Νέα

Επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν θα είναι καμιά πενηνταριά χιλιάδες;
τα παραφουσκώνεις. 50000 χωρίς κανέναν στον κόσμο? Ουτε ένα παιδί να παει να τους πάρει την σύνταξη από το ΑΤΜ?

τέλος πάντων θα μαλακιστούμε άσχημα αν αρχίσουμε να παίζουμε με τα νούμερα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
τα παραφουσκώνεις. 50000 χωρίς κανέναν στον κόσμο? Ουτε ένα παιδί να παει να τους πάρει την σύνταξη από το ΑΤΜ?

τέλος πάντων θα μαλακιστούμε άσχημα αν αρχίσουμε να παίζουμε με τα νούμερα
Στρατός.
Αστυνομία.
και ελαφρόμυαλοι.
Τώρα πρέπει να βγαίνει το νούμερο.(450.000)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξερω εγω μη σκας...οι μισοι βεβαια το παραδεχτηκαν κανα μηνα μετα τις εκλογες...
βασικά εγώ σιχαίνομαι πιο πολύ τα μουνόπανα τους κρυφούς. Αυτούς που δεν τολμούσαν να εκδηλωθούνε όταν τα αυγά ήταν στο 0,5%

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
για τους παππούδες μιλούσαμε ωρέ
Ωραία τί να σου πω δηλ.
Τέσσερις είναι στην γειτονιά μου και του ενός την παίρνω εγω την σύνταξη κάθε 22 του μήνα και του την πάω.
Αλλά αυτό δεν λέει κάτι.

Επισκέπτης
Ελα ρε Γυμνέ μην λες τέτοια πράγματα,
αυτοί πρόλαβαν να γεράσουνε,
εμείς;

*θα σου πώ κάτι είσαι ανήμπορος και θέλεις να πάρεις την σύνταξη σου δεν μπορείς τί θα κάνεις;
Επι του πρακτέου να μου απαντήσεις.
Ερχεται κάποιος και σε συνοδεύει και σου λέει την ψήφο σου τίποτε άλλο.

Και για να πάρει ο γέρος τη σύνταξη θα πρέπει να ζήσουν τα παιδιά μου σε ναζιστικό περιβάλλον?
Που το'χεις δει γραμμένο αυτό??
Να γκαρίξουν μέχρι να ξεψυχήσουν οι κωλόγεροι αυτοί..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πασόκοι συνδικαλιστές του δημοσιου οι ψευτοναζι διαμαρτυρόμενοι.

Aυτααααα!

Συνημμένα

• 183556_featured.jpg
    183556_featured.jpg
    87,6 KB · Εμφανίσεις: 19

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
A propos, σε σχέση με κάτι που γράφτηκε πιο πριν, στην Γερμανία αν βγείς έξω φορώντας σβάστικα (ακόμη και για πλακα στο καρναβάλι) είναι ποινικό αδίκημα.

Γι αυτό και αυτοί που πουλάνε παλιά souvenir κοντά στην Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, παλιά παράσημα η πηλήκια με το σφυροδρέπανο, σβαστικες δεν υπάρχουν. Σε έχουν μπουζουριάσει.

Εκ του γραφείου του κυριου Reichenbach.

Επισκέπτης
A propos, σε σχέση με κάτι που γράφτηκε πιο πριν, στην Γερμανία αν βγείς έξω φορώντας σβάστικα (ακόμη και για πλακα στο καρναβάλι) είναι ποινικό αδίκημα.

A pame stihima δε μου λέει κάτι η απαγόρευση των ναζιστικών συμβόλων..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Γι αυτό και αυτοί που πουλάνε παλιά souvenir κοντά στην Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, παλιά παράσημα η πηλήκια με το σφυροδρέπανο, σβαστικες δεν υπάρχουν. Σε έχουν μπουζουριάσει.

Εκ του γραφείου του κυριου Reichenbach.
Na und?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Das heisst, hier in Griechenland spielen unsere populistischen Demagogen wie Kammenos, Trangas, sogar die Hrisi Avgi selbst! das Spiel der Auseinandersetzubg mit dem "Faschistischen Deutschland", einem der hoechstentwickelten demokratischsten liberalsten Laender Europas, damit die Schulden der inneren lumpen politischen Elite versteckt bleiben.

Klarer jetzt Kamerad;

Επισκέπτης
τετραγκυλωτος σταυρος η αλιως Γαμμαδιον επειδη αποτελειτε απο τεσσερα ελληνικα γραμματα γαμμα

αυτο το Γαμματο συμβολο σθνδεθηκε με τον ναζισμο επειδη το ειχε ο πουστης χιτλερ στη σημαια του

και τωρα εγινε και απαγορευμενο

:jerking: :jerking: :jerking:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Das heisst, hier in Griechenland spielen unsere populistischen Demagogen wie Kammenos, Trangas, sogar die Hrisi Avgi selbst! das Spiel der Auseinandersetzubg mit dem "Faschistischen Deutschland", einem der hoechstentwickelten demokratischsten liberalsten Laender Europas, damit die Schulden der inneren lumpen politischen Elite versteckt bleiben.

Klarer jetzt Kamerad;

Alles klar sein sohn Scott Fitzgerald ! το παλεύω πάντως το ..γερμανικό έτσι ?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τετραγκυλωτος σταυρος η αλιως Γαμμαδιον επειδη αποτελειτε απο τεσσερα ελληνικα γραμματα γαμμα

αυτο το Γαμματο συμβολο σθνδεθηκε με τον ναζισμο επειδη το ειχε ο πουστης χιτλερ στη σημαια του

και τωρα εγινε και απαγορευμενο

:jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση γάμησε τα δηλαδή! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom