελε να τον καβλωσει

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.840
Πόντοι
16.055
Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα φιλε..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα δεν επικροτω προσωπικα οτι εβγαλες φωτο και την ανεβασες κιολας αλλα τα ηθελε και αυτης ο κωλος της. Ειναι δυνατον να αφηνεις στο μπανιο σε κοινη θεα το dildo?Ελεος απλα λες και δεν υπαρχουν συρταρια,και μην πει κανεις πως το ξεχασε.Μαλλον η τυπισα θελει να το παιξει καυλιαρα γκομενα γενικως η γουσταρει καποιον απο σας και ηθελε να τον καβλωσει
πιστευω οτι ετσι ειναι

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16

Εκτος και αν εβαλε το χερακι του και ανοιξε το φερμουαρ.

Επισκέπτης

εγω γιατι πιστευω οτι ειναι απλα αγαμητη :)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Καλα εγω δεν βλεπω κατι περιεργο!!Ετσι ειναι τα μπανια του 95% των γυναικων

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Αυτή η ίδια γκόμενα που χώνει τον δονητή σε κάθε τρύπα , αν την πλησιάσεις το βράδι και δείξεις λίγο ενδιαφέρον , το πιο πιθανό είναι να σε στείλει αδιάβαστο.
Ελληνίδες  :idiot:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=33676.0;attach=98414[/img[/URL]]

Σόβαρα μιλάμε; Και δεν συννενοήθηκες με κάναν άλλο να δείτε πώς και γιατί είναι εκεί;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.851
Πόντοι
9.931
Δεν ξέρω αν το προσέξατε ακριβώς δίπλα από το δονητή έχει και DUO λιπαντικό! Οργανωμένη η κοπέλα!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και ξυρίζει και το μουνι της με κρέμα Veet

Stories