Επισκέπτης
Τα γερμανικά μου είναι από ελαφρώς έως και βαρέως, σκουριασμένα.
Τα δικά μου να δεις
Τα γερμανικά μου είναι από ελαφρώς έως και βαρέως, σκουριασμένα.
καλημέρες... είστε κοντά στα οδοφράγματα? ή κοντά στα κόκκινα χαλιά?
σου χάλασα τη διασκέδαση, δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ΠιΠι να είμαστε τέλειοι.
καλή αρχή! εύγε!
αλήθεια είναι ότι θα διασκέδαζα αν επέμενες...σου χάλασα τη διασκέδαση, δυστυχώς δεν είμαστε όλοι ΠιΠι να είμαστε τέλειοι.
εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε και λάθη.
γύρνα στον μπουτάρη σου τώρα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει καν τι θέλει να πει ο άγιος πάντως. Βοήθήστε να βοηθήσω.
τα αρχίδια μας σας ευγνωμονούνΑς μην δώσουμε συνέχεια...
τα αρχίδια μας σας ευγνωμονούν
αλήθεια είναι ότι θα διασκέδαζα αν επέμενες...
έχω όμως πολλά χαζούτσικα να γλεντάω...
ελπίζω, όμως, επειδή είσαι και νεότερός τους να θεραπευτείς εσύ τουλάχιστον,
από την ξερολίαση και το αντιΠΠ κόμπλεξ...
άντε και στο μπουτάρη να ξαναδείς το θέμα, έχω το λαλάκι να γλεντήσω εκεί...
φιλούδια!
στη φτωχομάνα ρεείσαι σόλουν ή στο ψευδοκράτος?
Αγαπητέ η έπαρση είναι το ίδιο επικίνδυνη με την ξερολίαση.
δεν αποδέχομαι την εξίσωση, ούτε τη μομφή.
Τιμιος ο μισθος των γερμανοτσολιαδων.
κανένα παιδότοπο δεν έχει εκεί κοντά να μαζέψουν και κανένα βρέφος?
Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι επικεφαλής των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο «υποδοχής» της Γερμανίδας Καγκελαρίου που οργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αύριο στην Αθήνα. Το εντυπωσιακό είναι ότι μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα παραβρεθεί στο συλλαλητήριο κατά της Μέρκελ και ο Πρόεδρος του γερμανικού αριστερού κόμματος DIE LINKE Μπερντ Ρίξινγκερ που βρίσκεται στην Αθήνα επικεφαλής αντιπροσωπείας για τα εγκαίνια του παραρτήματος του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ. Στην αντιπροσωπεία του DIE LINKE συμμετέχουν επίσης οι βουλευτές Μίχαελ Σλεχτ, Αντρέι Χούνκο, Ανέτε Γκροτ, ο επικεφαλής του τμήματος Διεθνούς πολιτικής Όλιβερ Σρέντερ και ο εκπρόσωπος τύπου Αλεξάντερ Φίσερ, που επίσης θα συμμετέχουν στη διαδήλωση κατά της Μέρκελ!
Bettina Klein: Viele Griechen werden also protestieren, wenn die Kanzlerin heute in Athen, in ihrer Hauptstadt eintrifft. Merkel will, so sagt sie, in aller Freundschaft mit den griechischen Bürgerinnen und Bürgern und den Politikern dort reden. Mitbringsel finanzieller Art, so hieß es im Vorfeld, soll es nicht geben.
Einen deutschen Politiker, der heute mitdemonstrieren möchte, begrüße ich jetzt am Telefon: Bernd Riexinger, einer der beiden Vorsitzenden der Linkspartei. Guten Morgen!
Bernd Riexinger: Guten Morgen, Frau Klein.
Klein: Wir erreichen Sie heute Morgen direkt in Athen, eine Reise, die auch schon eine Weile feststand. Ist das jetzt also komplett Zufall, dass Sie am selben Tag wie die Kanzlerin in der griechischen Hauptstadt sind?
Riexinger: Ja, das ist kompletter Zufall. Der Zufall will es, dass die Frau Merkel den Staatspräsidenten und den Ministerpräsidenten besucht und ich die Opposition.
Πηγή: