τα παραφουσκώνεις. 50000 χωρίς κανέναν στον κόσμο? Ουτε ένα παιδί να παει να τους πάρει την σύνταξη από το ΑΤΜ?Δεν θα είναι καμιά πενηνταριά χιλιάδες;
τέλος πάντων θα μαλακιστούμε άσχημα αν αρχίσουμε να παίζουμε με τα νούμερα
τα παραφουσκώνεις. 50000 χωρίς κανέναν στον κόσμο? Ουτε ένα παιδί να παει να τους πάρει την σύνταξη από το ΑΤΜ?Δεν θα είναι καμιά πενηνταριά χιλιάδες;
Στρατός.τα παραφουσκώνεις. 50000 χωρίς κανέναν στον κόσμο? Ουτε ένα παιδί να παει να τους πάρει την σύνταξη από το ΑΤΜ?
τέλος πάντων θα μαλακιστούμε άσχημα αν αρχίσουμε να παίζουμε με τα νούμερα
Ξερω εγω μη σκας...οι μισοι βεβαια το παραδεχτηκαν κανα μηνα μετα τις εκλογες...είτε το πιστεύεις είτε όχι, δεν ξέρω κανέναν. Κανέναν που να το παραδέχεται τουλάχιστον
για τους παππούδες μιλούσαμε ωρέΣτρατός.
Αστυνομία.
και ελαφρόμυαλοι.
Τώρα πρέπει να βγαίνει το νούμερο.(450.000)
...τραγουδι το λες εσυ αυτο ? πανκ της κωλαρας...και μετά κάποιους ευαίσθητους, τους ενοχλούν τα τραγούδια
38 χιλιοστά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
βασικά εγώ σιχαίνομαι πιο πολύ τα μουνόπανα τους κρυφούς. Αυτούς που δεν τολμούσαν να εκδηλωθούνε όταν τα αυγά ήταν στο 0,5%Ξερω εγω μη σκας...οι μισοι βεβαια το παραδεχτηκαν κανα μηνα μετα τις εκλογες...
Ωραία τί να σου πω δηλ.για τους παππούδες μιλούσαμε ωρέ
πάρ'το σε χιπ χοπ άμα σε χαλάει το πανκ...τραγουδι το λες εσυ αυτο ? πανκ της κωλαρας...
Ελα ρε Γυμνέ μην λες τέτοια πράγματα,
αυτοί πρόλαβαν να γεράσουνε,
εμείς;
*θα σου πώ κάτι είσαι ανήμπορος και θέλεις να πάρεις την σύνταξη σου δεν μπορείς τί θα κάνεις;
Επι του πρακτέου να μου απαντήσεις.
Ερχεται κάποιος και σε συνοδεύει και σου λέει την ψήφο σου τίποτε άλλο.
...το ενα χειροτερο απ τ αλλο ,τελος παντων...πάρ'το σε χιπ χοπ άμα σε χαλάει το πανκ
έγινεΜαλακία έκανα.
Για να μην νομίζουνε οτι είμαι Αγιος.
Αν θες σβήσε την παράθεση να το σβήσω και γω.
A propos, σε σχέση με κάτι που γράφτηκε πιο πριν, στην Γερμανία αν βγείς έξω φορώντας σβάστικα (ακόμη και για πλακα στο καρναβάλι) είναι ποινικό αδίκημα.
Na und?A propos, σε σχέση με κάτι που γράφτηκε πιο πριν, στην Γερμανία αν βγείς έξω φορώντας σβάστικα (ακόμη και για πλακα στο καρναβάλι) είναι ποινικό αδίκημα.
Γι αυτό και αυτοί που πουλάνε παλιά souvenir κοντά στην Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, παλιά παράσημα η πηλήκια με το σφυροδρέπανο, σβαστικες δεν υπάρχουν. Σε έχουν μπουζουριάσει.
Εκ του γραφείου του κυριου Reichenbach.
Na und?
Das heisst, hier in Griechenland spielen unsere populistischen Demagogen wie Kammenos, Trangas, sogar die Hrisi Avgi selbst! das Spiel der Auseinandersetzubg mit dem "Faschistischen Deutschland", einem der hoechstentwickelten demokratischsten liberalsten Laender Europas, damit die Schulden der inneren lumpen politischen Elite versteckt bleiben.
Klarer jetzt Kamerad;
τετραγκυλωτος σταυρος η αλιως Γαμμαδιον επειδη αποτελειτε απο τεσσερα ελληνικα γραμματα γαμμα
αυτο το Γαμματο συμβολο σθνδεθηκε με τον ναζισμο επειδη το ειχε ο πουστης χιτλερ στη σημαια του
και τωρα εγινε και απαγορευμενο