Λοιπον θα πω ιστορια, απο πραγματικα επικινδυνο περιστατικο, οχι με παρασημα και μαλακιες. Περιστατικο για το οποιο ντρεπομαι που υπηρξα μερος.
Μπουρδελο σκοπια. Στα συνορα, κοντα στο καζινο (σχετικα). Πρεπει να ηταν
Εγω, ενας Σεραιος ,ο αδερφος του και ενας που δεν ηξερα. Εγω φιλος με το Σεραιο. Παμε, πληρωμη παιρνουμε σειρα. Ο τυπος που δε ξεραμε και ο αδερφος του Σεραιου ηταν στην πορεια για να γινουν πρεζονια. Εγω τουλαχιστον δεν το ηξερα, ο σεραιος λεει το ιδιο.
Κανουμε οτι κανουμε, και βγαινουμε εξω. Ο "αγνωστος" εχει μεινει τελευταιος, σε μια φαση ενω εχω βγει εξω και περιμενω στο αμαξι με τον αλλον, ερχονται οι αλλοι με γρηγορο βημα, μπαινουν μεσα, παμε μαλακα, παμε γρηγορα λενε,
βγαινει εξω η τσατσα, αρχιζει και φωναζει/βριζει, στο πανικο μου επιταχυνω. πιο πισω φωναξε σε καποιον αυτη σε αμαξι, μας πηρε στο κατοπι, αλλα πολλα μετρα πισω. Ειχαμε ενα νισαν αλμερα, το θυμαμαι σαν τωρα.
πηγαμε πατητοι για συνορα, το αμαξι δεν ηταν πισω μας, απο οτι μας ειπαν τα δυο μαλακισμενα, ο ενας ζητησε τουαλετα σαν προφαση και ο αλλος βουτηξε κατι λεφτα απο τη τσατσα.
Δε ξαναπερασα τα συνορα ποτε