apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο μορτης ειναι καλο παιδικαι μιλαμε για ποστ με διαφορα 3 λεπτων
απλα εχει μια μικρη αποκλιση στις αποψεις του κατα καιρους
τυπε ο μορτης ειναι καλο παιδικαι μιλαμε για ποστ με διαφορα 3 λεπτων
τυπε δεν νομιζω να ψαχνει κανεις ποτε εισαι μεσα
ενδεχομένως να μην το κάνουν για την ψυχή της μάνας τουςσυγγνωμη που δεν ειμαι αναρχικος και ψευτοτσαμπουκας να θελω να κλεψω τα λεφτα των δανειστων. ΠΟυ με βοηθανε να τρωω σημερα και να πληρωνω μισθους και συνταξεις.
Αυτη ειναι η αποψη μου... συγγνωμη που δεν ειμαι αναρχικος και ψευτοτσαμπουκας
να θελω να κλεψω τα λεφτα των δανειστων. ΠΟυ με βοηθανε να τρωω σημερα και να πληρωνω μισθους
και συνταξεις.
ενδεχομένως να μην το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους
Ωραίες εποχές τότε
Μπουρδέλα όνομα και πράγμα
Τι γινόταν στα αθλητικά νήματα τότε?
Δεν προλάβαινες να ποστάρεις απ'τον καταιγισμό. 2 αράδες μπινελίκι και κάναμε 10 λεπτά μέρι να βρούμε κενό ώστε να φύγει το μνμ.
Αυτός ο πούστης ο περσόνας πως διάολο προλάβαινε κι έγραφε σεντόνια κάθε 30" ακόμα δεν το έχω καταλάβει..
αξίωμα το θεωρείς εσύ που επειδή κάποιος σε δανείζει θεωρείς αυτονόητο ότι δεν στα έχει πάρει υπερπολλαπλάσια όλα τα προηγούμενα χρόνιαΚοιτα οταν ανοιγουμε μια συζητηση... εχουμε σαν δεδομενα καποια πραγματα
ενα απο αυτα ειναι οτι αυτος που θα ερθει να σε δανεισει δεν το κανει για την ψυχη της μανας του
οπως δεν θα το εκανες ουτε και εσυ.
Ειναι κουραστικο να επιχειρηματολογεις για αυτο που πρεπει να θεωρειται αξιωμα
αξίωμα το θεωρείς εσύ που επειδή κάποιος σε δανείζει θεωρείς αυτονόητο ότι δεν στα έχει πάρει υπερπολλαπλάσια όλα τα προηγούμενα χρόνια
πώς νομίζεις ότι έχουν συγκεντρώσει όλο το χαρτί οι "αγορές" και κρέμονται από τ'αρχίδια τους ολόκληρα κράτη? από κάποιους τα έχουν πάρει και έρχονται τώρα να πάρουν κι άλλα (και μετά κι άλλα κ.ο.κ.)
Και το καλό ήταν οτι στην ηττα δεν εξαφανιζόντουσαν
Εννοείται ρε.
Στην ήττα θα εξαφανιστείς που θα φας καζούρα?
Τώρα που πάμε κατά διαόλου και δεν ασχολείται κανείς να μας κάνει καζούρα δεν αισθάνεσαι παρακατιανός??
Μονο στο νοικι θα εδινα τα 300....
..και αφου το "συνεγραψε",πεστου να παει να συνουσιασθει ησυχως
αχαχχαχαχαχ
Απαρτία