Νέα

Eπιλογή pc game

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τωρα που θα τα βρεις δε ξερω..

Assassin's creed. dead space, fallout 3, far cry 2, fifa 09 or pes 09, lost planet: extreme condition, Resident Evil 4, 5 , The witcher, Velvet Assassin..Company of Heroes, Red Alert 3, Sins of a Solar Empire etc.

Πηγαινε και δες. Τωρα που θα τα βρεις, ποτε θα προλαβεις....Κι αμα θες να τα παιξεις σε λαπτοπ το πουλο!

Υ.Γ. Ορισμενοι να απαντησετε, αν ξερετε, σε αυτα που ρωταει ο υποβαλλων το ποστ, και να μη το γαμησετε δε μπορειτε ετσι;
Υ.Γ. Οντως ο τιτλος του Thread ειναι αστοχος..

Φίλε μου έυχαριστώ πολύ..Αν εξαιρέσεις το FIFA Kai to PES πες μου 2 για να πάω να τα πάρω...αλλά να έχουν gameplay!νομίζω δεν ξέρω το φλατ αουτ δεν έχει διαρκεια..Κρεμομαι απο τα χειλη σου  :helpplea:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Φίλε μου έυχαριστώ πολύ..Αν εξαιρέσεις το FIFA Kai to PES πες μου 2 για να πάω να τα πάρω...αλλά να έχουν gameplay!νομίζω δεν ξέρω το φλατ αουτ δεν έχει διαρκεια..Κρεμομαι απο τα χειλη σου  :helpplea:

Να αγορασεις;;; ή να κατεβασεις;;

Αλλα οπως και να χει, αν ειναι να τα εχεις σε λαπτοπ, οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες...

OP
OP
J

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να αγορασεις;;; ή να κατεβασεις;;

Αλλα οπως και να χει, αν ειναι να τα εχεις σε λαπτοπ, οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες...

Αγορα !!απο γνωστο μου που έχει μαγαζι και αναπαραγει κόπιες

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Αγορα !!απο γνωστο μου που έχει μαγαζι και αναπαραγει κόπιες

Τωρα τι και ποσα να πρωτοαγορασεις; θα βαρεθεις με 1-2 παιχνιδια και θα σου φυγουν 80+ ευρω. Εκτος αν παρεις κοπιες..Τεσπα, δες απο gamespot κι αποφασιζεις..

OP
OP
J

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
α~!καλο ταξιδι κ καλα να περασεις!!!  :grin: :grin: :grin:

επισης...muppet treasure island
        the curse of monkey island

andventurakia ειναι χιουμοριστικα..θελουν καποια σκεψη αλλα περναει ευχαριστα η ωρα..
αα και "λαρρυ"!!και λουλα!!! αυτα ειναι περιπετειακια παλι με γαμισια πολυ γελιο!!!

Λουκ τα κοίταξα τα αυτά που μου είπες αλλά δεν είναι του γούστου μου Ο siriopastos kai o Igand είναι μέσα σε αυτα που ζηταω

Και ευχαριστω και αυτόυς που απάντησαν έστω και άσχετα..αλλά εκεί που θα πάω

1)Με πηγαίνει η δουλεία μου

2)Δεν έχει γυναίκες τέτοια εποχή μάζευει μετά τον Αυγουστό

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκ τα κοίταξα τα αυτά που μου είπες αλλά δεν είναι του γούστου μου Ο siriopastos kai o Igand είναι μέσα σε αυτα που ζηταω

Και ευχαριστω και αυτόυς που απάντησαν έστω και άσχετα..αλλά εκεί που θα πάω

1)Με πηγαίνει η δουλεία μου

2)Δεν έχει γυναίκες τέτοια εποχή μάζευει μετά τον Αυγουστό
το φανταστηκα...αλλα ειναι χαζοχαρουμενα γ να περναει ευχαριστα απλα η ωρα..
;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Αν και δεν ειμαι υπερ των video games οταν πηγαινεις σε καποιο "απομονομενο" μερος, εκτος αν μηνεις για πολυ μεγαλο διαστημα, σου προτεινω τα παρακατω.....

RESIDENT EVIL 4
ASSASINS GREED (εχει απαιτησεις)
FAR CRY 2
F.E.A.R. 2
LEFT FOR DEAD
ART OF MURDER (πολυ ψαξιμο)
ELDER SCROWL MORWING

Τα εχω παιξει ολα και αξιζουν.. Το GTA IV ξεχασε το δεν θα παιξει στο λαπτοπ.
Θα σου προτεινα επισης να κανεις καμια βολτα απο τα καφενεια και να πιανεις κουβεντα με τους παπουδες. Θα εχουν πολλες ιστοριες να σου πουν και καποιες θα εχουν πολυ ενδιαφερον. Επισης αν ειναι πρααθαλασιο μερος κανεις καμια βουτια ή αν ειναι βουνο, βολτες στο δασος.

OP
OP
J

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μου αρέσει το στυλάκι like Tomb raider ή σε φάση σαν το  ΑΤΛΑΝΤΙΣ αν το θυμάσαι...το έπαιζα στο Saturn παλία(φαντάσου για πότε μιλάμε)ήταν με γρίφους και σε είχε συνέχεια στην τσίτα και ήθελε να το κάψεις και λίγο το μυαλουδάκι σου για να ανέβεις λέβελ!Σε αυτό που είχα φάει κολλήμα για μέρες ήταν το empire earth όταν ήμουν φοιτητης.Αστα να παν τρελό κάψιμο είχα πάρει και το λαπτοπ και είχα πάει στον γέιτονα είχαμε κάνει και λινκ και παίζαμε αντίπαλοι ή εναντιον του υπολογιστη..Και το Σπλιντερ cell το είχα καψει λίγο αλλά  όχι σε αποστολες μαζευόμασταν πολλόι πηγαίναμε σε νετ και παίζαμε κατα ομάδες.Σε φάση σαν counter strike.Ακόμα ένα τρομερο ήταν το Titans to age of mythology όπου είναι strategy πολυ κορυφη

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρέσει το στυλάκι like Tomb raider ή σε φάση σαν το  ΑΤΛΑΝΤΙΣ αν το θυμάσαι...το έπαιζα στο Saturn παλία(φαντάσου για πότε μιλάμε)ήταν με γρίφους και σε είχε συνέχεια στην τσίτα και ήθελε να το κάψεις και λίγο το μυαλουδάκι σου για να ανέβεις λέβελ!Σε αυτό που είχα φάει κολλήμα για μέρες ήταν το empire earth όταν ήμουν φοιτητης.Αστα να παν τρελό κάψιμο είχα πάρει και το λαπτοπ και είχα πάει στον γέιτονα είχαμε κάνει και λινκ και παίζαμε αντίπαλοι ή εναντιον του υπολογιστη..Και το Σπλιντερ cell το είχα καψει λίγο αλλά  όχι σε αποστολες μαζευόμασταν πολλόι πηγαίναμε σε νετ και παίζαμε κατα ομάδες.Σε φάση σαν counter strike.Ακόμα ένα τρομερο ήταν το Titans to age of mythology όπου είναι strategy πολυ κορυφη
φιλαρακο για να μην σκοτιζεσε και πολυ.πανε σε ενα καφενειο σε κανενα χωριο και ψαξε να βρεις κανενα ποδοσφαιρακι απο τα παλια,μπαλακια που τα ελεγαν και εισαι μεσα.ουτε ρευμα χρειαζετε να εχεις για παιξεις.

OP
OP
J

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακο για να μην σκοτιζεσε και πολυ.πανε σε ενα καφενειο σε κανενα χωριο και ψαξε να βρεις κανενα ποδοσφαιρακι απο τα παλια,μπαλακια που τα ελεγαν και εισαι μεσα.ουτε ρευμα χρειαζετε να εχεις για παιξεις.

Φίλε Αρκάνς αυτά τα έπαιζά στο Γυμνάσιο!Δεν μου πολυ άρεζαν αλλά το έπαιζα κυρίως γιατί το γούσταραν τα κοριτσάκια  και μαζευόνταν γυρω μας...Και πάντα τέρμα εννοείται

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
να πας να αγορασεις το:

"πρεπει να βρω παρεα η γκομενα για να πηγαινω διακοπες multiplayer mode"

Επισεις κυκλοφορουν τα:

"πρεπει να βρω MONO γκομενα για να πηγαινω διακοπες Limited edition"

"πρεπει να βρω παρεα για να πηγαινω διακοπες advanced player mode"

Μα πας καλα ρε φιλε?

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Αρκάνς αυτά τα έπαιζά στο Γυμνάσιο!Δεν μου πολυ άρεζαν αλλά το έπαιζα κυρίως γιατί το γούσταραν τα κοριτσάκια  και μαζευόνταν γυρω μας...Και πάντα τέρμα εννοείται
αυτα φιλε ειναι παιχνδια.σκεφτεσε να το παρεις εκει που θα πας και οταν παιζεις να καθοντε διπλα ολες οι τουριστριες και να κοιτανε σαν χαζες?τις μεγαλυτερες καμακιες θα κανεις.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Aν σου αρεσουν τα turn based strategy παρε το civilization 4.
Eπισης μπορεις να δοκιμασεις καποιο football manager ή καποιο sims.

Αφου θα εχεις λαπτοπ φανταζομαι οι δυνατοτητες του σε games θα ειναι περιορισμενες , οποτε πολλα απο αυτα που σου προτεινουν (πχ call of duty ,grand theft auto,assasins creed , far cry) δεν θα σου παιζουν.

OP
OP
J

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
να πας να αγορασεις το:

"πρεπει να βρω παρεα η γκομενα για να πηγαινω διακοπες multiplayer mode"

Επισεις κυκλοφορουν τα:

"πρεπει να βρω MONO γκομενα για να πηγαινω διακοπες Limited edition"

"πρεπει να βρω παρεα για να πηγαινω διακοπες advanced player mode"

Μα πας καλα ρε φιλε?

Τώρα τι να σου πω?

Φαίνεται πως δεν έχεις διαβάσει όλα τα ποστ μου τουλάχιστον απο τα γραφόμενα σου

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
J

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Aν σου αρεσουν τα turn based strategy παρε το civilization 4.
Eπισης μπορεις να δοκιμασεις καποιο football manager ή καποιο sims.

Αφου θα εχεις λαπτοπ φανταζομαι οι δυνατοτητες του σε games θα ειναι περιορισμενες , οποτε πολλα απο αυτα που σου προτεινουν (πχ call of duty ,grand theft auto,assasins creed , far cry) δεν θα σου παιζουν.

Φίλε μου το ΤΟΜΠ ΡΑΙΝΤΕΡ θα μου πάιζει?Εχω ένα Βαιο του 05.Το είδα το σιβιλιζατιον είναι σαν το empire earth ωραία παιχνίδι.Το σιμς μου φαίνεται λίγο γκομενιτστικο..Και μου θυμιζει το playboy το οποιο ειναι και πολυ βαρετο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom