Οταν εκανα την εγγραφη μου στο site διαβασα προσεκτικα τους ορους, κλπ & συν των αλλων αναφερει κατι για υβριστες σε οικογενειες ,κλπ. αυτο συνεβη εδω: εκανα οτι λεει οτι πρεπει να κανω, υποδειξη στον συντονιστη, pm σε mond, μα αυτος (για "αυτη "προκειται στην ουσια, αν διαβασετε τα γραφομενα της!!) ειναι ακομα στο site & φυσικα η αποθρασυνθηση της συνεχιζεται!1 Αλλωστε απο τα πρωτα ποστ της μπαινει με τσαμπουκα & βρισιες σε μελη του site!!! Ευγε συντονοστες, για τα μελη που θελετε να υπαρχουν στο site & ευγε γιατι τηρειτε τα γραφομενα σας!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιλεκτικότητα στα ban;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Οφείλω να πώ οτι όταν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να λαμβάνονται δραστικά μέτρα χωρίς ίχνος επιείκιας.
Το να υβρίζονται μέλη μεταξύ τους είναι κάπως ανεκτό. Το να υβρίζονται οικογένειες απαράδεκτο.
Το να υβρίζονται μέλη μεταξύ τους είναι κάπως ανεκτό. Το να υβρίζονται οικογένειες απαράδεκτο.
Μπα, τι εκανε η αδεφουλα, αντιθετα στο κανονα. Σκυλα τη μανα μου ειπε!!!! Σιγα μη τη μπαναρουνε γι" αυτο!!!!κανονας 5 επειγοντως!!!!
Ε, ετσι ειναι η κοινη λογικη, μα σε καποιους ισως αρεσει να δινουν θαρος σε τετοια υποκειμενα. Ισως & κατι τετοιες στυλ saridos να χρειαζεται, το site!! Εμεις θα το κρινουμε, αυτο??? Αρα:: μπινελικωστε οτι γουσταρετε απο τον καθενα ΔΕ σας μπαναρει κανεις!!! Σημερα δημιουργηθηκε &... "δεδικασμενο", αλλωστε!!!Οφείλω να πώ οτι όταν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να λαμβάνονται δραστικά μέτρα χωρίς ίχνος επιείκιας.
ΟΧΙ Πανο, ΜΗ σβησεις ΤΙΠΟΤΑ!!! Μου εβρισε τη μανα ο αλητης!! Πανω λετε οτι πρεπει να ΜΗ γινεται αυτο!!! ΑΠΑΙΤΩ να ΜΗ σβηστουν τα ποστ μου & να κανετε αυτο που πρεπει, αλλιως στο εξης μη διαγραφετε ΚΑΝΕΝΑΝ που θα πει σκυλα τη μανα του αλλου!! Εκτος αν υπαρχει προσωπικη γνωριμια με τον θρασυδειλο υβριστη & ειναι επιλεκτικο!! Να το εχουμε υπ' οψι, αν ειναι κατι τετοιο!!!Σβήνω όλα τα πόστ που βρίζονται μάνες,οικογένειες, θεοί και λοιπά. Όποιος απο δω και πέρα θα βρίζει την οικογένεια η τον θεό του άλλου θα πηγαίνει για μπάν επι τόπου.
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Mηπως ομως πρεπει να φαει μπαν ο κυριος!!!!!!!Προσωπική γνωριμία με τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Απλώς δεν αφήνουμε πόστ που να βρίζουν μάνες και θεούς των άλλων.Όποιος σου πόσταρε κάτι που βρίζει την μητέρα σου η το πιστεύω σου διεγράφηκε εντελώς.
Όποιος βρίζει μάνα πρέπει και να τελειώνει από εδω μέσα. Και όχι ban το nick αλλά το IP. Όποιος δε μπορεί να κάνει μια συζήτηση, να μια αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο πολιτισμένο πρέπει να παίρνει...τον πούλο
Ο lepando δεν είναι τυχαίο μέλος. Έχει αξιόλογη παρουσία και ενδιαφέρουσα άποψη.
Δεν έχει όμως σημασία αυτό. Ακόμα και να μην ήταν αυτός που είναι, πρέπει να αφαιρεθεί από τον υβριστή το δικαίωμα προσβασης στο site
Εφαρμογή των νόμων ΤΩΡΑ!!!
Ο lepando δεν είναι τυχαίο μέλος. Έχει αξιόλογη παρουσία και ενδιαφέρουσα άποψη.
Δεν έχει όμως σημασία αυτό. Ακόμα και να μην ήταν αυτός που είναι, πρέπει να αφαιρεθεί από τον υβριστή το δικαίωμα προσβασης στο site
OOOxi τελος ξαναλεω, φιλταταε Πανο. Τελος θα μπει οταν μου αποδειξεις οτι η εκφραση οτι ειμαι σκυλας γυιος που την υιοθετειτε μη στελνοντας τον ανωνμαλο απο εκει που ηρθε ειναι 1- αποδεκτη απο τους ορους του site. 2- νομικα σωστο για το site να εγκρινει να υβριζονται τα πιο ιερα απο ολα τα ιερα του κοσμου: Τη μαννα!! 3- να μη παρεξηγηθει ΚΑΝΕΙΣ αν τον αποκαλεσω "σκυλας γυιο" ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ, αλλωστε! 4- Προσωπικα δεν εβρισα κανεναν. Πλακα-μονο πλακα εκανα! εχω δωσει τα info που μπορουσα στο forum. Εχω βοηθησει σε διαφορα θεματα αρκετα φιλαρακια, εδω. Εχω μιλησει με αρκετους που ξερουν αν ειμαι ενταξει η οχι! Ευχαριστω... & να επαναλαβω ακομα οτι το απο κατω ποστ ΔΕΝ ισχυει!! & καταγγελια εκανα στον συντονιστη & pm στον mond andreug εστειλα, μα....... Ποιος να ξερει, το γιατι???? Παντως ΦΥΣΙΚΑ & ΔΕΝ εφαρμοζονται οι κανονες. ΨΕΜΑ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!!! Οτι screen shoot εχω αλλο δειχνει, σε συνδυασμο με τη παραμονη-υπο της ευλογιες των υπευθυνων- του εν λογω υποκειμενου στο site.......!!! & καλο ειναι να μη λεμε ψεματα φιλτατε mond, οτι υπαρχει ακριβοδικια στο site, δεν ειμαστε & παιδακια, ουτε στρακια σα το φιλαρακι σας που κρατατε στο site!!! Κριμα....
Να υπενθυμισω ακομα οτι το θεμα:......"Μπινελικωθειτε ελευθερα ανοιξε απο τους monds!!! Πως??? Βγηκε αυτο το τελειωμα η saridos στο thread : "Πουτανοπιατσες" & μας εβριζε. Κουβεντα στη κουβεντα αποφασισαν & καλα κανανε οι monds να προστατεψουν το thred & ανοιξανε το ..."μπινελικωθειτε"!!! ,μεταφεροντας ΟΛΑ τα σχετικα threads! οι ιδιοι παλι αποφασισαν να το κλεισουνε εξομοιωνοντας υβριστες μαναδων & ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ανωμαλους με τα υπολοιπα υγιη μελη του site!!!
Επισκέπτης
φιλε λεπαντο κατανοω την οργη σου αλλα το θεμα που συζητουσατε ειναι μπινελικωθιτε ελευθερα,δηλαδη τι περιμενες ???να μην σε βρισουν?
Όποιος βρίζει μάνα πρέπει και να τελειώνει από εδω μέσα. Και όχι ban το nick αλλά το IP.
πρέπει να αφαιρεθεί από τον υβριστή το δικαίωμα προσβασης στο site
δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω στα pc αλλα αν μπορει να γινει και να μην εχει προσβαση ο καθε αρρωστος υβριστης απο το συγκεκριμενο pc που εγραψε αυτη την ασχημια να γινει. πιστευω οτι το απαιτει το 99% των μελων του site.
παιδιά τέλος!!! Όποιος ξαναβρίσει απο δω και πέρα την οικογένεια του άλλου διαγραφή επί τόπου!!! Οι κανονισμοί ισχύουν και εφαρμόζονται
και επειδή άνθρωποι είμαστε αν κάποιος βρίσει την μάνα κάποιου μήνυμα επι τόπου στον μόντ που είναι μέσα.
συγνωμη πανο αλλα δεν ειδα να εφαρμοζεται κανενας κανονισμος στη συγκεκριμενη περιπτωση..
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Όποιος βρίζει μάνα πρέπει και να τελειώνει από εδω μέσα. Και όχι ban το nick αλλά το IP. Όποιος δε μπορεί να κάνει μια συζήτηση, να μια αντιπαράθεση σε ένα επίπεδο πολιτισμένο πρέπει να παίρνει...τον πούλο
+ 1000 ΣΕ ΟΛΑ !!!
Ο sin τα είπε όλα πάλι.
Ο lepando δεν έχει δείξει με την ως τώρα παρουσία του, ότι του αξίζει να του φέρονται έτσι, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ....
ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΕΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!
BAN ΤΩΡΑ !!!!!
φιλε λεπαντο κατανοω την οργη σου αλλα το θεμα που συζητουσατε ειναι μπινελικωθιτε ελευθερα,δηλαδη τι περιμενες ???να μην σε βρισουν?
υπαρχουν και ορια ρε συ tasaef
Επισκέπτης
ρε παιδια και εγω σεβομαι και γουσταρω τον λεπαντο αλλα το θεμα που συζητουσαν ηταν μπινελικωθιτε ελευθερα,δεν ηταν ενα τυχαιο θεμα
Εμενα ΝΑΙ!! με εχουν ξαναβρισει, αλλωστε & ναι ρε παιδια το παραδεχτηκα: Ειμαι λαλακας!!! Μη κουραζεστε & να το ποσταρετε, βριστε αλλου!! ΟΧΙ τη ΜΑΝΝΑ φιλαρακο. Αυτο ειναι ΤΟ ιερο, φιλε. Οχι η θρησκεια!! Αυτα τα κανουν οι θρασυδειλοι σταραδες!!!φιλε λεπαντο κατανοω την οργη σου αλλα το θεμα που συζητουσατε ειναι μπινελικωθιτε ελευθερα,δηλαδη τι περιμενες ???να μην σε βρισουν?
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια και εγω σεβομαι και γουσταρω τον λεπαντο αλλα το θεμα που συζητουσαν ηταν μπινελικωθιτε ελευθερα,δεν ηταν ενα τυχαιο θεμα
Πρέπει να υπάρχει και ένα όριο φίλε.
ʼλλωστε οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι που βρίζουν και σε άλλα θρεντ γαμώντας τα συνεχώς....
Επισκέπτης
τα οπια ειναι διαφορετικα για τον καθενα μας ομως.υπαρχουν και ορια ρε συ tasaef
εγω δεν παιρνω το μερος του αλλου σε καμια περιπτωση αλλα νομιζω οτι οι ban πρεπει να σου ζητησουν ενα συγνωμη που ανοιξαν ενα τοσο ηλιθιο θεμα και να σταματησει εδω ολος σου ο θυμος.Γιατι στο κατω κατω ο αλλος που μπηκε στο θεμα καταλαβε οτι μπορει να βριζει ελευθερα
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
τα οπια ειναι διαφορετικα για τον καθενα μας ομως.
εγω δεν παιρνω το μερος του αλλου σε καμια περιπτωση αλλα νομιζω οτι οι ban πρεπει να σου ζητησουν ενα συγνωμη που ανοιξαν ενα τοσο ηλιθιο θεμα και να σταματησει εδω ολος σου ο θυμος.Γιατι στο κατω κατω ο αλλος που μπηκε στο θεμα καταλαβε οτι μπορει να βριζει ελευθερα
Μάλλον εννοείς τους mods;;;
+ 1000 ΣΕ ΟΛΑ !!!
Ο sin τα είπε όλα πάλι.
Ο lepando δεν έχει δείξει με την ως τώρα παρουσία του, ότι του αξίζει να του φέρονται έτσι, ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ....
ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ!
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΕ ΤΕΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!
BAN ΤΩΡΑ !!!!!
σωστα πραματα ετσι ακριβως ειναι
ο lepando εχει δικιο η ΜΑΝΑ ειναι το ιεροτερο των ιερων
για οποιον δεν το καταλαβενει καλως δε τρεχει τιποτα
για οποιον ομως υπερβενει τα εσκαμμενα ?????????????????????????
ΒΑΝ σε οποιον βριζει μανες
αφου δεν τις σεβετε αυτος ας τις σεβαστουνε οι MOD'S
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.