Νέα

Επιλεκτικότητα στα ban;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
είναι αρκετοί εδώ μέσα που έχουν έφεση στο βρισίδι...και όταν ανοίγουν τέτοια θέματα τι περιμένετε? ότι θα τελειώσουν με αγκαλίτσες?
ʼμα αρχίσεις, αυτός ο δρόμος δεν έχει ούτε τέλος ούτε όριο...

και σαν νέο μέλος αυτό που βλέπω, και για μένα είναι το χειρότερο απ' όλα, είναι να εκφράζει κάποιος μια διαφορετική άποψη, σεξουαλική, πολιτική κλπ...και μερικοί ειδήμονες να τον αρχίζουν αμέσως στα μπινελίκια....

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Δε θελω να τρεναριστει το θεμα (τρενακι γουσταρει & η saridos ,αλλωστε) ΜΑ αφου ΔΕ μπαναριστηκε ΟΤΑΝ επρεπε, οτι & να πουμε (& να υποθεσουμε ,φυσικα!) ειναι υποθετικο. Μα να το θυμαστε οτι ο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αρρωστος ανωμαλος θα γινει θρασυτερος!!  :idiot:  Μια κρυμενη αδελφη πισω απο ενα pc, ειναι αλλωστε!  :uglystupid:  & οσο σκεφτομαι εκεινον τον κακομοιρη τον γαυρουλη, τις προαλλες που μπαναριστηκε για πιο ασημαντο λογο!!! Μα τι να πει, κανεις...!!! Αντε ας το ξαναγυρισουμε στην επικοδομιτικη λαλακια,  :jerking:  να ερθουμε στα ισα μας!!!! Καμια καλη ψηφοφορια εσκασε???  :grin:  Εχασα επεισοδια με την σκυλολουγκρα, σημερα!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μπα ???
αργα το θυμηθικαμε

αν δεν σου αρεσει ρε μεγαλε προτεινε τον εαυτο σου για μοντερειτορ.......γιατι δεν το κανεις?φοβασαι τις τοματες?χορτασαμε απο "ειρωνειες" απο ξεβρακωτους,λεπαντους και δε συμμαζευεται.......δεν πατε σε κανενα αλλο σαιτ ρε παλουκαρια?δεν θα πληρωσετε τιποτα....

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
αν δεν σου αρεσει ρε μεγαλε προτεινε τον εαυτο σου για μοντερειτορ.......γιατι δεν το κανεις?φοβασαι τις τοματες?χορτασαμε απο "ειρωνειες" απο ξεβρακωτους,λεπαντους και δε συμμαζευεται.......δεν πατε σε κανενα αλλο σαιτ ρε παλουκαρια?δεν θα πληρωσετε τιποτα....
με αυτα που γραφεις παλι στα βρισιδια θα καταληξουμε.λες τον αλλο ειρωνα αλλα και εσυ συνεχιζεις.ας σταμαυησει εδω το θεμα.νομιζω ο μοντ ηταν σαφης.διαγραφη επι τοπου

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
  :jerking: ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΛΗΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!!!  :grin: Στο site ΣΟΥ δε θα ερθουμε λαλακακο! πεοπαικτουλα!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..επειδη εχασα επεισοδια, να ρωτησω : μπαναρανε τη σαριδα ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αγορι μου αφουεισαι κολιτος του σιτε καλα κανισ και το υπερασπιζεσαι.
Αν ειμουνα μαλακας κομπλεξικος με τασεις αυταρχισμου και η ζωη μου ολη ηταν το σιτε θα γινομουνα mod  η εστω θα ζηταγα να γινω , αλλα πρωτιμω να γινω χαμαλης του εαυτου μου παρα του σιτε.
Γιατι δεν πασ εσυ σε κανενα αλλο σιτε ??? χορτατος δεν εισαι ? ετσι ειπες.
Ασε εμας τους πεινασμενους εδω.
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

..πρεπει να ανοιξει γρηγορα το antegamisou.com ...........  ;)

Επισκέπτης
οποιος ειναι ανικανος να συζητησει ηρεμα και πολιτισμενα να παει σπιτι του!!!και λεπαντο εχεις δικιο που θυμωσες με τον τυπο που σου εβρισε την μανα ,αλλα τωρα εισαι και εσυ προκλητικος με τον βασο!!ηρεμια!!!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
ρε παιδια και εγω σεβομαι και γουσταρω τον λεπαντο αλλα το θεμα που συζητουσαν ηταν μπινελικωθιτε ελευθερα,δεν ηταν ενα τυχαιο θεμα

Και επειδή το θέμα ήταν "Μπινελικωθείτε ελέυθερα" έπρεπε ο καθένας να διαγωνιστεί στο βρίσιμο. Δηλαδή εγώ αν φτιάξω ένα thread "Να πάτε να γαμηθείτε όλοι" θα πρέπει με την δικιά σου λογική όλοι να πάνε να γαμηθούνε γιατί το λέω εγώ. Τι θέλω να πω; Όχι μόνο τα post αλλά και τα thread πρέπει να φτιάχνονται με βάση τους στοιχειώδεις κανονισμούς του site.

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
μην τον βριζεις τσαμπα παει το σαλιο σου
Το αντιληφθηκα απο μια ματια που εριξα στα post του (βρε συ πολλοι εχουν κατι ....."κρυφο" Βαθεια χωμενο,ομως, μεσα τους!!!!
οποιος ειναι ανικανος να συζητησει ηρεμα και πολιτισμενα να παει σπιτι του!!!και λεπαντο εχεις δικιο που θυμωσες με τον τυπο που σου εβρισε την μανα ,αλλα τωρα εισαι και εσυ προκλητικος με τον βασο!!ηρεμια!!!!!
Α, οχι war, σε εκτιμω & το ξερεις, ΜΑ ο Vassos μου επιτεθηκε απο προχθες, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!! Ουτε που εχω ξανασυναντηθει μαζι του!! Τοσο δυσκολο ειναι ρε war να καταλαβεις οτι οπως παντου & εδω υπαρχουν κομπλεξικουληδες & "κρυφοκατι"????  :idiot:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγω το εχω ξαναπει οτι επιλεγουν τι σβηνουν.
Με τι δικαιωμα κα ποιος θα σε κανει μπαν απο την στιγμη που δεν εχουν κανει μπαν τοσους και τοσους μεχρι τωρα , για να μην πω οτι χρησιμοποιουσαν τα μπινελικια για να γινετε μπαχαλο και να κανουν μπαν οποιο τους συμφερει η/και να δημιουργιτε κινηση στο σιτε λογω του οτι εχει λιμνιασει.

....και ετσι να γινεται τι λογος να σου πεφτει ?
..απ τη στιγμη που εισαι ευπρεπης τι σε νοιαζει εσενα ?
(δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, γενικα μιλαω)

Επισκέπτης
λεπαντο δεν ξερω τι εγινε με τον βασο αλλα θεωρω οτι δεν εχει ουσια να γινομαστε προσβλητικοι!!και αυτο ισχυει για ολους!!και εγω εχω τσακωθει και βριστει και να σου πω την αληθεια το μετανιωσα!!!ηταν μαλακια μου!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
παιδια το εχω πει και το ξαναλεω.

οι αποψεις ειναι σαν τα οπισθια. καμια δεν μοιαζει απολυτα με καποια αλλη.

αλλα οχι και να τρωμε και τις σαρκες μας εδω μεσα........

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

Ελπίζω τότε να τα πούμε ένα χεράκι και εκεί.
:) :) :) :) :) :)

( Πλάκα κάνω , μην το πάρει κανείς προσωπικά, γιατί τελευταία έχουν γίνει όλοι οξύθυμοι εδώ μέσα. Τί έγινε, αγαμίες τα μέλη αυτού του τιμημένου site;;;;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

( Πλάκα κάνω , μην το πάρει κανείς προσωπικά, γιατί τελευταία έχουν γίνει όλοι οξύθυμοι εδώ μέσα. Τί έγινε, αγαμίες τα μέλη αυτού του τιμημένου site;;;;)

..οχι ρε, τι προσωπικα να το παρω.... εγω την εχω διωξει τη μυγα....
..πλακα κανω με ολους αυτους τους σαριδες-θεοφιλους-πετρακηδες.... τηλεφωνιομαστε και με καποια αλλα μελη του σαιτ  ;) ;) και λοιωνουμε στα γελια οταν γινονται τετοιες φασεις....

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Τα χρειαζονται, καποιοι ομως!!! :(φωτο)

Χερακι θα ακουσει & ο τραβελοφιφας & θα σκασει, προσεξε!!!  ;)  Το site για να σας διορθωσω ειναι το: !!!  :grin:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλα ρε φιλαρακια, πατε καλα;;; Τι διαολο σας επιασε;;; Αφορμη ψαχνετε για να βγαζετε τα εσωψυχα σας εδω μεσα;;Εδω μεσα ειμαστε για να διασκεδαζουμε και οχι να βριζουμε και να προσβαλουμε ο ενας τον αλλον!!!!Εχει αραγε καποιο νοημα η λογικη , ολο αυτο το υβρεολογιο και η ενταση μεταξυ των μελων;;;;
Λοιπον αφητε τα μιση και πιαστε αυτο που ξερετε πολυ καλα ολοι σας ...το μαμησι!!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom