Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
αυτος δεν ηταν ετοιμος να το χρησιμοποιησει τυπε :grin:

Το 1 λεπτό παληκαράς 40 χρόνια φουκαράς δεν βγήκε άδικα..Πολλοί γίναν μάγκες σε μια στιγμή και εξαργύρωσαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας μετά όμως κλαίγαν σαν μωρά παιδιά όταν τους σέρναν με χειροπέδες στη φυλακή.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το 1 λεπτό παληκαράς 40 χρόνια φουκαράς δεν βγήκε άδικα..Πολλοί γίναν μάγκες σε μια στιγμή και εξαργύρωσαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας μετά όμως κλαίγαν σαν μωρά παιδιά όταν τους σέρναν με χειροπέδες στη φυλακή.
τυπε σε αυτο εχεςι δικιο
το θεμα ειναι οτι πρεπει να επιτρεπεται η οπλοκατοχη :rockon:
η ελλαδα δεν ειναι πολιτισμενη χωρα ακομα
ας ελπισουμε οτι καποτε θα γινουμε :S

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.937
Πόντοι
1.756
Πρεπει να ξερεις τι θελεις πρωτα-πρωτα.... Θελεις να μαθεις να δερνεις ή θελεις να μαθεις να αμυνεσαι??? Υπαρχει διαφορα.. Αν θελεις να μαθεις να δερνεις τοτε να ασχοληθεις με kyokusin karate (πολυ σκληρο κ βιαιο) και θα γινεις πολεμικη μηχανη... Αν θελεις να μαθεις να αμυνεσαι η καλυτερη τεχνη ειναι το νιντζιτσου υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ... υπαρχουν πολυ μουφα δασκαλοι εξω που πηραν μαυρες ζωνες μεσα σε εξι μηνες και βγηκαν και μαθαινουν στον κοσμο το κοντο τους κ το μακρυ τους. Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καποιον να το διδασκει αυθεντικα... Σαν πολεμικη τεχνη παντως ειναι τελειως φονικη (νομιζω στην Αμερικη ειχε γινει προταση να απαγορευτει) και μπορει να προκαλεσεις πολυ ευκολα μεγαλη βλαβη στον αλλον.. Αυτα τα γραφω επειδη ειχα εμπειρια απο πρωτο χερι με εναν κολητο μου που ασχολιοταν με αυτο..."Ελα να σου δειξω πως να παιρνεις μαχαιρι απο τον αλλον.." μου ειχε πει...
κατεληξα με το χερι "κλειδωμενο" και να ουρλιαζω απο τον πονο... δεν το ξανακανα....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Πρεπει να ξερεις τι θελεις πρωτα-πρωτα.... Θελεις να μαθεις να δερνεις ή θελεις να μαθεις να αμυνεσαι??? Υπαρχει διαφορα.. Αν θελεις να μαθεις να δερνεις τοτε να ασχοληθεις με kyokusin karate (πολυ σκληρο κ βιαιο) και θα γινεις πολεμικη μηχανη... Αν θελεις να μαθεις να αμυνεσαι η καλυτερη τεχνη ειναι το νιντζιτσου υπαρχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ... υπαρχουν πολυ μουφα δασκαλοι εξω που πηραν μαυρες ζωνες μεσα σε εξι μηνες και βγηκαν και μαθαινουν στον κοσμο το κοντο τους κ το μακρυ τους. Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καποιον να το διδασκει αυθεντικα... Σαν πολεμικη τεχνη παντως ειναι τελειως φονικη (νομιζω στην Αμερικη ειχε γινει προταση να απαγορευτει) και μπορει να προκαλεσεις πολυ ευκολα μεγαλη βλαβη στον αλλον.. Αυτα τα γραφω επειδη ειχα εμπειρια απο πρωτο χερι με εναν κολητο μου που ασχολιοταν με αυτο..."Ελα να σου δειξω πως να παιρνεις μαχαιρι απο τον αλλον.." μου ειχε πει...
κατεληξα με το χερι "κλειδωμενο" και να ουρλιαζω απο τον πονο... δεν το ξανακανα....

Εσυ εχεις ασχοληθει με καποια απο αυτες, τυπε;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Δεν υπαρχει καλυτερη πολεμικη τεχνη απο την παλη και τις διαφορες εκδοχες της τζουντο κτλ. Και η ρωσικη εκδοχη της λεγεται САМБО -  Боевое самбо

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Η κουβεντα αυτη ειναι αναλογη του "ποιο ειναι το καλυτερο αυτοκινητο".

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φορανε στολη ιδια με του τζουντο αλλα σε μαυρο...
τυπε ειχα περασει απο μια σχολη και εριξα μια ματια απο εξω και τους ειχαν ντυσει νιντζα και τους μαθαιναν να περπαταν οπως αυτοι :S

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αλλο οι πολεμικες τεχνες, αλλο να παιζεις ξυλο.

μου την εχει πεσει τυπος που του γαμουσα τη γκομενα εξω απο το σπιτι της, του δαγκωσα το αυτι ενω αυτος εκανε καρατε ζιου ζιτσου τσακ νορρις μπλακ μαμπα και ακομα γελαει η γειτονια απο τα ουρλιαχτα του.

εχω φιλο πολεμικοτεχνιτη επι 15 χρονια - τα εχει κανει ολα - που τον βλεπεις και στριβεις απο την αγριαδα και τα ποντικια και το στυλ ξυρισμενο κεφαλι γιαλυσμενα μπρατσα - που τυπακι ενα και τιποτα σε κλαμπ τον μαχαιρωσε με κατσαβιδι και ακομα τρεχει στα νοσοκομεια απο τα προβληματα - ουτε που το ειδε το κατσαβιδι, στο νοσοκομειο του ειπανε τι εγινε.

για να παιξεις ξυλο πρεπει η να σε στριμωξουν και να μην μπορεις να κανεις αλλιως ή να εισαι στα αρχιδια σου γενικα.

εγω σε 2-3 φασεις προσφατα στο δρομο με αρχιμαλακες που τσαμπουκευοντουσαν τυπου κατεβα να σε γαμησω και τετοια, τους εγραψα στα αρχιδια μου και την εκανα σφυριζοντας - βεβαια αμα εχεις και οικογενειες και παιδια τη βλεπεις αλλιως.

του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε και τα τελευταια 5-6 χρονια εχει τρελλαθει ο κοσμος τελειως. και οταν απλα επεφτε μπουνιδι αντε να κανεις και λιγο χαβαλε, στη χειροτερη να σπασεις κανα χερι, καμμια μυτη. τωρα ο αλλος σου βγαζει κουζινομαχαιρο κατω απο το καθισμα - δε λεει  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αλλο οι πολεμικες τεχνες, αλλο να παιζεις ξυλο.

μου την εχει πεσει τυπος που του γαμουσα τη γκομενα εξω απο το σπιτι της, του δαγκωσα το αυτι ενω αυτος εκανε καρατε ζιου ζιτσου τσακ νορρις μπλακ μαμπα και ακομα γελαει η γειτονια απο τα ουρλιαχτα του.

εχω φιλο πολεμικοτεχνιτη επι 15 χρονια - τα εχει κανει ολα - που τον βλεπεις και στριβεις απο την αγριαδα και τα ποντικια και το στυλ ξυρισμενο κεφαλι γιαλυσμενα μπρατσα - που τυπακι ενα και τιποτα σε κλαμπ τον μαχαιρωσε με κατσαβιδι και ακομα τρεχει στα νοσοκομεια απο τα προβληματα - ουτε που το ειδε το κατσαβιδι, στο νοσοκομειο του ειπανε τι εγινε.

για να παιξεις ξυλο πρεπει η να σε στριμωξουν και να μην μπορεις να κανεις αλλιως ή να εισαι στα αρχιδια σου γενικα.

εγω σε 2-3 φασεις προσφατα στο δρομο με αρχιμαλακες που τσαμπουκευοντουσαν τυπου κατεβα να σε γαμησω και τετοια, τους εγραψα στα αρχιδια μου και την εκανα σφυριζοντας - βεβαια αμα εχεις και οικογενειες και παιδια τη βλεπεις αλλιως.

του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε και τα τελευταια 5-6 χρονια εχει τρελλαθει ο κοσμος τελειως. και οταν απλα επεφτε μπουνιδι αντε να κανεις και λιγο χαβαλε, στη χειροτερη να σπασεις κανα χερι, καμμια μυτη. τωρα ο αλλος σου βγαζει κουζινομαχαιρο κατω απο το καθισμα - δε λεει  :grin:
τυπε σε πολλους τσαμπουκαδες μπλεκεις εσυ :S

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυπε ειχα περασει απο μια σχολη και εριξα μια ματια απο εξω και τους ειχαν ντυσει νιντζα και τους μαθαιναν να περπαταν οπως αυτοι :S

αυτη ειναι απο τις σχολες που σου ειπε ο τυπος πιο πανω τις μουφες  :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυπε σε πολλους τσαμπουκαδες μπλεκεις εσυ :S

οχι τυπε απλα εγραψα ολα τα περιστατικα της ζωης μου πρωτη φορα ολα μαζι και φανηκαν πολλα - αυτα ειναι δεν εχω αλλα σορρυ δεν ειμαι μοβορος  :grin: :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.937
Πόντοι
1.756
οπως γραφω παραπανω φιλε... υπαρχουν πολυ μουφα δασκαλοι που για να καλυψουν την αμαθεια τους βαζουν πολυ σαλτσα μεσα... ο κολητος μου ειχε ακουσει για μια αλλη σχολη που τους μαθαιναν να πετανε και αστερακια...     :jerking:   ενταξει ελεος... Παντως παραδεχτηκα τον δασκαλο που ειχαν...
τον ρωτησε "Αν μπλεχτω σε καυγα τι να κανω.." και ο δασκαλος του ειπε... "Αν μπορεις... τρεξε!!.. η πολεμικη τεχνη δεν σε κανει ανικητο,απλα σου δινει ενα πλεονεκτημα εναντιον του αλλου.. αυτα που δειχνουν στις ταινιες ξεχαστε τα..."

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι αμα θελετε να καταλαβετε τι εστι βερυκοκο βαλτε στο γιου τουμπ να δειτε καυγαδες απο αγγλια. ολοι ειναι διαρκειας 3 δευτερολεπτων και συνηθως αποτελουνται απο τα εξης μερη:

- τσαμπουκας λεκτικος
- κουτουλια
- τρεξιμο

ή εναλλακτικα

- τσαμπουκας λεκτικος (παραλλαγη ο ενας να το παιζει δηθεν οτι θα τα βρουνε)
- 4-5 πολυ πολυ γρηγορα μπουκετα
- τρεξιμο

οταν μου βρειτε πολεμικη τεχνη που να εχει αμυνα στα παραπανω σεναρια πειτε μου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom