αλλο οι πολεμικες τεχνες, αλλο να παιζεις ξυλο.
μου την εχει πεσει τυπος που του γαμουσα τη γκομενα εξω απο το σπιτι της, του δαγκωσα το αυτι ενω αυτος εκανε καρατε ζιου ζιτσου τσακ νορρις μπλακ μαμπα και ακομα γελαει η γειτονια απο τα ουρλιαχτα του.
εχω φιλο πολεμικοτεχνιτη επι 15 χρονια - τα εχει κανει ολα - που τον βλεπεις και στριβεις απο την αγριαδα και τα ποντικια και το στυλ ξυρισμενο κεφαλι γιαλυσμενα μπρατσα - που τυπακι ενα και τιποτα σε κλαμπ τον μαχαιρωσε με κατσαβιδι και ακομα τρεχει στα νοσοκομεια απο τα προβληματα - ουτε που το ειδε το κατσαβιδι, στο νοσοκομειο του ειπανε τι εγινε.
για να παιξεις ξυλο πρεπει η να σε στριμωξουν και να μην μπορεις να κανεις αλλιως ή να εισαι στα αρχιδια σου γενικα.
εγω σε 2-3 φασεις προσφατα στο δρομο με αρχιμαλακες που τσαμπουκευοντουσαν τυπου κατεβα να σε γαμησω και τετοια, τους εγραψα στα αρχιδια μου και την εκανα σφυριζοντας - βεβαια αμα εχεις και οικογενειες και παιδια τη βλεπεις αλλιως.
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε και τα τελευταια 5-6 χρονια εχει τρελλαθει ο κοσμος τελειως. και οταν απλα επεφτε μπουνιδι αντε να κανεις και λιγο χαβαλε, στη χειροτερη να σπασεις κανα χερι, καμμια μυτη. τωρα ο αλλος σου βγαζει κουζινομαχαιρο κατω απο το καθισμα - δε λεει