Νέα

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Αντε και σε λιγο θα κατεβει η μια απο τις δυο σημαιες που κυμματιζουν μπροστα απο το κοινοβουλιο.......

%CE%92%CE%9F.jpg





.............μαλλον οχι η κοκκινη ομως.............
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μέμο...είναι αλήθεια ότι τον ερντογάν συνοδεύει και ο πάπιας??? :S :S :S

Αν και έχω φωτό-ντοκουμέντο για την ράτσα του... :rockon: :rockon: :rockon:
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Μέμο...είναι αλήθεια ότι τον ερντογάν συνοδεύει και ο πάπιας??? :S :S :S

Αν και έχω φωτό-ντοκουμέντο για την ράτσα του... :rockon: :rockon: :rockon:

to ΠαΠακι σημερα ειναι ο μονος που δεν :bigdick: με το DVD της Ντουβλη αλλα βλεποντας τα δελτια ειδησεων.....

φωτο φανταζομαι θα μας βαλει ο απολυτος αργοτερα, τωρα εχει παει για να κανει το ρεπορταζ!
:2funny:
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
φωτο φανταζομαι θα μας βαλει ο απολυτος αργοτερα, τωρα εχει παει για να κανει το ρεπορταζ!
:2funny:

έχω εγώ απο ερωτική του συνεύρεση με άλλο μέλος...αλλά δεν μου την ανεβάζει... :tickedoff: :tickedoff: :helpplea: :helpplea:
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Ωχ, αρχισαν τα οργανααααα....

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010
Ομιλία Θ. Πάγκαλου στο ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ

"ΑΙΣΘΑΝΟΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ"

Αισθάνομαι ειλικρινά εθνική ντροπή κάθε φορά που αναγκάζομαι να αγοράζω όπλα που δεν μας χρειάζονται, με βάση μια αντικειμενική εκτίμηση των κινδύνων που υπάρχουν στον σημερινό κόσμο, για την Ελλάδα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος στην ομιλία του στο ελληνοτρουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ...



...και ξέρω, συνέχισε ότι και οι Τούρκοι αγοράζουν όπλα που δεν τους χρειάζονται, όχι για πραγματικούς, αλλά για φανταστικό κίνδυνο που προκύπτει από μια αντιπαράθεση, που είναι δυνατό και πρέπει να λυθεί πολιτικά, έτσι ώστε να βαδίσουν οι δυό λαοί μαζί για μεγαλύτερη ευημερία, αξιοποιώντας παραγωγικά τα κολοσσιαία ποσά που εσείς και εμείς σπαταλούμε γι αυτά τα όπλα.

Εμείς νιώθουμε εθνική ντροπή, για κάθε ευρώ, που τόσα χρόνια πληρώνουμε τον Πάγκαλο και τους άλλους πολιτικούς.



Share on Facebook




δε νιωθει ντροπη ο εν λογω ουτε για τα Ιμια, ουτε για την Ελληνικη σημαια που πηρε ο αερας, ουτε για τον Οτσαλαν, ουτε βεβαια για τις κουραδομαγκιες του οτι δηθεν ειναι τρελος οποιος λεει οτι στην Ελλαδα υπαρχουν πετρελαια....

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:jerking: :jerking: :jerking: ο παγκαλος ο αριστερος

Βιογραφικά στοιχεία

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι εγγονός του ομώνυμου στρατηγού Θεόδωρου Δ. Πάγκαλου και πρώην δικτάτορα. Γεννήθηκε στην Ελευσίνα στις 17 Αυγούστου 1938. Αποφοίτησε από το Βαρβάκειο Γυμνάσιο Αθηνών. Σπούδασε Νομική και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με υποτροφία της Γαλλικής Κυβέρνησης ανακηρύσσεται το 1973 Διδάκτωρ των Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Παρισίου 1 (Πάνθεον Σορβόννη). Από το 1969 ως το 1978 εργάστηκε ως ερευνητής στο ίδιο Πανεπιστήμιο και κατόπιν ορίστηκε Διευθυντής του Ινστιτούτου Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου. Συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα και το 1968 το δικτατορικό καθεστώς του αφαίρεσε την ελληνική ιθαγένεια, την οποία ανέλαβε μετά την μεταπολίτευση. Είναι παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών. Έχει διατελέσει πολλές φορές υπουργός και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πάμπολλα διεθνή συνέδρια και συναντήσεις κορυφής. Διακρίνεται ιδιαίτερα γα το θάρρος της γνώμης του, αρκετές φορές εκρηκτικό, αλλά και για την ανάληψη των όποιων συνεπειών που μπορεί να έχει αυτό, ακόμα και σε διεθνή φόρα.
[Επεξεργασία] Πολιτική παρουσία
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Πάγκαλος

Η πολική καριέρα του Θεόδωρου Πάγκαλου ξεκίνησε από την ΕΔΑ ως υποψήφιος το 1960 χωρίς να εκλεγεί. Το 1977 έβαλε υποψηφιότητα για Δήμαρχος στην Ελευσίνα και κατετάγη τρίτος.

Βουλευτής Αττικής εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1981 με το ΠΑΣΟΚ και έκτοτε εκλέγεται συνεχώς μέχρι σήμερα. Διετέλεσε:

    1982-84 Υφυπουργός Εμπορίου
    1984-85 Υφυπουργός Εξωτερικών. Διετέλεσε Υφυπουργός Εμπορίου από τον Ιούλιο 1982 μέχρι τον Ιανουάριο 1984, οπότε αναλαμβάνει Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Ευρωπαϊκής Κοινότητας μέχρι το 1985.
    1985-89 Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Τον Ιούλιο 1985 ορίζεται Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών διατηρώντας το αξίωμα μέχρι τις εκλογές του 1989.
    1989-93 Αντιπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
    1993-94 Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών. Τον Οκτώβριο 1993 ορίζεται και πάλι Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, διατηρώντας το αξίωμα μέχρι τον Ιούλιο 1994, οπότε αναλαμβάνει Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.
    1994 Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών
    1996-99 Υπουργός Εξωτερικών. Τον Ιανουάριο 1996 ορίζεται Υπουργός Εξωτερικών, διατηρώντας το αξίωμα μέχρι τον Φεβρουάριο 1999.
    2000 Υπουργός Πολιτισμού. Τον Απρίλιο 2000 ορίζεται Υπουργός Πολιτισμού, διατηρώντας το αξίωμα ως τον Νοέμβριο 2000.
    2009 Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης.[1]

 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μαριε, αμα σε πειραζει που εκοψες το τσιγαρο αρχινα τις πιπες, γιατι πιπες λες!

Αμα συνεχισεις το <<χιουμορ>> σου, τοτε σιγουρα θα κανω ενα τσιγαρο [κλεμμενο]

ο παγκαλος αριστερος ελεος!!
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βιογραφικά στοιχεία
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι .....
Διακρίνεται ιδιαίτερα γα το θάρρος της γνώμης του, αρκετές φορές εκρηκτικό, [size=14pt]αλλά και για την ανάληψη των όποιων συνεπειών[/size] που μπορεί να έχει αυτό, ακόμα και σε διεθνή φόρα.

Εδώ γελάνε....θυμίζω:

1994, ανάληψη Ευρωπαϊκής Προεδρίας από την Ελλάδα με Πάγκαλο ΥΠ.ΕΞ..

Είπε την μαλακία του για την Γερμανία, τον σένιαρε ο Κίνκελ...και μετά άρχισε τις κωλοτούμπες αλλά Λούα Λούα.

lualua.jpg
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χεστε ρε τον στραβοψωλομουστακαλι τον τουρκο και δεστε την χοντρη να γαμιεται  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
 

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Μηνύματα
2.908
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
«Ο Μουσταφά Κεμάλ γεννήθηκε το 1881 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ήταν Εβραϊκής καταγωγής»

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαΐου 14, 2010

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, o ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους, και ο “Πατέρας των Τούρκων” γεννήθηκε το 1881 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ήταν Εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Ντονμέδων. Οι Ντονμέδες αριθμούσαν κοντά στα 15,000 άτομα, και ήταν μια υπόγεια αίρεση Σαμπεταϊνών Εβραίων που είχαν μουσουλμανικά ονόματα, και που προς τα έξω συμπεριφέρονταν ως Μουσουλμάνοι, αλλά κρυφά πίστευαν στον Σαμπετάι Σέβι, τον ψευδή Μεσσία του 17 ου αιώνα, και διεξήγαγαν προσεκτικά φυλασσόμενες προσευχές και τελετουργίες στο όνομα του. Οι Ντονμέδες ήταν απόγονοι των Σεφαρδιτών Εβραίων που ζούσαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία ( Ανδαλουσία) για αιώνες, μέχρι που οι Μουσουλμάνοι Άραβες έχασαν τον έλεγχο της Ανδαλουσίας από τους Χριστιανούς. Οι Χριστιανοί έδωσαν στους Εβραίους την δυνατότητα επιλογής μεταξύ θανάτου, αλλαξοπιστίας, και την εξορία, έτσι βρήκαν το άσυλο και την ευτυχία τους στις Οθωμανικές χώρες του Σουλτάνου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του 1492.

Τις μέρες της ανταλλαγής των Ελληνικών και Τουρκικών πληθυσμών μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, οι Ντονμέδες της Θεσσαλονίκης προσπάθησαν να αναγνωριστούν ως μη Μουσουλμάνοι για να αποφευχθεί η αναγκαστική μεταφορά τους προς την Ανατολία.

Οι παππούδες του Κεμάλ Ατατούρκ, από την πλευρά της μητέρας του, έγιναν μουσουλμάνοι το 1834, ώστε να μην φορολογούνται από την Οθωμανική Αρχή. Η μητέρα του Ατατούρκ, η Ζουμπεϊντέ προερχόταν από τα βουνά δυτικά των Ιωαννίνων, κοντά στα σημερινά Αλβανικά σύνορα. Για την προέλευση του πατέρα του, Αλί Ριζά, ελάχιστα είναι γνωστά. Ο Ατατούρκ ήταν πάντοτε απρόθυμος να αποκαλύψει πράγματα σχετικά με το οικογενειακό του δέντρο. Ο Ατατούρκ θα είχε βάσιμους λόγους για να αποκρύψει τη προέλευση του από Ντονμέδες. Οι Ντονμέδες (οι οποίοι παντρεύονταν μόνο μεταξύ τους) όχι μόνο περιφρονούνταν από την υπόλοιπη κοινωνία, αλλά και ορίζονταν ως αιρετικοί και από τους Μουσουλμάνους και από τους Εβραίους. Επίσης είχαν τη φήμη για σεξουαλική ανηθικότητα που θα μπορούσε να είναι ελάχιστα κολακευτικό για τους απογόνους τους.

Το 1911, ένας Εβραίος εκδότης εφημερίδας που είχε το όνομα Ιταμάρ Μπέν- Αβί γράφει ότι συνάντησε τυχαία τον Ατατούρκ στο ξενοδοχείο Kamenitz στην Ιερουσαλήμ, όπου ο Ατατούρκ εξομολογείται για πρώτη και μοναδική φορά στην ενήλικη ζωή του, ότι ήταν Εβραϊκής καταγωγής. Ο Ιταμάρ Μπεν- Αβί περιγράφει δύο συναντήσεις με τον Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος δεν είχε ακόμη πάρει το όνομα του Ατατούρκ, «Πατέρας των Τούρκων». Και οι δύο συναντήσεις έγιναν στη Γαλλική γλώσσα, ήταν κυρίως για την Οθωμανική πολιτική, και συνοδεύονταν με μεγάλες ποσότητες άρακ, το Αραβικό τσίπουρο. Στην πρώτη από αυτές τις δύο συναντήσεις, ο Κεμάλ εμπιστεύθηκε να εξομολογείσει τα εξής:

“Είμαι απόγονος του Σαμπετάι Σέβι, – δεν είμαι πραγματικά Εβραίος πλέον , αλλά εξακολουθώ να είμαι ένθερμος θαυμαστής αυτού του προφήτη σας. Η γνώμη μου είναι ότι κάθε Εβραίος στη χώρα αυτή καλά θα κάνει να ενταχθεί στο στρατόπεδο του.”

Κατά τη δεύτερη συνάντηση που έγινε 10 μέρες αργότερα στο ίδιο ξενοδοχείο, ο Μουσταφά Κεμάλ είπε σε ένα σημείο:

“Έχω στο σπίτι μια Εβραϊκή Βίβλο που τυπώθηκε στη Βενετία. Είναι αρκετά παλιά, και θυμάμαι τον πατέρα μου που με έπαιρνε σε ένα Καραΐτη δάσκαλο που μου δίδαξε να τη διαβάζω. Θυμάμαι ακόμα μερικά λόγια της, όπως -”

” Και ο Ιταμάρ Μπεν-Αβί συνεχίζει:” Έχει διακόψει να μιλά για λίγο, τα μάτια του έψαχναν κάτι στο καινό. Στη συνέχεια θυμήθηκε:

“Shema Yisra’el, Adonai Elohenu, Adonai Ehad!”

“Αυτή είναι η πιο σημαντική μας προσευχή, Λοχαγέ.”

“Και δική μου μυστική προσευχή , Cher Monsieur”, απάντησε, ξαναγεμίζοντας τα ποτήρια μας.

Αν και ο Ιταμάρ Μπεν-Αβί δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει τότε, ο Ατατούρκ εννοούσε την έκφραση “μυστική προσευχή” στη κυριολεξία. Ανάμεσα στις απόκρυφες προσευχές των Ντονμέδων, που πρώτη φορά έγιναν γνωστές στον ακαδημαϊκό κόσμο, όταν ένα βιβλίο με αυτές κατέληξε στη Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιερουσαλήμ το 1935, είναι μια που περιέχει την ομολογία της πίστης:«Ο Σαμπετάι Σέβι και κανένας άλλος είναι ο αληθινός Μεσσίας. Άκουσε O Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας ». Ήταν χωρίς αμφιβολία από αυτή την ομολογία της πίστης, και όχι από την Εβραϊκή Βίβλο, που ο Ατατούρκ θυμήθηκε τα λόγια της προσευχής Shema.

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ίδρυσε μια κοσμική Τουρκική δημοκρατία όπου ήθελε να περιορίσει το Ισλάμ μια και για πάντα μόνο στα τζαμιά. Αρκετοί Ντονμέδες ήταν μεταξύ των Νεοτούρκων, Τούρκων διανοουμένων που προσπάθησαν να μεταρρυθμίσουν τη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά τη Ρεπουμπλικανική εποχή, θα υποστηρίξουν σθεναρά τις φιλοδυτικές μεταρρυθμίσεις του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Η Τουρκική κυβέρνηση, που για χρόνια μάχεται να προστατευθεί από μουσουλμανικές φονταμενταλιστικές επιθέσεις που υποσκάπτουν τη νομιμότητα και τις κοσμικές μεταρρυθμίσεις του Ατατούρκ, δεν έχει λόγο να χαιρετίσει την είδηση ότι ο πατέρας του «Πατέρα των Τούρκων» ήταν ένας κρυπτό-Εβραίος που πέρασε τα αντί-μουσουλμανικά του αισθήματα και στον γιο του. Το Μυστικό του Μουσταφά Κεμάλ θα είναι ασφαλώς για τη Τουρκική κυβέρνηση κάτι που θα προτιμούσε να συνεχίσει να διατηρείται έτσι.

Ακόμη μια πηγή για την Εβραϊκή καταγωγή του Κεμάλ

Θέμα: Η Εβραϊκή καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ και του Ενβέρ Πασά γραμμένη σε αμερικανικές εφημερίδες – Πηγή: The Literary Digest ( εφημερίδα που δημοσιευόταν στις ΗΠΑ) – 14 Οκτωβρίου 1922, σελίδα: 50

Ισπανός Εβραίος στην Καταγωγή, ορθόδοξος (σουνίτης) Μουσουλμάνος από γεννησιμιού και ανατροφής, ο οποίο έχει εκπαιδευτεί σε μια πολεμική γερμανική σχολή, πατριώτης, μαθητής των εκστρατειών των παγκοσμίως μεγάλων στρατηγών, συμπεριλαμβανομένου του Ναπολέοντα, και του Κραντ Λι – αυτά λέγονται ότι είναι μερικά έξοχα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του νέου “έφιππου άνδρα” που έχει εμφανιστεί στην Εγγύς Ανατολή. Είναι ένας πραγματικός δικτάτορας, όπως οι ανταποκριτές μαρτυρούν, ένας άνδρας του τύπου ο οποίος είναι ταυτόχρονα η ελπίδα και ο φόβος για έθνη που έχουν κατασπαραχτεί από ανεπιτυχείς πολέμους. Η ενότητα και η δύναμη είχε επανέλθει σε μεγάλο βαθμό πίσω στην Τουρκία μέσω της θέλησης του Μουσταφά Κεμάλ Πασά.
ΠΗΓΗ: H καταγωγή του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ
 

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Μηνύματα
2.908
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η Τουρκία επέβαλε τη θέλησή της – Αγωγός Πύργου(Μπουργκάς) –Αλεξανδρουπόλεως ΤΕΛΟΣ!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαΐου 13, 2010

Για μια ακόμη φορά τα σχέδια Τούρκων και αμερικανοσιωνιστών εις βάρος των Εθνικών συμφερόντων του Ελληνισμού πέρασαν! Όπως ανακοινώθηκε: «Ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, πηγαίνει… στα αζήτητα: Οι Ρώσοι αποφάσισαν να τον ενσωματώσουν σε άλλο αγωγό που θα κατασκευάσουν από κοινού με την Τουρκία, κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι ο Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη… μας τελείωσε.» Οι Ρώσοι παίζουν ανοιχτά στη περιοχή μας το χαρτί «Τουρκία» και γι’ αυτή τους την επιλογή σίγουρα ευθύνονται και οι ηγεσίες της χώρας μας και ιδιαίτερα η τελευταία του Τζώρτζ… Η Χρυσή Αυγή είχε ένθερμα υποστηρίξει την κατασκευή του αγωγού Πύργου (Μπούργκας)-Αλεξανδρουπόλεως. Θεωρούσε και έτσι ήταν ότι γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά ο αγωγός αυτός εξασφάλιζε την χώρα μας από την δεδομένη και δημόσια εκφρασμένη τουρκική επιθετικότητα στην Θράκη.

Ακόμη όμως και όταν κάποιοι θριαμβολογούσαν είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για τα εμπόδια, τα οποία θα ετίθεντο στην πορεία του έργου. Είναι γνωστό ότι δημόσια τόσο το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ, όσο και η Τουρκία είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους. Μάλιστα, έφθασαν στο σημείο να αναφέρουν οι αμερικάνοι σε δημοσίευμα ινστιτούτου στρατηγικών μελετών ότι σε περίπτωση που θα επιχειρηθεί να κατασκευαστεί ο αγωγός μπορεί να έχουμε και ελληνοτουρκικό πόλεμο!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΙΔΙΟ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΙΔΙΟ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ!

Χέστα φίλε...την γαμήσαμε...αυτός θα πουλήσει και τον κώλο μας σε λίγο...πίστευα πως απλά είναι άχρηστος όπως και οι προηγούμενοι (Καραμανλής-Σημίτης-Παπανδρέου)...αυτός είναι και επικίνδυνος.... :headbang: :headbang:


:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
 

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Μηνύματα
2.908
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Θυμήσου  Έλληνα
21-4-1967
Επτά χρόνια χωρίς τρωκτικά-κλέφτες-απατεώνες-προδότες
Από το ζιβάγκο στις βίλες της Εκάλης και στους.προσκυνημένους
Ελληνας με δουλεια,αξιοπρεπεια.εντιμοτητα

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ –ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.
ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )
Αυτά δεν άρεσαν στους Αμερικανούς ,στους πολιτικούς οι οποίοι πουλούσαν την πατρίδα για την εξουσία και έγινε η μεγάλη προδοσία
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ
Ο αγωγός του Μπουργκάς και οι υπόλοιποι αγωγοί είναι όλη η ιστορία
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ . (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
Με τον μηχανισμό και τους νέους «έλληνες» εφιάλτες ετοιμάζουν να κλείσουν τα μείζονα εθνικά θέματα Τουρκία Θράκη-Αιγαίο
Αλβανία εγκατάλειψη μειονότητας και θέμα Τσαμουριας.
Σκοπιανό .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

21-4-1967
 

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Μηνύματα
12.219
Like
4
Πόντοι
166
Ωχ λεμεεεεεε

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010
Ερτογάν: "Παραρακαλώ τους ιστορικούς του μέλλοντος να σημειώσουν αυτή την συνάντηση"


Ο Ερντογάν ανέφερε ότι είναι μια ιστορική συνάντηση, αυτή ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, μάλιστα κάλεσε τους ιστορικούς του μέλλοντος της δώσουν την αρμόζουσα θέση. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, ανέφερε πως θέλει να μπορέσουν οι δύο λαοί...




...να ζήσουν ευτυχισμένα μαζί, όπως κατάφεραν να ζήσουν στο παρελθόν.

Ο Ερντογάν απέτησε από όσους εργαστούν πάνω στις σχέσεις των δύο χωρών, να δουλέψουν σκληρά.

Προέτρεψε ο Τούρκος πρωθυπουργός τους Τούρκους επιχειρηματίες να έρθουν και να επενδύσουν στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως μια λύση για την Τουρκία θα ήταν ένα καθεστώς σχέσης ανάμεσα στην Τουρκία και την Ε.Ε, η σχέση που έχει με την Ε.Ε η Σερβία.



Share on Facebook

Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:37 μ.μ. 
 

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
606
Like
1
Πόντοι
6
Μαλάκες πολύ υποχθόνια και ύπουλη "μου κόβεται" η επίσκεψη αυτού του μαλάκα με τη συνοδεία του!Το κόβω για χρόνιες αντιπαραθέσεις να γίνονται αέναες αγάπες ( υποκριτικές πάντα γιατι τα μουνιά θέλουμε να αλληλοσκοτωθούμε εκ τουρκοκρατίας etc etc )
Πουλάμε κι επισήμως πλέον? :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom