Επισκέπτης
Μου αρέσει που απαντάμε ταυτόχρονα σύντροφε!!!στον πόλεμο σκοτώνεις, συνήθως...
Μου αρέσει που απαντάμε ταυτόχρονα σύντροφε!!!στον πόλεμο σκοτώνεις, συνήθως...
αλλο σκοτωνω .αλλο εκτελω..υπαρχει διαφορα ξερεις, τεραστια...στον πόλεμο σκοτώνεις, συνήθως...
Αυτό είναι τα πάντα αγαπητέ!!! :-*
Όχι τι δηλώνεις αλλά τι είσαι!!! ;)
Ψοφάω να μάθω!!! :-* :-* :-*Το χωριό Μπελογιάννης το εχεις ακουστά
και ο Πασαρης για να μην τον σκοτωσουν σκοτωνε, αθωως και αυτος αμα γινει ΚΚΕς?Σκότωσε για να μην τον σκοτώσουν,έχει διαφορά!!!
ειναι σα να μου λες οτι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα βρουνε και θα τιμωρησουνε τους εμπλεκομενους στα σκανδαλα......
Αλλωστε στην Ελληνικη πολιτικη σκηνη, το να υπαρχει αδικημα αλλα οχι ενοχοι, ειναι συνηθες φαινομενο.....
σε ποιον πολεμο? στο ανταρτικο?στον πόλεμο σκοτώνεις, συνήθως...
εδω υπερασπιζονται οι αναρχικοι τον παλαιοκωστακαι ο Πασαρης για να μην τον σκοτωσουν σκοτωνε, αθωως και αυτος αμα γινει ΚΚΕς?
Ότι να'ναι όμως!!!και ο Πασαρης για να μην τον σκοτωσουν σκοτωνε, αθωος και αυτος αμα γινει ΚΚΕς?
με τα λεγομενα σου αυτο ελεγες παπαζολη, ακριβως αυτο...Ότι να'ναι όμως!!!
Ακού Πάσσαρης=ΚΚΕ!!!
1. υπηρξε επισημη καταγγελια απο το σοβιετικο ΚΚ! Δεν ηταν φημη!1) σε ρώτησα αν αποδείχθηκε η φήμη που ανέφερες.
2) σε ρώτησα αν πιστεύεις ότι το ΚΚΕ θα ανεχόταν κάτι τέτοιο αν αλήθευε
(εγώ νομίζω ότι θα τον είχανε φάει ζωντανό αν είχε συμβεί, διότι το ΚΚΕ δεν είναι ελληνικό αστικό κράτος - αλλά αυτή είναι η γνώμη μου)
κι απαντάς "κουκουρούκου μανταλάκια"...
συγνώμη αλλά δεν έχω μάθει να συζητώ έτσι!
Για πες και τις αμαρτίες Παλαιοκώστα,ο οποίος δεν έχει σκοτώσει κανέναν ποτέ,μόνο ληστείες.....εδω υπερασπιζονται οι αναρχικοι τον παλαιοκωστα
το point σου δεν το χω καταλάβει ακόμη...αλλο σκοτωνω .αλλο εκτελω..υπαρχει διαφορα ξερεις, τεραστια...
1. υπηρξε επισημη καταγγελια απο το σοβιετικο ΚΚ! Δεν ηταν φημη!
2. γιατι να μην το ανεχτει το ΚΚΕ? μηπως το ΚΚΕ ειναι κομμα αγγελων? μια χαρα ανεχεται παντως τις "κρυφες" χρηματοδοτησεις ακομη και σημερα....
Ψοφάω να μάθω!!! :-* :-* :-*
Ελά πες μου καινούργια ωραία πράγματα!!!
Ναι ρε το ίδιο είναι σε μία ''δημοκρατική'' χώρα να εγκληματείς,το ίδιο και όταν σε κυνηγάνε,μην το συζητάς....με τα λεγομενα σου αυτο ελεγες παπαζολη, ακριβως αυτο...
ο αντιλογος ειναι οτι το ανταρτικο δεν ειναι πολεμος αλλα μαλακια και προδοσια!το point σου δεν το χω καταλάβει ακόμη...
είπα ότι ο Καπετάν Γιώτης σκότωνε στον πόλεμο...
ποιός είναι ο αντίλογος;;;
γιατι τον κυνηγουσανε?Ναι ρε το ίδιο είναι σε μία ''δημοκρατική'' χώρα να εγκληματείς,το ίδιο και όταν σε κυνηγάνε,μην το συζητάς....
O Koμμουνισμός δεν έχει σύνορα και στρατούς σαν ιδεολογία και εδώ νομίζω έχω απαντήσει.
πες μου τώρα εσυ, την σχέση του ΦΛΩΡΑΚΗ με το χωρίο