Συναγωνιστές καλησπέρα
Σε λίγες μερες θα πρέπει να κάνω ένα ταξίδι στο Βερολίνο , το οποίο δεν έχω επισκεφτεί ποτέ . Θα μένω σχετικά στο κέντρο , 4 βράδια, και πραγματικά θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφορία για τα γούστα που κρύβει η πόλη .
Εννοειται θα κάνω και τη διαδυκτιακη μου έρευνα , αλλά αν καποιος έχει πρόσφατες πληροφορίες από πρώτο χέρι , θα βοηθούσε πολύ . Προσέχουμε για να έχουμε , και να μην καταληξουμε σε τίποτα επείγοντα νοσοκομείου.
Ευχαριστώ εκ των προτε’ρων
παίχτη έχω να πάω αρκετά χρόνια, αλλά... εκεί... θα βρεις ότι σου κάνει κέφι στην κυριολεξία.
μιλάμε για το οτιδήποτε.
αν είσαι δε σε φάση μπι/ντι/εσ/εμ, φέτις και "ανάλογα" παρελκόμενα, θα μείνεις μαλάκας.
εγώ δεν είμαι btw, αλλά αν μου το βγάλει καμία, γιατί όχι... σε νορμάλ επίπεδο βέβαια.
δε μιλάω για τέκνο πάρτιζ κλπ, γιατί αυτό είναι δεδομένο εννοείται.
την περίοδο που είχα πάει νταραβεριζόμουν με μια στρίπερ, παραδόξως ήταν και Γερμανίδα (Αλέξα από μεγάλο στριπομάγαζο της τότε καλής εποχής) και είχαμε πάει μαζί.
το που με πήγε... άστο.
να ανοίγουν πόρτες εκεί που δεν το περιμένεις και να μπαίνουμε σε μαγαζιά κάτω από γέφυρες χωρίς κανένα σημάδι έξω.
σκοτάδια και καταστάσεις χόστελ ταινίας περίπου.
24/7 πριβέ πάρτιζ εννοείται.
χρόνο να έχεις και κυρίως όρεξη για "διαφορετικά" πράγματα να δεις, σε νορμάλ επίπεδο ασφαλώς.
στο θέμα χρήμα, με τις ανάλογες γνωριμίες... κερδίζεις αρκετά (ποτά-σκόνες-κλπ), αλλά να έχεις να ξοδέψεις για να το ευχαριστηθείς.
καλό λοιπόν είναι να έχεις κάποιον η' κάποια να σε "ξεναγήσει" σε πιο αντεργκράουντ καταστάσεις, που σίγουρα θα χρειάζεται ιδιαίτερο παςς, για να μπεις στα ενδότερα.
τυχαίο παράδειγμα.
στο μπεργκχαην πανοραμα φαντάσου δεν μπαίνεις με τηλέφωνο μέσα... αν θα μπεις... και δεν πληρώνεις με κάρτα.
στα τουριστικά δεν θα έχεις θέμα πιστεύω, αλλά η μαγεία είναι στα... αντεργκράουντ.
αν δεν έχεις, τσεκ γκουγκλ και θα κατατοπιστείς αναλόγως πιστεύω.
τιπ...
πριν πατήσεις έδαφος, να είσαι πολλές ώρες κοιμισμένος, φαγωμένος καλά και ξεκούραστος.
αυτά όλα, χωρίς να ξέρω τα γούστα σου ασφαλώς η' αν έχεις τίποτα προκαταλήψεις με φύλα (είμαι στρέητ υπ'όψιν), γιατί εκεί δεν παίζουν τέτοια.
θα δεις αρκετά "ευτράπελα".
όλα αυτά τότε, φαντάζομαι τώρα θα είναι δεκάδες λέβελ πιο πάνω η φάση.
καλά να περάσεις τέλος.
bis bald!