Επισκέπτης
Σώπα ρε;! :o22 εφημερίδες μονο 1 εχει πρωτοσελιδο τον κουμπαρο και αλλη 1 απλα το αναφερει
Tα ελεύθερα ανεξάρτητα ΜΜμ(μαλακείας) έτσι,δεν το πιστεύω!!!
Σώπα ρε;! :o22 εφημερίδες μονο 1 εχει πρωτοσελιδο τον κουμπαρο και αλλη 1 απλα το αναφερει
Ε το λινκ δεν το ειδες?Σώπα ρε;! :o
Tα ελεύθερα ανεξάρτητα ΜΜμ(μαλακείας) έτσι,δεν το πιστεύω!!!
Το θεμα ειναι οτι δεν θα προλαβουν να την κανουν ολοι 300 ειναι καποιον θα πιασουμε μην αγχωνεσαι.
Άρχισε ηδη
Πλάκα κάνω,το είδα!!! ;)Ε το λινκ δεν το ειδες?
Καλα πιασε 1-2-3 και βλεπουμε ετσι απλα για παραδειγματισμοΟχι ρε, ολους πρεπει να τους πιασουμε.. διαπόμπευση στην πλατεια του συνταγματος λεμε. Και μαζι μ αυτους και 5-6 λαμογια απο μμε, μεγαλοτραπεζιτες, μεγαλοεργολαβους κλπ κλπ.. ;)
χαχα οκΠλάκα κάνω,το είδα!!! ;)
Και μαζι μ αυτους και 5-6 λαμογια απο μμε, μεγαλοτραπεζιτες, [size=25pt]μεγαλοεργολαβους[/size] κλπ κλπ.. ;)
Αλήθεια δεν μου είπες:χαχα οκ
Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβατε.θα συμφωνησει ο apoc φιλε μου?
χααχχα οταν υπαρξει θα σου πωΑλήθεια δεν μου είπες:
Ποιον θεωρείς καταλληλότερο;!
χααχχα οταν υπαρξει θα σου πω
Μάλλον οχι θα σου πω. Πριν γινει η δολοφονια των 3 ανθρωπων θεωρουσα τον βγενοπουλο.Ακομα τον θεωρω εαν εξαιρεσεις οτι ειναι εμεσα υπευθυνος για τον θανατο 3 ανθρωπον.Λεω εμεσα γιατι και ο καλασνικοφ ειναι υπεθυνος για τον θανατο τοσο εκατομυριων ανθρωπον αλλα δεν τον κατηγορισε κανενας προσωπικα.Φανταζεσαι πως θα λειτουργουσε ο Δημοσιος Τομεας εαν ηταν αυτος?Πια απεργια και μαλακιες υπαρχει κοσμος που θελει να εξυπηρετιθει.Αλήθεια δεν μου είπες:
Ποιον θεωρείς καταλληλότερο;!
Σου απαντησακαι μεχρι να ανακαλυψεις τον καταλληλοτερο μπορουμε να ζουμε χωρις διακυβερνηση...
η μηπως θες να αναλαβεις ως τοτε τη διακυβερνηση της χωρας?
Καλα πιασε 1-2-3 και βλεπουμε ετσι απλα για παραδειγματισμο
Εαν πας μονος σου ναι.Εαν πανε ολοι μαζι????????????? Τα @@ θα μου κλασουν.Για αυτο τοτε που κατεβηκαν ολοι στο συνταγμα ειχαν μασκαρευτει ολοι τους για να πανε στην βουλη?Τι να πιασεις ρε φιλε.. το θεμα δεν ειναι ποσους.. το θεμα ειναι ποιος..
Δεν εχεις καταλαβει οτι μας εχουνε βαλει στη μεση και μας γ@μανε..? το μονο που ευτυχως μπορουμε να κανουμε ειναι να τους βριζουμε εδω μεσα η μεταξυ μας.
Αντε να πεις κατι τετοιο δημοσια.. σ εχουν μουταρει με τη μια ομως λεμε.
Μάλλον οχι θα σου πω. Πριν γινει η δολοφονια των 3 ανθρωπων θεωρουσα τον βγενοπουλο.Ακομα τον θεωρω εαν εξαιρεσεις οτι ειναι εμεσα υπευθυνος για τον θανατο 3 ανθρωπον.Λεω εμεσα γιατι και ο καλασνικοφ ειναι υπεθυνος για τον θανατο τοσο εκατομυριων ανθρωπον αλλα δεν τον κατηγορισε κανενας προσωπικα.Φανταζεσαι πως θα λειτουργουσε ο Δημοσιος Τομεας εαν ηταν αυτος?Πια απεργια και μαλακιες υπαρχει κοσμος που θελει να εξυπηρετιθει.
Το να λες ότι «δεν φταίει η μολότoφ» για το θάνατο των ανθρώπων στη Marfin αλλά «τα μέτρα πυρασφάλειας», είναι σα να λέει ένας παιδεραστής «δεν φταίω εγώ που βίασα το πεντάχρονο αλλά οι γονείς του που δεν του φόρεσαν τσίγκινο σωβρακάκι, ενώ ήξεραν ότι έχω καύλες».
Ξέρεις πόσους αδικεί καθημερινά ο Βγενόπουλος με τους άδικους μισθούς που δίνει όπως όλοι οι επιχειρηματίες;;;Μάλλον οχι θα σου πω. Πριν γινει η δολοφονια των 3 ανθρωπων θεωρουσα τον Βγενοπουλο.Ακομα τον θεωρω εαν εξαιρεσεις οτι ειναι εμεσα υπευθυνος για τον θανατο 3 ανθρωπον.Λεω εμεσα γιατι και ο καλασνικοφ ειναι υπεθυνος για τον θανατο τοσο εκατομυριων ανθρωπον αλλα δεν τον κατηγορισε κανενας προσωπικα.Φανταζεσαι πως θα λειτουργουσε ο Δημοσιος Τομεας εαν ηταν αυτος?Πια απεργια και μαλακιες υπαρχει κοσμος που θελει να εξυπηρετιθει.
Όλες οι σωστές χώρες δε,επενδύουνε σε παιδεία,υγεία κτλ,όχι σε στρατιωτικές δαπάνες...
Τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που γραφω??Το κρατος φταιει που του εδωσε αδεια ο ανθρωπος επιχειρηματιας ειναι το συμφερον της επιχειρησεις κοιταξε.Αφου το γαμημενο το κρατος ειναι βρωμικο σαν της πατουσες σου τι φταιει αυτος?Τεσπα δεν τον επικροτο για αυτο που εκανε αλλα δεν παευει αυτο να καταργει τα λεγομενα του.Για ψαξε και δες τοτε που ειχε παει στην βουλη ολοι σουζα ηταν μπροστα του