Νέα

Επιλεκτικότητα στα ban;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
+1
Ετσι ειναι μάγκες,
εγω ειμαι ενας απο αυτους που το φθινόπωρο ειχα ψιλοτσακωθεί με τον war και για αθλητικά και για πολιτικά,
και τι καταλάβαμε?
χαλάγαμε τη ζαχαρένια μας χωρίς λόγο
και γω εχω μετανιώσει που τσακώθηκα με τον war αλλα και με αρκετούς άλλους
μπορει να διαφωνούμε αλλα δε θα σκωτοθούμε και όλας γιαυτο και γω προσέχω τα πόστ μου γιατι δεν ειναι ωραίο να γράφεις σε άλλους πράγματα που δεν θα ήθελες να σου γράφουν.
Τωρα το να κάνεις ενα πείραγμα, μια πλάκα ειναι δεκτό,
αλλα ειρωνίες, προσβολές, βρισιές απλά δεν ειναι κατι το ωραίο και το αξιόλογο
και τον όποιο ανδρισμό να τον βγάζουμε στις γυναίκες και σε αυτούς που μας γαμάνε τη ζωή καθημερινά και όχι μεσα σε ένα φόρουμ,
τα φόρουμ ειναι για συζήτηση και όχι για καβγά
όποιος θέλει καβγά ας πάει σε κανα γήπεδο να ξεχαρμανιάσει.

Πολύ σωστά Σαββάλας.
Ομολογώ οτι είσαι απο τα λίγα άτομα των οποίων τη γνώμη εκτιμώ.
Όμως απ την άλλη, σκέφτομαι ότι τα μπινελίκια αυτά είναι και ένα είδος εκτόνωσης απο τα καθημερινά μας προβλήματα. ( Βέβαια στην περίπτωση του Lepa απαράδεκτο και αδικαιολόγητο δε το συζητώ)
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι τρόποι αλλά δυστυχώς όλοι δε μπορούν να ελέγξουν τα νεύρα τους. Πιστεύω ότι για μερικούς το site είναι μέρος εκτόνωσης.

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
..οχι ρε, τι προσωπικα να το παρω.... εγω την εχω διωξει τη μυγα....
..πλακα κανω με ολους αυτους τους σαριδες-θεοφιλους-πετρακηδες.... τηλεφωνιομαστε και με καποια αλλα μελη του σαιτ  ;) ;) και λοιωνουμε στα γελια οταν γινονται τετοιες φασεις....
Λες ονοματα τωρα εσυ & σε λιγο προβλεπω μεγαλη παρεα & εδω & πολλες σελιδες σε αυτο το thread!!  Αυτο με τα τηλ. & το  :badair: στο  :2funny: :2funny: ναι! το κανουμε & εμεις συχνα!!!  :jerking::idiot: με λιγο:  :headbang::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:            Υ.Γ: ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΦΕΡΩ παληοτερη (στα ψιλομουλοχτα, τοτε!!) προταση του savalas για να μπαναριστουν οι γαυροι  :thefinge:  απο το site!!!  :grin: Πιστευω κυριοι οτι εινα μια αξιολογοτατη προταση, που θα λυσει πολλα προβληματα!!! -ενταξει, καποιες εξαιρεσουλες θα γινουν!!-  ;)   :2funny: :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Λες ονοματα τωρα εσυ & σε λιγο προβλεπω μεγαλη παρεα & εδω & πολλες σελιδες σε αυτο το thread!!  Αυτο με τα τηλ. & το   :badair: στο  :2funny: :2funny: ναι! το κανουμε & εμεις συχνα!!!  :jerking::idiot: με λιγο:  :headbang::2funny: :2funny: :2funny: :2funny:            Υ.Γ: ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΦΕΡΩ παληοτερη (στα ψιλομουλοχτα, τοτε!!) προταση του savalas για να μπαναριστουν οι γαυροι  :thefinge:  απο το site!!!   :grin: Πιστευω κυριοι οτι εινα μια αξιολογοτατη προταση, που θα λυσει πολλα προβληματα!!! -ενταξει, καποιες εξαιρεσουλες θα γινουν!!-  ;)   :2funny: :2funny:

Το Γαυρομπανάρισμα που προτείνεις προκαλεί βάναυσα.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα εντάξη ηταν στα όρια της πλάκας και του πειράγματος που λέω και πιο πάνω.
αμα μπαναριστουν θα μαραζωσουμε.....
ερχονται πολλές πράσινες κούπες την ανοιξη και θα πρέπει να μοιραστούμε τη χαρά μαζί τους :grin: ;)
Ναι, παντα στη πλακα, μα αυτο δε τη μειωνει απο αυτο που ειναι: "ΜΙΑ ΕΞΟΧΗ ΙΔΕΑ!!!"  Αλλα δικιο εχεις ειναι 4-5 κουπες μαζεμενες & η χαρα πρεπει να μοιραζεται!!! αλλοιμονο!! (Παντως την προταση τη ξανασυζηταμε μετα την Ανοιξη!!)                                   
Το Γαυρομπανάρισμα που προτείνεις προκαλεί βάναυσα.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ειπα, θα γινουν εξαιρεσουλες!!!!!!  ;)  :2funny: :2funny:

cisco7600

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Tι να πω και γω με τα 20 ban στα 21 καιγομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
παιδια ηρεμιστε και δειτε το videaki

και ακομη ενα για καλυτερη συνενοηση

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αγορι μου αφουεισαι κολιτος του σιτε καλα κανισ και το υπερασπιζεσαι.
Αν ειμουνα μαλακας κομπλεξικος με τασεις αυταρχισμου και η ζωη μου ολη ηταν το σιτε θα γινομουνα mod  η εστω θα ζηταγα να γινω , αλλα πρωτιμω να γινω χαμαλης του εαυτου μου παρα του σιτε.
Γιατι δεν πασ εσυ σε κανενα αλλο σιτε ??? χορτατος δεν εισαι ? ετσι ειπες.
Ασε εμας τους πεινασμενους εδω.
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Υ.Γ. πεινασμενοι lepando και xebrakote αν νομιζετε οτι ειμαι κολλητος του σαιτ μαλλον πλαναστε οικτρα.....το οτι εχω κανει καποιες φιλιες απο εδω δεν νομιζω οτι θεωρειται κολλητιλικι ή κατι τετοιο....εκτος αν εννοειτε οτι βγαινω καθε μερα με τον alexx....ναι το ξεχασα να σας το αναφερω....συγγνωμη παιδια..ειλικρινα το ξεχασα...του δινω και κωλο καθε βραδυ.....ειμαι bisexual φραπελιας ..αλλα ποιος μπορει αραγε να πεί κατι πιο εξυπνο απο εσας?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα παρακαλούσα να σταματήσουμε τις προσωπικές ύβρεις και να ασχοληθούμε με τίποτα πιο ουσιαστικό................xebrakotos για μια ακόμη φορά είσαι εμπλεκόμενος σε καυγά, σε έχω προειδοποιήσει..................Όσο για την επιλεκτικότητα στα ΒΑΝ δεν υφισταται.........2 χρήστες με αρκετά ποστ και τιμημένοι" μπαναρίστηκαν σήμερα.........................

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Υ.Γ. πεινασμενοι lepando και xebrakote αν νομιζετε οτι ειμαι κολλητος του σαιτ μαλλον πλαναστε οικτρα.....το οτι εχω κανει καποιες φιλιες απο εδω δεν νομιζω οτι θεωρειται κολλητιλικι ή κατι τετοιο....εκτος αν εννοειτε οτι βγαινω καθε μερα με τον alexx....ναι το ξεχασα να σας το αναφερω....συγγνωμη παιδια..ειλικρινα το ξεχασα...του δινω και κωλο καθε βραδυ.....ειμαι bisexual φραπελιας ..αλλα ποιος μπορει αραγε να πεί κατι πιο εξυπνο απο εσας?
ΛΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!!! απλα!!!!

Επισκέπτης
κυριε τρυχοτε καυλιαρη το βινεακι σας δεν παιζει

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πρωτα σβηνεις ποστ μου που δεν βριζει , δευτερον δεν εβρισα κανενα Τ
ΡΙΤΟΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΕ ???????
ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΚΑΝΕ ΜΕ ΜΠΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟς ΤΟ ΣΙΤΕ ΘΑ ΑΠΟΧΤΥΣΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ.
κΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ , ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ 20.000 

Δεν σβήνω το μήνυμα σου για να δουν όλοι τι γραφικός είσαι αλλά πολύ ευγενικά........ΕΞΩ από δω.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
..παει κι ο ξεβρακωτος....
..τα συλυπητηρια μου....

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Θα παρακαλούσα να σταματήσουμε τις προσωπικές ύβρεις και να ασχοληθούμε με τίποτα πιο ουσιαστικό................xebrakotos για μια ακόμη φορά είσαι εμπλεκόμενος σε καυγά, σε έχω προειδοποιήσει..................Όσο για την επιλεκτικότητα στα ΒΑΝ δεν υφισταται.........2 χρήστες με αρκετά ποστ και τιμημένοι" μπαναρίστηκαν σήμερα.........................
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΛΗΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ Vassos ΜΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗ ΜΑΝΝΑ????? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ???? ΔΕΝ ΕΙΔΕʽΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ thread??
Δεν σβήνω το μήνυμα σου για να δουν όλοι τι γραφικός είσαι αλλά πολύ ευγενικά........ΕΞΩ από δω.
H Αποδειξη!!! & οι καραγκιζολουγκρες υβριστες μανναδων ,μαζι με τις κρυφες φιλεναδες τους εδω!!! Ευγε sony!! Eυγε!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΛΗΤΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ Vassos ΜΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΗ ΜΑΝΝΑ????? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ???? ΔΕΝ ΕΙΔΕʽΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ thread??H Αποδειξη!!! & οι καραγκιζολουγκρες υβριστες μανναδων ,μαζι με τις κρυφες φιλεναδες τους εδω!!! Ευγε sony!! Eυγε!!!

Όταν έγεινε αυτό πανέξυπνε δεν ήμουν μέσα στο site, είναι πολύ απλό. Και βέβαια δεν συμφωνώ να σου βρίσουν τη μάνα και οτιδήποτε άλλο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
lepando ομολογω οτι εισαι ιδιοφυια.....θα σου προτεινα(επειδη ειναι φανερος ο στοχος σου να γινεις τιμημενος και να μπορεσεις να ξεπερασεις τον warhol(αληθεια ουτοπικο δεν ειναι?) σε ποστ να διαλεξεις 2 κατευθυνσεις...

α)να γραφεις συνεχεια αποσιωπητικα δηλ............................................... επι 24 ωρες το 24ωρο

ή

β)να κουβαλας ενα laptop σε ολες τις κοινωνικες σου δραστηριοτητες(τουαλετα,μασα,παλινδρομικη πεοκρουστικη κινηση) για να
μην χανεις λεπτο απο το σαιτ

Διαλεξε και παρε.......

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom