Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι αμα θελετε να καταλαβετε τι εστι βερυκοκο βαλτε στο γιου τουμπ να δειτε καυγαδες απο αγγλια. ολοι ειναι διαρκειας 3 δευτερολεπτων και συνηθως αποτελουνται απο τα εξης μερη:

- τσαμπουκας λεκτικος
- κουτουλια
- τρεξιμο

ή εναλλακτικα

- τσαμπουκας λεκτικος (παραλλαγη ο ενας να το παιζει δηθεν οτι θα τα βρουνε)
- 4-5 πολυ πολυ γρηγορα μπουκετα
- τρεξιμο

οταν μου βρειτε πολεμικη τεχνη που να εχει αμυνα στα παραπανω σεναρια πειτε μου  :grin:
_________________4a56ea5b3c720.jpg

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αμα ακουω στρητ φαητιν σε σχολη ή δηθεν συστημα τυπε μου ερχεται να ριξω κλανιες απο τη συγκινηση  :grin:

τους βγαζει μετα ο γκραν μαστερ στο δρομο για καυγαδες να δει αν μαθανε τιποτα? αλλιως τσαμπα τα διδακτρα  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αμα ακουω στρητ φαητιν σε σχολη ή δηθεν συστημα τυπε μου ερχεται να ριξω κλανιες απο τη συγκινηση  :grin:

τους βγαζει μετα ο γκραν μαστερ στο δρομο για καυγαδες να δει αν μαθανε τιποτα? αλλιως τσαμπα τα διδακτρα  :grin:
images

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οποιος εχει ασχοληθει ξερει τι ειναι η παλη ολα τ αλλα ειναι κουραφεξαλα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
καλη η πάλη.. αλλα μονο για μεσα στο ρινγκ.... εξω στο δρομο τι κανεις?? αν σου βγαλουν μαχαιρι?? αν ειναι 2??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν λεω καλο... αλλα παρανομο... αυτο ειναι λυση τυπου "λακη33" τυπε...
τυπε δεν υπαρχει νομιμη αυτοαμυνα στην ελλαδα
και με τα χερια να τους χτυπησεις και πες οτι τα τιναζει καποιος παλι μεσα θα πας :S

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Και κάπου εδώ η συζήτηση ξεφεύγει στο κλασικό "Κάποτε τις έφαγε ένας καρατέκα, άρα οι πολεμικές τέχνες είναι άχρηστες για το δρόμο". Φίλε μου έχεις προπονηθεί ποτέ σοβαρά σε πολεμική τέχνη; Για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο το πληκτρολόγημα δηλαδή...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
σκατονομοι φιλε.. δεν ειπα να σκοτωσουμε κιολας.. αλλα ενα σπασμενο χερι ή μια εξαρθρωση αγκωνα μια χαρα θα ηταν... το ωμο μου χτυπησα οταν επεσα με το μηχανακι και δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου απο τον πονο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σκατονομοι φιλε.. δεν ειπα να σκοτωσουμε κιολας.. αλλα ενα σπασμενο χερι ή μια εξαρθρωση αγκωνα μια χαρα θα ηταν... το ωμο μου χτυπησα οταν επεσα με το μηχανακι και δεν μπορουσα να σταθω στα ποδια μου απο τον πονο...
κοντρα ή καταδιωξη τυπε? :sunglasses:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Και κάπου εδώ η συζήτηση ξεφεύγει στο κλασικό "Κάποτε τις έφαγε ένας καρατέκα, άρα οι πολεμικές τέχνες είναι άχρηστες για το δρόμο". Φίλε μου έχεις προπονηθεί ποτέ σοβαρά σε πολεμική τέχνη; Για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο το πληκτρολόγημα δηλαδή...
καλα τα λες τυπε... να μια γκομενα που εχει ασχοληθει σοβαρα... 3 εδειρε... και ειναι κ γυναικα..

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

φιλε εχω κανει τετοιες κουβεντες καμμια 500αρια φορες - πληζ μην μου φανατιστεις  :grin:

απαντω: πρωτον ναι εκανα π/τ για πανω απο 15 χρονια που νομιζω θα συμφωνησεις οτι ειναι πολλα. Δεν θελω να πω τι, πως, ποτε και γιατι, γιατι δεν γουσταρω να καρφωθω σε κοσμο απο δουλεια και τετοια που ξερω οτι μπαινουν εδω.

δευτερον ειπα πιο πανω την αποψη μου. προφανως και υπαρχουν θεουληδες που εχουν σχεση με π/τ και δερνουν οποιον βρουν μπροστα τους νο προμπλεμ. αλλα αυτοι θα γαμουσαν και θα εδερναν ειτε ξεραν π/τ ειτε οχι, αυτο πιστευω εγω.

τριτον το κακο με τις π/τ στην ελλαδα - γιατι εχω κανει και εδω και εξωτερικο - ειναι οτι ο καθε μικροτσουτσουνος αποφασιζει να το παιξει γραν μαστερ σι φου 16 και μισο νταν πιο-μαυρη-απο-μαυρη-τρυπα-ζωνη, και κανει τους μαθητες του να νομιζουν οτι κατεχουν τα μυστικα του συμπαντος. μεχρι να πεσουν σε κανενα παιδακι που εχει δουλεψει οικοδομη και δεν χαμπαριαζει απο πονο, και να τους κανει να κρυβονται κατω απο παρκαρισμενα αυτοκινητα (αληθινη ιστορια).

τεταρτον πιστευω ακραδαντα οτι το 90% των πραγματων που διδασκονται στις σχολες π/τ ειναι οντως αχρηστα για ενα καυγα στο δρομο, γιατι ολοι οι καυγαδες ειναι ιδιοι και ακομα δεν εχω δει κανενα "τροπο αντιμετωπισης" εκτος απο : ικανοτητα γρηγορης σκεψης εκεινη τη στιγμη, απουσια φοβου (ή σταρχιδισμο/κοκα και τετοια) και καποια ελαχιστη δυναμη (κακα τα ψεμματα).

αμα θες βαρα με αναποδα επιχειρηματα εδω ειμαι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom