Νέα

Επιλογή Πολεμικής Τέχνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poly omorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Μπα δε ασχολούμαι με σχολές πολεμικες τέχνες και τέτοια.
:think:
Ξέρω κι έναν πασόκο αφισοκολλητή ξεχασμένο από τα 80's που περιμένει ανάσταση αντρέα.
Ποιον προτιμάς?

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
Η καλύτερη πολεμική τέχνη με διαφορά είναι το τρέξιμο......

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
148
Πόντοι
0
Που κολλάει η εκκλησία το σχολείο τα μαθήματα οδήγησης και οι γιατροί?Όλα αυτά δε έχουν καμία σχεση που λες.Συγκρινεις τις πολεμικές τέχνες που τις διδάσκουν κάτι αλήτες που προάγουν την βία και πληρώνονται με το σχολείο το μαθήματα οδήγησης τους γιατρούς?Παραμυθιαζεστε ορισμένοι τρομερά πολύ αυτό έχω να πω εγώ.
Προφανώς αναφέρομαι στο ότι όλα τα επαγγέλματα εχουν τους μαλακες και τους άξιους.

Επίσης θεωρείς ότι ο ρόλος του δασκάλου πολεμικών τεχνών είναι πιο σημαντικός από εκείνον του καθηγητή?

Βέβαια αν υιοθετήσω μια στείρα και μονοδιάστατη προσέγγιση, έχεις δίκιο…..

Gamikoulas99

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
148
Πόντοι
0
Ρε φίλε μη συγκρίνουμε όταν ο άλλος είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών είναι άνθρωπος της βίας τέλος και απορώ γιατί μια γυναίκα να κάνει σχέση με έναν τέτοιον δε ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα την δειρει?αφού πρόκειται για ανθρώπους που διδάσκουν τη βία είναι αδύνατον να είναι σωστοί.Το να θεωρείτε ότι υπάρχει δάσκαλος πολεμικών τεχνών που είναι καλός άνθρωπος είναι σα να θεωρείτε ότι υπάρχουν σεξεργατριες που είναι παρθένες.
Αν ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών είναι άνθρωπος της βίας μια φορά τότε οι ποινικολόγοι, εγκληματολόγοι, κτλ που έξ ορισμού βιοπορίζονται από την βία είναι x 100.

Δεν θα διαφωνήσω ότι υπάρχουν μακακες δάσκαλοι πολεμικών τεχνών όπως υπάρχουν μακακες σε όλους τους χώρους.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Ναι καλά άμα εκεί που κάθεται αμέριμνος αυτός που ξέρει πολεμικές τέχνες και εκεί που δε το περιμένει του ρίξει ένας με ένα όπλο τι θα προλάβει να κάνει ρε?μπαμ και κάτω.Τι νομίζεις πως είναι οι πολεμικές τέχνες?ξυπνήστε κοιμαστε.Το όπλο δε το υπερνικαει καμία τέχνη εδώ ο άλλος προταθλητης ζιου ζιτσου στη Βραζιλία και ενας άλλος είχε όπλο και τον καθάρισε δε μπορεσε να τον καταφέρει.Μη παραμυθιαζεσαι για να νοιώσεις ότι τους έχεις όλους επειδή ξέρεις πολεμικές τέχνες και όμως δε τους έχεις όλους,το όπλο σου γαμαει τον αδόξαστο ότι πολεμική τέχνη και να ξέρεις.
Δυστυχώς δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου προσφέρουν οι πολεμικές τέχνες...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Ναι ρε είναι πολύ παραλογα αυτά που λέω,ένας άνθρωπος που διδάσκει τη βία και πληρώνεται είναι καλός άνθρωπος ΕΕ ρε κούνια που σας κουναγε.Ενας άνθρωπος που διδάσκει τη βία και πληρώνεται είναι ανήθικος και ΜΗ σωστός άνθρωπος.Ανηθικος γιατί προωθεί την βία στην κοινωνία και αυτό πάει τη κοινωνία πίσω αντί μπροστά.Αλλα και εδώ πέρα τέτοιοι είστε ψηφίζετε το 80 τοις εκατό Κούλη που αθωώνει βιαστές σα το Λιγνάδη και πάτε πολεμικές τέχνες και πληρώνετε δασκάλους οι οποίοι βιάζουν τις μαθήτριες τους και σκοτώνουν τις γυναίκες τους.
Δεν κάνουμε δουλειά έτσι...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Δε υπάρχει λόγος να πω ονόματα πάντως από τους 10.000 χρήστες μόνο 2 συμπαθω.Λιγοι άνθρωποι αξίζουν σε αυτή τη ζωή δυστιχως.
Παλιοζωή τύπε :confused:
Τες πα ο αφισοκολλητής που ανέφερα πριν είναι διαθέσιμος...
Καλό παιδί, βάφει κιόλας

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.050
Πόντοι
1.056

zeus1984

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Like
70
Πόντοι
1
Φίλε μου να βελτιώσω φυσική κατάσταση θέλω, σπάνια να με έχει ενοχλήσει κανενας

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Η καλύτερη πολεμική τέχνη διδάσκεται στον παρόν ιστοτοπο, το bou - do.

Προσφέρει ψυχική διαύγεια, ευεξία, ηδονή και σωματική εξάσκηση και αντοχή.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Όχι εδώ διαφωνούμε,άμα κάποιος είναι 1.80-85 και κιλά 80-85 και ξέρει πολεμικές τεχνες και ένας άλλος είναι 1.80 αλλά κιλά 110-115 και δε ξερει πολεμικές τέχνες τον γαμαει γιατί είναι 25-30 κιλά πάνω.Τα κιλά παίζουν τρομερό ρόλο μου το είχε πει εμένα φίλος μου που ήξερε 3 πολεμικές τέχνες.
παιξε πρωτα ξυλο με τετοιες διαφορες και μετα μου λες. εχω βαλει κατω 120 κιλα μουλαρι και ημουν 75 κιλα ανθρωπος. στο ξαναλεω αμα γνωριζεις το τι πρεπει να κανεις τα κιλα δεν παιζουν ρολο. για παραδειγμα το ζιου ζιτσου βασιζεται στο βαρος του αντιπαλου σου. αν ο αλλος ξερει πυγμαχια κι εσυ οχι και 150 κιλα να εισαι θα σε σαπακιασει και ουτε θα προλαβεις να τις δεις. και αυτα στα λεω γιατι εχω κανει πολεμικες τεχνες κι εχω εξαναγκαστει να τις χρησιμοποιησω σε αυτοαμυνα απο κατι ηλιθιους που επειδη ειχαμε μεγαλη διαφορα κιλων μου το επαιζαν μαο μαο. μαθε λοιπον πως ο αγραφος νομος του δρομου ειναι ο εξης ολοι ολους τους εχουν μια φαπα. αν ξερεις που να τη ριξεις και ποσο δυνατα τον αλλο τον αφηνεις σεκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom