Νέα

Eπιλογή pc game

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδία άυριο φέυγω για διακοπες σε απομονομένο μέρος χωρίς Ιντερνετ.. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Παρακληση όσοι γνωρίζετε απο ηλεκτρονικά παιχνίδια για υπολογιστη πείτε μου τι προτάσεις σας...Γιατί θα φάω φρίκη εκέι που θα παώ...Και θα είμαι για αρκετο καιρό.Οτι θεωρείτε πετυχημένο απο παιχνίδια Οπως το Need for speed ΤOMB RAIDER ATLANTIS RIVER(Αυτα παριπιπτόντως τα έπαιζα παλία οπότε τα ξερω) παιχνίδι στρατηγικης..Πείτε μου σας παρακαλω κάτι που έχετε κολλήσει τον τελευταίο καιρό να έχει καλό gameplay...Αυρίο φέυγω πρωι και πρέπει να προλάβω να τα παραγειλω σημερα για να τα φτίαξει μέχρι το βράδυ

Παιδία όποιος έχει την γνωση ας την παραθέσει  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ζητώ Χάρη :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Αν βαρίεστε πάλι γράψτε μόνον τον τίτλο και είδος θα τα ψάξω έγω μόνος

[size=10pt]
Tην επόμενη  φορά που θα κάνεις παρόμοιο τίτλο θα υπάρχουν κυρώσεις
[/size]

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
παρε το call of duty και silent assasin

pontik

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάρε μαζί μια κοπελιτσα και άσε τον υπολογιστή στο σπίτι

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε σύ διακοπές θα πας.. τι το θέλεις το pc και τα ηλεκτρονικά.. κάνε κανένα μπανάκι.. καμάκωσε κανένα μουνάκι...
πιες κανένα ξύδι ...

εκτός αν πας για διακοπές στο κορυδαλλό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως στο άγιο όρος έχει internet...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε σύ διακοπές θα πας.. τι το θέλεις το pc και τα ηλεκτρονικά.. κάνε κανένα μπανάκι.. καμάκωσε κανένα μουνάκι...
πιες κανένα ξύδι ...

εκτός αν πας για διακοπές στο κορυδαλλό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως στο άγιο όρος έχει internet...
ειδες φιλε μου η νεολαια!
αντι να γουσταρει διακοπες,το μυαλο τους στο Η/Υ

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
σε μοναστηρι πας? :grin:

Παρε τη σειρα grand theft auto για να παιζεις με τις ωρες,pro evolution soccer 6 ή καποιο καλο rpg οπως το elder scrolls για'να'σαι απασχολημενος

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καμακωσε κανα μουνακι και παιξε 500 σχεδια παιχνιδια μαζι της, ακου εκει ιντερνετ και παιχνιδια ,σας εφυγε το μυαλο ρεεεεεε ;;;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σε μοναστηρι πας? :grin:

και κεί έχει επιλογές.. να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: τους καλόγερους... πισωγλέντηδες είναι όλοι τους.. άσε που μπορεί να του γράψουνε και καμμιά Βιστωνίδα και να γίνει πλούσιος (αν είναι γλυκοψώλης)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλό θα ήταν να αλλάξεις τον τίτλο. Παραπέμπει σε κάτι σοβαρό και όχι τη βλακεία που ζητάς  :jerking:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
ρε μαγκες,σε απομονωμενο μερος λεει οτι παει ο ανθρωπος...σιγα μην περιμενει απο'μας υποδειξεις για το αν θα κανει καμακι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Απομονωμένο μέρος λεει οτι πάει ρε, σε ποια να κάνει καμάκι, στη γιαγιά με το μουστάκι;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
cake mania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμα το τερματισεις σφυρα μου!!!

ναι ναι!!!κοριτσιστικο ειναι αλλα δεν εχει καμια σημασια...
ειναι διασκεδαστικο!!

εγω φταιω που ηθελα να βοηθησω!!!
α να χαθειτε πια!!!!
θυμωσα!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Παιδία άυριο φέυγω για διακοπες σε απομονομένο μέρος χωρίς Ιντερνετ.. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Παρακληση όσοι γνωρίζετε απο ηλεκτρονικά παιχνίδια για υπολογιστη πείτε μου τι προτάσεις σας...Γιατί θα φάω φρίκη εκέι που θα παώ...Και θα είμαι για αρκετο καιρό.Οτι θεωρείτε πετυχημένο απο παιχνίδια Οπως το Need for speed ΤOMB RAIDER ATLANTIS RIVER(Αυτα παριπιπτόντως τα έπαιζα παλία οπότε τα ξερω) παιχνίδι στρατηγικης..Πείτε μου σας παρακαλω κάτι που έχετε κολλήσει τον τελευταίο καιρό να έχει καλό gameplay...Αυρίο φέυγω πρωι και πρέπει να προλάβω να τα παραγειλω σημερα για να τα φτίαξει μέχρι το βράδυ

Παιδία όποιος έχει την γνωση ας την παραθέσει  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ζητώ Χάρη :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Αν βαρίεστε πάλι γράψτε μόνον τον τίτλο και είδος θα τα ψάξω έγω μόνος

τωρα που θα τα βρεις δε ξερω..

Assassin's creed. dead space, fallout 3, far cry 2, fifa 09 or pes 09, lost planet: extreme condition, Resident Evil 4, 5 , The witcher, Velvet Assassin..Company of Heroes, Red Alert 3, Sins of a Solar Empire etc.

Πηγαινε και δες. Τωρα που θα τα βρεις, ποτε θα προλαβεις....Κι αμα θες να τα παιξεις σε λαπτοπ το πουλο!

Υ.Γ. Ορισμενοι να απαντησετε, αν ξερετε, σε αυτα που ρωταει ο υποβαλλων το ποστ, και να μη το γαμησετε δε μπορειτε ετσι;
Υ.Γ. Οντως ο τιτλος του Thread ειναι αστοχος..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
α~!καλο ταξιδι κ καλα να περασεις!!!  :grin: :grin: :grin:

επισης...muppet treasure island
        the curse of monkey island

andventurakia ειναι χιουμοριστικα..θελουν καποια σκεψη αλλα περναει ευχαριστα η ωρα..
αα και "λαρρυ"!!και λουλα!!! αυτα ειναι περιπετειακια παλι με γαμισια πολυ γελιο!!!

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή το sudoku. Είναι καλή λύση....

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Τα κοίταξα τα παιχνίδια  στο γκουγκλ .το call of duty to 4 εννοεις?

Το ποιο τελευταιο θα εννοει αλλα αν ειναι κοπια μπορει και να μη παιξει, εχει θεμα με τα patch τα κρακ, τα online play κλπ..Εχεις και μια μερα ολη κι ολη ρε συ. Α και Titan Quest και το Expansion, γαμαει. Θα σου λεγα και Sacred 2 αλλα κι αυτο ειναι μπελας με το σπασιμο..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
α~!καλο ταξιδι κ καλα να περασεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

επισης...muppet treasure island
        the curse of monkey island

andventurakia ειναι χιουμοριστικα..θελουν καποια σκεψη αλλα περναει ευχαριστα η ωρα..
αα και "λαρρυ"!!και λουλα!!! αυτα ειναι περιπετειακια παλι με γαμισια πολυ γελιο!!!

μωρή λουκ.. με τέτοια παίζεις κοτζάμ γυναίκα ???  αντε να βρείς κανέναν παιδαρά να ξελαμπικάρεις...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom