tsirikapis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
tnx για τις απαντήσεις.
Τι λες τωρα, ειναι πολυ λογικο καθε εναν που κανει κατι που δεν μας αρεσει ν απειλουμε να τον δειρουμε και αν κουνηθει να τον δερνουμε. Γιατι οχι να τον πυροβολουμε. Η να τον μαχαιρωνουμε. Η και ολα μαζι. Ειναι μεγιστο αγαθο η προτεραιοτητα, δεν ειναι να παιζεις με αυτα.
Μετα αν μας αρεσει και καμια γκομενα που δεν μας θελει της δινουμε μια με το ροπαλο και την σερνουμε στη σπηλια. 10.000 π.χ. κι ετσι.
ο σενσει κογιοπουλος η καπως ετσι γραφεται ειναι απο τους πρωτους που εφεραν το αικιντο στην ελλαδα τουτεστιν απο τους πιο αξιοπιστους αλλα το αικιντο διακατεχεται απο διαφορετικη φιλοσοφια απο τα μαχητικα συστηματα κα8οτι δεν αφορα μονο το κομματι αυτοαμυνας αλλα κ μια ιδιαιτερη φιλοσοφια που δε συναντας σε πολλες τεχνες το προτεινω σε ατομα που 8ελουν να ασκη8ουν κ να ψαχτουν περισσοτερο αλλα αν απλα 8ελεις μια τεχνη για να ριχνεις μαπες δε το συστηνω ειναι κα8αρα αμυντικη τεχνη κ πολυ αποτελεσματικη με πολλες λαβες κ ριψεις κ θυμιζει αρκετα τζουντο,εαν εχεις δει ταινιες του στιβεν σιγκαλ 8α εχεις μια καλη ιδεα για το τι μιλαμε, το μονο κακο ειναι οτι δε δια8ετει λακτισματα κατι που το κανει ελαφρα ελλειπες κατα τη γνωμη μου αλλα ενδιαφερουσα περιπτωση ειναι κ η κορεατικη τεχνη του χαπκιντο που συγγενευει κ μοιαζει αρκετα με αικιντο αλλα περιλαμβανει κ λακτισματα.
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως...
Πρωτον δεν τσακωνομαι για την προτεραιοτητα και ουτε επιζητω τον καβγα.
Ολοι εχουμε βρεθει σε αναλογους μαλακες που υπαρχουν στο δρομο αλλά οι περισσοτεροι δεν κανουνε τιποτα .Ολοι λενε που ξερω τι κουβαλαει ο αλλος πανω του ,εγω θα φτιαξω την κοινωνια , θα ασχολουμαι με τον καθε μαλακα και και και.
Συνηθως οι ανθρωποι φοβουνται να πολεμησουν το αγνωστο ,βεβαια ολες αυτες οι καταστασεις ειναι στρεσογονες αλλά επειδη με τον φοβο μην σου τυχει κατι κακο στο δρομο ολοι κανουνε τον μαλακα.
Ομως αν εχει γινει κατι στο δρομο (και οχι μονο ) και σε νευριασει και το πνιξεις μεσα σου ,ολη αυτη η ενεργεια καπου θα βγει.
Ετσι ολοι κανουνε τον μαλακα στο αγνωστο και ολη αυτη την συσσωρευμενη ενταση την διοχετευουν αργοτερα στους πιο αδυνατους γνωστους τους.
Ετσι η ενταση αυτη ,το αφεντικο θα την διοχετευσει στους υπαλληλους του (μια που δεν μπορουν να πουν τιποτα ) ο γονιος στα παιδια του και γενικως οποιον βλεπουμε αδυνατο εκει θα διοχετευσουμε την συσσωρευμενη ενταση μας. Επειτα αυτοι αφου θα εχουν φαει αδικη επιθεση , θα την διοχετευσουν σε αλλους πιο αδυνατους και παει λεγοντας.
Αυτο απλως κανω. Οταν κατι με νευριαζει (και ταυτοχρονα νευριαζει τους περισσοτερους ) προσπαθω να το πολεμησω εκεινη την στιγμη.
Που ξερεις εσυ αν φωναξα σε εναν μαλακα που εστριψε αποτομα χωρις να βγαλει φλας και του φωναξα αγρια και εβαλε μυαλο
και αν με αυτην την κινηση μου, την επομενη φορα εβγαλε φλας , το ειδε το μηχανακι που ακολουθουσε πισω και δεν χτυπησε
Το ιδιο μπορεις να λες και για καποιον που πεταει σκουπιδια στο δρομο και να μην ασχολεισαι γιατι ειναι η δουλεια του σκουπιδιαρη και γιατι να τα βαλεις με τον καθε μαλακα ,ασε που μπορει να σου καψει το αυτοκινητο. Τα ιδια μπορεις να λες αν βλεπεις να κλεβουν καποιον διπλα σου και να λες τι να ασχοληθω,ασε που μπορει να την πληρωσω και γω.
Ας τον κλεψουν τον ανθρωπο ας ηταν πιο προσεκτικος.
Μπορουμε να πουμε απειρα παραδειγματα ( εδω κολλαει και η γνωστη εβραικη παροιμοια –στο τελος κινδυνευα εγω αλλά δεν ηρθε κανεις)
Εγω με τον τροπο μου βοηθαω την κοινωνια και εσυ ποιος ξερω εγω τι νομιζεις
δυσκολο να βρεις σχολη να κανει ομωςο σενσει κογιοπουλος η καπως ετσι γραφεται ειναι απο τους πρωτους που εφεραν το αικιντο στην ελλαδα τουτεστιν απο τους πιο αξιοπιστους αλλα το αικιντο διακατεχεται απο διαφορετικη φιλοσοφια απο τα μαχητικα συστηματα κα8οτι δεν αφορα μονο το κομματι αυτοαμυνας αλλα κ μια ιδιαιτερη φιλοσοφια που δε συναντας σε πολλες τεχνες το προτεινω σε ατομα που 8ελουν να ασκη8ουν κ να ψαχτουν περισσοτερο αλλα αν απλα 8ελεις μια τεχνη για να ριχνεις μαπες δε το συστηνω ειναι κα8αρα αμυντικη τεχνη κ πολυ αποτελεσματικη με πολλες λαβες κ ριψεις κ θυμιζει αρκετα τζουντο,εαν εχεις δει ταινιες του στιβεν σιγκαλ 8α εχεις μια καλη ιδεα για το τι μιλαμε, το μονο κακο ειναι οτι δε δια8ετει λακτισματα κατι που το κανει ελαφρα ελλειπες κατα τη γνωμη μου αλλα ενδιαφερουσα περιπτωση ειναι κ η κορεατικη τεχνη του [glow=red,2,300]χαπκιντο[/glow] που συγγενευει κ μοιαζει αρκετα με αικιντο αλλα περιλαμβανει κ λακτισματα.
Ελπιζω να σε βοηθησα καπως...
λάθος τρόπος, λάθος δικαιολογία. Αν θες να βοηθήσεις τη κοινωνία, βοήθησε πρώτα τον εαυτό σου. Χαλιναγώγησε το θυμό σου και δώσε το παράδειγμα να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο.
Στο δρόμο, όποιος ρίχνει τις πρώτες, ρίχνει και τη τελευταία συνήθως. Άμα φας τη πρώτη και είναι και ζυγισμένη, ακόμα και μαυροζωνάς να είσαι θα καταλήξεις να μαθαίνεις την άλλη μέρα από τους φίλους σου για το πως έγινε και σβήσανε τα φώτα.
Όσοι ασχολούνται με πυγμαχία και πολύ περισσότερο επαγγελματική πυγμαχία (γυμνό κεφάλι), έχουν το πλεονέκτημα ότι αντέχουν και αποσβένουν πολύ καλύτερα από συνήθεια στα χτυπήματα, πολύ περισσότερο από τους καρατέκες που "σβήνουν" με μια καλή ζυγισμένη, ασχέτως του επιπέδου τεχνικής που κατέχουν.
όποιος ασχολείται με πολεμικές τέχνες με απώτερο σκοπό να κερδίζει σε τσακωμούς, τρώει το περισσότερο ξύλο στο δρόμο.
Ετσι οπως κανεις την ερωτηση ,συμπεραινω οτι πηγες για μικρο διαστημα σε σχολη ή ο δασκαλος ηταν της πλακας.
Να ξαναπας κικ μποξ αλλά σε αλλο δασκαλο.
Το ταεκ βο ντο ειναι 90% ποδια .
Aγωνιζονται με κατεβασμενα τα χερια ,οποτε ειναι ακαλυπτο ολο το κεφαλι.
Το ταεκ βο ντο ειναι καλο για να ξεκινησει καποιος αλλά επειτα πρεπει να μεταπηδησει στο κικ μποξ που ειναι πιο ολοκληρωμενο.
Σε μας (kick box ) ερχονται πολλοι που κανανε πρωτα ταεκ βο ντο. Νομιζω οτι το αντιθετο (απο kb σε tkd) σπανια συμβαινει.
Σε συνθηκες μαχης το kick box υπερεχει
που ειναι η Μαβιλη?
Αφου εισαι χοντρος και μπαρμπας δεν λυπασαι τον εαυτο σου?Θα σου σπασω τα δοντια.Και θα σαι και φαφουτης καιχοντρος και μπαρμπας μετα
> > > >