erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Λίγο πιο συγκεκριμένα??
εισαι
Λίγο πιο συγκεκριμένα??
κορμί πάντως ο άπλυτος
εχουνε κατεβασει και τα οχηματα με το πλυστικο ακουσα
δεν είναι για πλύσιμο αυτά ρε, για πήλινγκ τα έχουνεεχουνε κατεβασει και τα οχηματα με το πλυστικο ακουσα
εχουνε κατεβασει και τα οχηματα με το πλυστικο ακουσα
ρε μαλακες ξερει κανεις αν μπορω να παω Σουτσου ή εχουνε κλεισει τους δρομους?
Θα ήθελα πάντως να μου πει ένας (μία?) κροσντρέσερ (=πούστης που ντύνεται με γυναικεία ρούχα) ποιους θεωρεί πως χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδας.
Έτσι για να μπούμε στη ζώνη του λυκόφωτος με τις Μπάντες..
Δεν εχεις προβλημα Σουτσου. Ρηγηλης θα σε κανουν μπανιο με τα χημικα!!
αρα θαχει ανεμοσκαγα και παραπανω
Λίγο πιο συγκεκριμένα??
δεν σου άρεσε λεβέντη μου?για το ποίημα λέω...
τα επεισόδια τα ξεκίνησε ο νάτσο για να πλυθεί. Ας μην επαναλαμβανόμαστεHρθε η ωρα να βγουν καποιοι να πουν οτι τα επεισοδια τα καναν οι γνωστοι-αγνωστοι που ειναι συγκοινωνουντα δοχεια με το παρακρατος και αλλες δυναμεις για να διαλυσουν το λαικο κινημα
Η παραπληροφορηση καλα κρατει,οποιος διαβαζει Χτζηνικολαου,Ευγγελατο και Τρεμη αυτα παθαινειΣύμφωνα με πληροφορίες , μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας κατηγορούμενος για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς"...
Προσήχθη από το Χαϊδάρι και έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αλλά είναι ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.
Πηγή: enikos.gr
Hρθε η ωρα να βγουν καποιοι να πουν οτι τα επεισοδια τα καναν οι γνωστοι-αγνωστοι που ειναι συγκοινωνουντα δοχεια με το παρακρατος και αλλες δυναμεις για να διαλυσουν το λαικο κινημα
δεν σου άρεσε λεβέντη μου?
που είναι η ένστασή σου?
Ήταν κοντά,next time!!!Κάτι είχε υποσχεθεί ο Αντωνάκης σχετικό με κουκούλες...