Προφανώς και υπάρχουν και τέτοιοι, αλλά η εμπειρία μου (κυρίως μέσω φίλων που κάνουν κάποια πολεμική τέχνη, εγώ είμαι οπαδός του Πουλό-πουλου
)είναι πως η πλειοψηφία είναι σωστοί. Γενικά όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό(εγώ ας πούμε μπάσκετ έπαιζα)χύνουντόνους ιδρώτα καθημερινά, δεν μπορεί να μείναι οπαδοί της βίας. προφανώς και θα υπάρχουν και τέτοιοι που λες, προφανώς και αυτοί είναι αχαρκτήριστοι και ντροπιάζουν τις πολεμικές τέχνες, σε αυτό συμφωνώ απόλυτα , αλλά δεν μπορύμε να χαρακτηρίζουμε άσχημα εξαιτίας των λίγων, όλους τους δασκάλους και μαθητές.
Υπάρχουν και πολλές σχολές που έχουν δασκάλες και επίσης και πολλές μαθήτριες, εξ ορισμού αυτό δείχνει κάτι...Λες να καταρφηθούν οι πολεμικές τέχνες...Δηλαδή να καταργηθεί και ο αθλητισμός γενικά, επειδή ντοπάρονται αρκετοί, άσε τη βία που παράγει το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, να καταργηθούν και αυτά...Λοιπόν ο αθλητισμός με όλα του τα κακά κάνει περισσότερο καλό στην κοινωνία από ότι ο καθόλου αθλητισμός..Τέλος για να κλείσω, όσα παιδιά κάνουν πολεμικές τέχνες, στη συνριπτική τους πλειοψηφία έχουν μπει σε σχολές με υψηλές βάσεις, καθώς η (αυτο)πεοθαρχία πουθ διδάσκονται τους έχει βοηθήσει πολύ...