Νέα

Επίπεδο μελών του μπουρδελοσέλιδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ας ανοίξω το πρώτο μου θέμα. Δεν ειδα κάτι ανάλογο, αν υπάρχει ας συγχωνευτεί.

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα άτομα εδώ μέσα έχουν πολύ μεγαλύτερο επίπεδο από άλλα φόρουμ που είναι ιδιαίτερα σοβαροφανή. Πιστεύω πως μέσα εδώ έχει άτομα κάθε τάξης, μορφωτικού και κοινονικού επιπέδου. Ο καθένας μας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα του μπορεί να μπει, να μιλίσει όπως μιλάει με τους κολητούς του, να πει την μαλακία ή το σωβαρό του και όλα αυτά με άτομα που γουστάρουν και όχι δήθεν ηθικολόγους. Επίσης ολοι γουστάρουμε αυτό που πρέπει να γουστάρει ο κάθε άντρας, το μουνί. Για τις γκόμενες της σελίδας θα έλεγα ότι είναι προχωρημένα γυμναικάκια που σαν φυσιολογικές γυναίκες γουστάρουν και αυτές να μιλούν άνετα απελευθερομένες από κόμπλεξ τέτοιου τύπου. Αρχικά γράφτηκα για να περάσει η σεζόν χαλαρά και μα΄λον θα χανόουν σε κανα μήνα. Όμως τελικά πιστεύω πως θα τα λέμε από δω και πέρα. Ποιά είναι η γνωμη των υπολοίπων για το επίπεδο των μελών της σελίδας;

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
γάματα...
αμα αρχίσουν από σένα, μένα και τον ασπρούλη το κλείσαμε το μαγαζί......

Ρε άσε εμάς και την άλλη την ψωλού στην άκρη. Ας μιλίσουν για τους υπόλοιπους και μην το γαμήσουμε και αυτό το θέμα, τώρα άνοιξε. Πιο μετά.

Επισκέπτης
Απο την στιγμη που το σιτε επιτρεπει σε κατι μαλακες σαν και σενα ανενοχλητους να μπαινουν και να ανοιγουν θρεντς....τι να λεμε τωρα

OP
OP
S

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
πάλι σε μπανάρανε ρε άθλιε; Στο τέλος οι τελείες θα πιάνουν όλη την σελίδα. Στο θέμα ας παρακαλώ.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Δε μπορω να πω οτι εχω μεγαλη "εικονα"..Αλλα στα θρεντ που κινουμαι εγω κι εχω συγκρατησει καποια ονοματα, γενικα στη πλειοψηφια τους, μια χαρα ατομα τα βρισκω..Πολλες αντιπαραθεσεις εχει ομως..εμενα με χαλαει αυτο.. :think:

Επισκέπτης
πάλι σε μπανάρανε ρε άθλιε; Στο τέλος οι τελείες θα πιάνουν όλη την σελίδα. Στο θέμα ας παρακαλώ.

υπαρχουν και τα κοματα μετα αλλα και αριθμοι οσο για το θεμα μας ας δειξουμε εδω πραγματικα το επιπεδο των χρηστων του μπουρελα.κομ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όταν αναφέρεσαι σε Αθλιους να διευκρινίζεις.....
Αυτοί με το μπαν είναι οι Αθλιοι του Μουγκώ. Οι ορίτζιναλ βέβαια είναι του Ουγκώ.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
το γελιο που πεφτει σε αυτο το φορουμ δεν το βρισκεις αλλου :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τρελλο ''Καψιμο΄΄ :helpplea: :rockon: :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Προετοιμαζόμασε όλοι μας για την πρώτη αγωνιστική σε λίγες μέρες  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γυρίζουν σιγά σιγά και κάποιοι που έφυγαν  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Πείτε τους όμως να προσέχουν γιατί γλυστράει το πάτωμα  ;) :grin: :grin: :grin: :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
άσε γιατί με έχει πιάσει νευρικό γέλιο εκατό φορές.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μονιμη ιντριγκα,σεξ,σπερμα,καντηλια.Ελλεηνιδες(εχω βαρεθει καθε φορα που το διαβαζω εδω μεσα),''καψιματα'',γαμησια,κλωνοι,chat και παει λεγοντας.

Το μπουρδελα ντοτ κομ σας ευχεται μια ευχαριστη πτηση,

Κατα τη διαρκεια επιτρεπονται τα μαχαιρωματα και οι αποκεφαλισμοι,
Επισης και οι διαδικτυακοι ευνουχισμοι

forza μπουρδελα ντοτ ΚΟΜ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επίπεδο=Υπόγειο.

Για όλους.

foot_hunter

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μαλακα πολλη πλακα πραγματικα, εχω ξεκαρδιστει στο γελιο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου αρεσε που μετα τη φοβερη και κοσμια εισαγωγη του θεματος απο τον skistis αρχισαν αμεσως τα καντηλια! Χαχαχαχαχα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Καφριλα!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom