Νέα

Επιλογή Μεταπτυχιακού ΜΒΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ λέω να κάνω ένα σχετικά βατό και καλούτσικο μεταπτυχιακό όπως το "Διοίκηση Υπηρεσιών" και παράλληλα να δουλεύω ώστε να αποκτήσω εργασιακή προϋπηρεσία και πιο μετά (μιλάμε για μετά απο καμια 5αετία με 8 αετία) που θάμε έτοιμος θα κάνω ένα δυνατό MBA.

Επισκέπτης
Εγώ λέω να κάνω ένα σχετικά βατό και καλούτσικο μεταπτυχιακό όπως το "Διοίκηση Υπηρεσιών" και παράλληλα να δουλεύω ώστε να αποκτήσω εργασιακή προϋπηρεσία και πιο μετά (μιλάμε για μετά απο καμια 5αετία με 8 αετία) που θάμε έτοιμος θα κάνω ένα δυνατό MBA.

βρηκες κ εσυ επιστημη να σπουδασεις στο Ελλαδισταν.Ολοι μανατζερ κ μαρκετινγκ κ παρεμφερη τμηματα τελειωνουν εδω ειτε δημοσια ειτε ιδιωτικα πανεπιστημια

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
βρηκες κ εσυ επιστημη να σπουδασεις στο Ελλαδισταν.Ολοι μανατζερ κ μαρκετινγκ κ παρεμφερη τμηματα τελειωνουν εδω ειτε δημοσια ειτε ιδιωτικα πανεπιστημια
γαμησε τα...γεμισε η ελλαδα απο πτυχιουχους τετοιων σχολων...τι θα πρωτοδιοικησουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι??

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
το ότι λέγεται διοίκηση επιχειρήσεων δε σημαίνει πως σον και καλά θα διοικήσεις.Απλά το καλό μ'αυτές τις σχολές είναι πως μπορείς να μπείς παντού στο δημόσιο απο καθηγητής μέχρι τράπεζες,υπηρεσίες,νοσοκομεία παντού,ν ανοίξεις δική σου επιχείρηση, να γίνεις λογιστής..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
το ότι λέγεται διοίκηση επιχειρήσεων δε σημαίνει πως σον και καλά θα διοικήσεις.Απλά το καλό μ'αυτές τις σχολές είναι πως μπορείς να μπείς παντού στο δημόσιο απο καθηγητής μέχρι τράπεζες,υπηρεσίες,νοσοκομεία παντού,ν ανοίξεις δική σου επιχείρηση, να γίνεις λογιστής..
μηπως γινεσαι και προπονητης ποδοσφαιρου??Να το πουμε στο παλικαρι που ψαχνεται    :dancing:

OP
OP
B

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ναι κατα λάθος εγώ είμαι το παλικάρι που ψάχνεται,αλλά για να σου απαντήσω στην Ελλάδα δε παίζει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
καλά τα πτυχία και οι θεωρίες....
όταν με το καλό βγείτε στην αγορά εργασίας και σας γίνει η σούφρα σαν ζάντα, έλατε να τα ξαναπούμε για κατατάξεις,MBA,ΒSc και τα λοιπά....

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Φίλε που άνοιξες το θρεντ κοίτα να μπεις στο δημόσιο και άσε τα ΜΒΑ και τα ΝΒΑ Live
Το καλύτερο mba στην Ελλάδα είναι το INTERNATIONAL MBA της ΑΣΟΕΕ.Διάβασε εδώ      Και φίλε μου να ξέρεις οτι οταν ψάχνεις για κάποιο μεταπτυχιακό στα οικονομικά θα ψάχνεις μόνο στην ΑΣΟΕΕ.

Φιλε μου ποιος σου ειπε οτι το καλυτερο ΜΒΑ ειναι αυτο της ΑΣΟΕΕ??? μηπως επειδη αυτο εκανες ή κανεις ή ισως διαδάσκεις εσύ ή καποιος γνωστός σου??
τα λεω αυτα οχι γιατι ειμαι κακεντρεχης ή απλως κακος. Τα λεω επειδη το εψαχνα για το δικο μου μεταπτυχιακο 2 χρονια πριν τελικα το κανω και γιατι το μεταπτυχιακό και δη το ΜΒΑ δεν ειναι απλο μεταπτυχιακο. θελει και αποσκοπει σε αλλα πραγματα. γιαυτο και κανει τα 2πλα ή 3πλα λεφτα απο ολα τα υπολοιπα.
Εγω απλως θα παραθεσω ερωτηματα και ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του:

1. Καταρχην, γιατι μεταπτυχιακο σε Ελληνικο Πανεπιστημιο??? Αν μου πειτε για το οικονομικο του θεματος θα μπορουσα να συμφωνησω αν και εκει αν το ψαξετε θα δειτε οτι δεν ειναι ετσι. Στο εξωτερικο επισης υπαρχει πληθωρα υποτροφιων και βοηθηματων οπου σε κανουν να αποσβεσεις την επενδυση σου σε λιγοτερο απο 2 χρονια. ΕΔΩ τι??? απο το ΥΚΥ?? καλα....

2. Γιατι παλι ομηρος στην Ελληνικη βαρβαρη πραγματικοτητα? με τα κομματα να κλεινουν οποτε θελουν τις σχολες, τους καθηγητες που ξερουμε πως διδασκουν και με ποση ορεξη...δουλευουν σε αλλες 2-3 δουλειες (οσοι εχουν κανει προπτυχιακο στην Ελλαδα τα ξερουν αυτα)στις ιδιες αιθουσες και χωρους χωρις σοβαρες βιβλιοθηκες και εργαστηρια, χωρις ποιοτητα επιστημονικης ερευνας?

3. Γιατι να μην ζησεις εστω και 1 χρονο σε αλλη χωρα και να παρεις μαζι με τις γνωσεις εμπειριες ζωης, κουλτουρα αλλης χωρας, τροπο σκεψης και δουλειας διαφορετικο και ακρως επιστημονικο και επαγγελματικο?

4. Τα λεγομενα rankings λενε την μιση αληθεια. Πρεπει παντα να βλεπεις τα κριτηρια με βαση τα οποια καταρτιζονται. Ειναι πολυ καλυτερο (και εδω θα συμφωνησω με την παραθεση,) να βλεπεις αν το πανεπιστημιο ειναι 2πλα ή ακομη και 3πλα πιστοποιημενο απο διεθνεις οργανισμους οι οποιοι εχουν πολυ πιο σκληρα standards.

5. Γιατι να μην ανοιξεις μια ευρωπαικη ή και παγκοσμια προοπτικη στην επαγγελματικη σου καριερα κανοντας κυκλο με ατομα απο πολυεθνικες που διδασκουν στα ξενα πανεπιστημια? Γιαυτο δεν κανεις μηπως και το ΜΒΑ???

Θα μπορουσα να λεω ακομα πολλα αλλα δεν χρειαζεται. οποιος θελει καταλαβαινει οτι για καλο και επιτυχημενο και αποδοτικο απο πολλους τομεις μεταπτυχιακο το τελικο ισοζυγιο γερνει προς το εξωτερικο.

Το εκανα και λεω με καθε σοβαροτητα οτι ειναι εμπειρια ζωης και ΟΧΙ μονο ενα ακομα χαρτι!

Ευχαριστω και συγνωμη για τα πολλα λογια.

Επισκέπτης
γαμησε τα...γεμισε η ελλαδα απο πτυχιουχους τετοιων σχολων...τι θα πρωτοδιοικησουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι??

ta παλιο αβαταρ που ειχες με ενα που εμοιαζε στο predator ελεγε περισσοτερο ;)

παιζει κ το κομπλεξ του Ελληναρα.Κωστακη τι θες να γινεις οταν μεγαλωσεις?διευθυνταρα μανα να διοικω :jerking:  ασχετα αν καταληγεις 30αρης με μισθο 700 ευρω να μην εχεις να κερασεις τη γκομενα σου ενα καφε

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Φιλε μου ποιος σου ειπε οτι το καλυτερο ΜΒΑ ειναι αυτο της ΑΣΟΕΕ??? μηπως επειδη αυτο εκανες ή κανεις ή ισως διαδάσκεις εσύ ή καποιος γνωστός σου??
τα λεω αυτα οχι γιατι ειμαι κακεντρεχης ή απλως κακος. Τα λεω επειδη το εψαχνα για το δικο μου μεταπτυχιακο 2 χρονια πριν τελικα το κανω και γιατι το μεταπτυχιακό και δη το ΜΒΑ δεν ειναι απλο μεταπτυχιακο. θελει και αποσκοπει σε αλλα πραγματα. γιαυτο και κανει τα 2πλα ή 3πλα λεφτα απο ολα τα υπολοιπα.
Εγω απλως θα παραθεσω ερωτηματα και ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του:

1. Καταρχην, γιατι μεταπτυχιακο σε Ελληνικο Πανεπιστημιο??? Αν μου πειτε για το οικονομικο του θεματος θα μπορουσα να συμφωνησω αν και εκει αν το ψαξετε θα δειτε οτι δεν ειναι ετσι. Στο εξωτερικο επισης υπαρχει πληθωρα υποτροφιων και βοηθηματων οπου σε κανουν να αποσβεσεις την επενδυση σου σε λιγοτερο απο 2 χρονια. ΕΔΩ τι??? απο το ΥΚΥ?? καλα....

2. Γιατι παλι ομηρος στην Ελληνικη βαρβαρη πραγματικοτητα? με τα κομματα να κλεινουν οποτε θελουν τις σχολες, τους καθηγητες που ξερουμε πως διδασκουν και με ποση ορεξη...δουλευουν σε αλλες 2-3 δουλειες (οσοι εχουν κανει προπτυχιακο στην Ελλαδα τα ξερουν αυτα)στις ιδιες αιθουσες και χωρους χωρις σοβαρες βιβλιοθηκες και εργαστηρια, χωρις ποιοτητα επιστημονικης ερευνας?

3. Γιατι να μην ζησεις εστω και 1 χρονο σε αλλη χωρα και να παρεις μαζι με τις γνωσεις εμπειριες ζωης, κουλτουρα αλλης χωρας, τροπο σκεψης και δουλειας διαφορετικο και ακρως επιστημονικο και επαγγελματικο?

4. Τα λεγομενα rankings λενε την μιση αληθεια. Πρεπει παντα να βλεπεις τα κριτηρια με βαση τα οποια καταρτιζονται. Ειναι πολυ καλυτερο (και εδω θα συμφωνησω με την παραθεση,) να βλεπεις αν το πανεπιστημιο ειναι 2πλα ή ακομη και 3πλα πιστοποιημενο απο διεθνεις οργανισμους οι οποιοι εχουν πολυ πιο σκληρα standards.

5. Γιατι να μην ανοιξεις μια ευρωπαικη ή και παγκοσμια προοπτικη στην επαγγελματικη σου καριερα κανοντας κυκλο με ατομα απο πολυεθνικες που διδασκουν στα ξενα πανεπιστημια? Γιαυτο δεν κανεις μηπως και το ΜΒΑ???

Θα μπορουσα να λεω ακομα πολλα αλλα δεν χρειαζεται. οποιος θελει καταλαβαινει οτι για καλο και επιτυχημενο και αποδοτικο απο πολλους τομεις μεταπτυχιακο το τελικο ισοζυγιο γερνει προς το εξωτερικο.

Το εκανα και λεω με καθε σοβαροτητα οτι ειναι εμπειρια ζωης και ΟΧΙ μονο ενα ακομα χαρτι!

Ευχαριστω και συγνωμη για τα πολλα λογια.
Αν διάφοροι λόγοι σε δεσμεύουν να κάνεις μεταπτυχιακό στην Ελλάδα το MBA International του ΟΠΑ παραμένει το καλύτερο για όποιο λόγο και να θέλει κάποιος να κάνει ΜΒΑ. Αν κάποιος έχει την επιλογή να κινηθεί στο εξωτερικό προφανώς είναι καλύτερα να κινηθεί έξω. Θεωρώ αυτονόητο ότι κάθε περίπτωση ανθρώπου είναι μοναδική και ο καθένας αναφέρει αυτό που ο ίδιος πιστεύει.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Θές να μου πείς οτι σε δέχτηκαν όπως λες σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ?Αν με 1 πτυχίο τει πειραιά σε δέχονται στην Αγγλία τότε σε δέχονται πολύ ευκολότερα με 1 πτυχίο ΑΕΙ.Και μου λές οτι η ΑΣΟΕΕ δεν υπάρχει στον χάρτη?Δεν θα πώ οτι η ΑΣΟΕΕ είναι κανένα τρομερό πανεπιστήμιο για τα Ευρωπαικά δεδομένα αλλα για την Ελλάδα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στα οικονομικά.Μην υποτιμάς τόσο τα δημόσια πανεπιστήμια γιατί τουλάχιστον εδώ μπαίνεις με την αξία σου.Και γενικά μην υποτιμούμε κάτι το οποίο θέλαμε και δεν μπορέσαμε να πιάσουμε..Και φυσικά τα μεταπτυχιακά έξω είναι σαφώς καλύτερα.Αν όμως κάνεις μεταπτυχιακό έξω δεν πρέπει να ξέρεις οτι θα μείνεις εκεί να δουλέψεις γιατί αν έρθεις στην Ελλάδα θα κάνεις απόσβεση των χρημάτων του μεταπτυχιακού σου μετα απο 10 χρόνια..Και δεν νομίζω οτι έχουν όλοι τα λεφτά του μπαμπά τους(μην το πάρεις προσωπικά)για να σπουδάσουν στην Αγγλία επομένως ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές.

Το οτι η ΑΣΟΕΕ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα οικονομικα ... αστα να τα λες σε αυτους που σε παιρνει φιλε μου... το πανεπιστημιο κρινεται οχι απο την βαση εισαγωγης. Κρινεται απο την ιστορια του, απο το επιπεδο της ρευνας που κανει, απο τα μυαλα που εχει βγαλει απο τους διδασκοντες και απο πολλα αλλα. Σε ολα αυτα η ΑΣΟΕΕ ειναι πισω και απο το Καποδιστριακο, και σε μερικους τομεις απο το Αριστοτελειο. Μιλαω παντα για Οικονομικα. Ναι εχει καλυτερες εγκαταστασεις και απο τα 2 αυτο σου κανει?

Εχω τελειωσει τις σπουδες μου εδω και 7 χρονια στην Ελλαδα και εχω δουλεψει εξω και τωρα στην Ελλαδα. Τα πραγματα εξω απο θεμα αναγνωρισιμοτητας ΔΕΝ ειναι οπως τα λες. Η ΑΣΟΕΕ ως τεως ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ειχε καλυτερη φημη απο οτι τωρα.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αν διάφοροι λόγοι σε δεσμεύουν να κάνεις μεταπτυχιακό στην Ελλάδα το MBA International του ΟΠΑ παραμένει το καλύτερο για όποιο λόγο και να θέλει κάποιος να κάνει ΜΒΑ. Αν κάποιος έχει την επιλογή να κινηθεί στο εξωτερικό προφανώς είναι καλύτερα να κινηθεί έξω. Θεωρώ αυτονόητο ότι κάθε περίπτωση ανθρώπου είναι μοναδική και ο καθένας αναφέρει αυτό που ο ίδιος πιστεύει.

Και παλι θα σου φερω το παραδειγμα του ALBA στην Ελλαδα. ειναι πολυ καλυτερο αλλα και σιγουρα πιο ακριβο.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Και παλι θα σου φερω το παραδειγμα του ALBA στην Ελλαδα. ειναι πολυ καλυτερο αλλα και σιγουρα πιο ακριβο.
Πριν από το διδακτορικό είχα εμπειρία και από τα δύο και επιμένω ότι το του ΟΠΑ είναι καλύτερο για όποιο λόγο για να το κάνει κάποιος (είτε για ακαδημαική εξέλιξη είτε για networking, είτε για να αυξήσεις τις αποδοχές σου είτε γιατί γουστάρεις τη γνώση).
Αλλά πάλι όπως προείπα αυτά είναι προσωπικές επιλογές.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
Πάντως αυτοί εκεί στο ΟΠΑ είναι και απατεώνες. Άκου 60 ευρώ για να σου αξιολογήσουν την αίτηση. Τέτοια έβλεπε και ο Εφραίμ και είπε: "Γιατί όχι και γω"?

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Φίλε να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου. Εγώ είμαι απόφοιτος του Αριστοτελείου σε τεχνολογικό τομέα και τελειώνω το Master μου στη Σουηδία. Σκέφτομαι να κάνω ένα MBA σε 2-3 χρόνια από τώρα. Άκου λοιπόν να σου πω κάτι που ακούγεται πολύ λίγο. Το σηματνικότερο για ένα πανεπιστήμιο και ειδικά στον τομέα της διοίκησης είναι οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ του. Με πόσες εταιρείες έχει κονέ? Πόσοι απόφοιτοί του κατέχουν θέσεις κλειδιά? Οι παλιοί απόφοιτοι του Harvard για παράδειγμα προτιμούν τους νέους απόφοιτους...Κι έτσι δημιουργούνται κάποιες "κλίκες" καλών πανεπιστήμιων που έχουν όνομα και το συντηρούν με αυτόν τον τρόπο. Όσο για το αν μαθαίνεις...Πιστεύω ότι εξαρτάται από το πόσο θέλεις να μάθεις. Από τη σχολή μου αυτή τη στιγμή θα πάρουμε σχεδόν όλοι πτυχίο άλλος τώρα άλλος σε 1 εξάμηνο παραπάνω κι όμως το επίπεδο γνώσεών μας είναι τελείως διαφορετικό. Παρόλα αυτά επειδή ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και όχι στο πανεπιστήμιο φρόντισε να πας σε ένα από τα πανεπιστήμια που είναι ψηλά στη λίστα κι έχουν όνομα. Με όσους έχω μιλήσει όλοι μου έχουν πει ότι από το MBA παίρνεις περισσότερα αν έχεις εργασιακή εμεπιρία. Γι'αυτό και σκέφτομαι να κάνω σε 2-3 χρόνια.
Τέλος επειδή κάπου διαβασα να λες κατι για δημόσιο....ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ??? με το ΜΒΑ μπορείς να πιάσεις θέση και μέσα σε μια 5ετία να παίρνεις 6ψήφιο μισθό και μιλάς για δημόσιο. Ούτε για Ελλάδα δεν πρέπει να σκέφτεσαι. Οι πιο καλοπληρωμένοι στην Ελλάδα με ΜΒΑ που ξέρω εγώ παίρνουν 1800-2000 το μήνα μετά από 5-8 χρόνια εργασίας. και σκέψου ότι ένα ΜΒΑ στο εξωτερικό στοιχίζει γύρω στις 50000 Ευρώ

Ελπίζω να βοήθησα...αν θες άλλη βοήθεια στείλε πμ

ΚΟΚΟ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οποιος ενδιαφερεται για mba σε αμερικανικο πανεπιστημιο μπορω ωα του δωσω αρκετες πληροφοριες.βεβαια το μεγαλυτερο μου λαθος ηταν οτι τοτε(1995)δεν καθησε εκει.οντως οι μισθοι τοτε ηταν ικανοποιητικοι(δεκαπλασιοι απο αωτιστοιχουσ στην ελλαδα).τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι και εκει δυσκολα απο οτι μαθαινω γιατι εχω κρατησει επαφες με καθηγητες μου.ενα καλο μεταπτυχιακο για μενα τωρα ειναι με αντικειμενο risk managment.υπαρχουν και στην αγγλια αρκετα καλα πανεπιστημια οπως αυτο του london school of economics  και του warrick και αν ανεβουμε λιγο σκωτια εχουμε 2 καλες επιλογες  glasgow  και strathclyde.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
οποιος ενδιαφερεται για mba σε αμερικανικο πανεπιστημιο μπορω ωα του δωσω αρκετες πληροφοριες.βεβαια το μεγαλυτερο μου λαθος ηταν οτι τοτε(1995)δεν καθησε εκει.οντως οι μισθοι τοτε ηταν ικανοποιητικοι(δεκαπλασιοι απο αωτιστοιχουσ στην ελλαδα).τωρα βεβαια τα πραγματα ειναι και εκει δυσκολα απο οτι μαθαινω γιατι εχω κρατησει επαφες με καθηγητες μου.ενα καλο μεταπτυχιακο για μενα τωρα ειναι με αντικειμενο risk managment.υπαρχουν και στην αγγλια αρκετα καλα πανεπιστημια οπως αυτο του london school of economics  και του warrick και αν ανεβουμε λιγο σκωτια εχουμε 2 καλες επιλογες  glasgow  και strathclyde.
Φιλε μου συμφωνω απολυτα.
εγω τελειωσα Σκωτια και τωρα δουλευω ως συμβουλοσ επιχειρησεων στον τομεα του Επιχειρησιακου Ρισκου

stifmeister

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το οτι η ΑΣΟΕΕ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα οικονομικα ... αστα να τα λες σε αυτους που σε παιρνει φιλε μου... το πανεπιστημιο κρινεται οχι απο την βαση εισαγωγης. Κρινεται απο την ιστορια του, απο το επιπεδο της ρευνας που κανει, απο τα μυαλα που εχει βγαλει απο τους διδασκοντες και απο πολλα αλλα. Σε ολα αυτα η ΑΣΟΕΕ ειναι πισω και απο το Καποδιστριακο, και σε μερικους τομεις απο το Αριστοτελειο. Μιλαω παντα για Οικονομικα. Ναι εχει καλυτερες εγκαταστασεις και απο τα 2 αυτο σου κανει?

Εχω τελειωσει τις σπουδες μου εδω και 7 χρονια στην Ελλαδα και εχω δουλεψει εξω και τωρα στην Ελλαδα. Τα πραγματα εξω απο θεμα αναγνωρισιμοτητας ΔΕΝ ειναι οπως τα λες. Η ΑΣΟΕΕ ως τεως ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ειχε καλυτερη φημη απο οτι τωρα.
Το οτι η ΑΣΟΕΕ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα οικονομικα ... αστα να τα λες σε αυτους που σε παιρνει φιλε μου...

Για να δείς οτι αυτά που λές δεν στέκουν σκέψου οτι είμαι φοιτητής ακόμα..Απο ποιόν να τα παίρνω ρε?Οκαθένας σαν και σένα πετάει την μαλακία του οτι κάποιος τα παίρνει και θέλει να το παίξει κάποιος.Επίσης το οτι η ΑΣΟΕΕ είναι πίσω απο τις αλλες οικονιμικές σχολές στην Ελλάδα νομίζω οτι είσαι εκτός πραγματικότητας.Επειδή έχω ακούσει και 2-3 απόψεις ατόμων που ξέρουν(όχι φυσικά σαν και σένα) όπως ο Πρόεδρος των ορκοτών λογιστών, ο Πρόεδρος του οικονιμκού επιμελητηρίου κτλ κτλ,και οι άνθρωποι αυτοί πιστεύουν το ίδιο ακριβώς με αυτό που σου είπα.Επομένως αν δεν κατάφερες εσύ να μπείς στην ΑΣΟΕΕ και μπήκες σε κάποο άλλο υποδεέστερο πανεπιστήμιο στα οικονικά δεν σου φταίω εγώ!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom