Και κάπου εδώ η συζήτηση ξεφεύγει στο κλασικό "Κάποτε τις έφαγε ένας καρατέκα, άρα οι πολεμικές τέχνες είναι άχρηστες για το δρόμο". Φίλε μου έχεις προπονηθεί ποτέ σοβαρά σε πολεμική τέχνη; Για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο το πληκτρολόγημα δηλαδή...
φιλε εχω κανει τετοιες κουβεντες καμμια 500αρια φορες - πληζ μην μου φανατιστεις
απαντω: πρωτον ναι εκανα π/τ για πανω απο 15 χρονια που νομιζω θα συμφωνησεις οτι ειναι πολλα. Δεν θελω να πω τι, πως, ποτε και γιατι, γιατι δεν γουσταρω να καρφωθω σε κοσμο απο δουλεια και τετοια που ξερω οτι μπαινουν εδω.
δευτερον ειπα πιο πανω την αποψη μου. προφανως και υπαρχουν θεουληδες που εχουν σχεση με π/τ και δερνουν οποιον βρουν μπροστα τους νο προμπλεμ. αλλα αυτοι θα γαμουσαν και θα εδερναν ειτε ξεραν π/τ ειτε οχι, αυτο πιστευω εγω.
τριτον το κακο με τις π/τ στην ελλαδα - γιατι εχω κανει και εδω και εξωτερικο - ειναι οτι ο καθε μικροτσουτσουνος αποφασιζει να το παιξει γραν μαστερ σι φου 16 και μισο νταν πιο-μαυρη-απο-μαυρη-τρυπα-ζωνη, και κανει τους μαθητες του να νομιζουν οτι κατεχουν τα μυστικα του συμπαντος. μεχρι να πεσουν σε κανενα παιδακι που εχει δουλεψει οικοδομη και δεν χαμπαριαζει απο πονο, και να τους κανει να κρυβονται κατω απο παρκαρισμενα αυτοκινητα (αληθινη ιστορια).
τεταρτον πιστευω ακραδαντα οτι το 90% των πραγματων που διδασκονται στις σχολες π/τ ειναι οντως αχρηστα για ενα καυγα στο δρομο, γιατι ολοι οι καυγαδες ειναι ιδιοι και ακομα δεν εχω δει κανενα "τροπο αντιμετωπισης" εκτος απο : ικανοτητα γρηγορης σκεψης εκεινη τη στιγμη, απουσια φοβου (ή σταρχιδισμο/κοκα και τετοια) και καποια ελαχιστη δυναμη (κακα τα ψεμματα).
αμα θες βαρα με αναποδα επιχειρηματα εδω ειμαι