baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.319
- Πόντοι
- 5.097
Μπλεντάζ είναι η εξωτερική συρμάτωση η γείωση εν ολίγηςTο καλώδιο σήματος (προφανώς για καλώδιο σήματος μιλάς) είναι φτιαγμένο.Τα φις τα είχα βάλει εγώ.Τι είναι μπλεντάζ;Η πρίζα σήματος είναι 40 ετών,της πολυκατοικίας από κατασκευής της και παρέχει δύο σήματα.Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό.Έχει δύο «υποδοχές» δηλαδή.Χρησιμοποιώ μόνον έγω την δικτύωση της πρώην κεντρικής κεραίας.Όλοι οι άλλοι έβαλαν δικές του κεραίες η πιάτα με απ'ευθείας σύνδεση ανεξάρτητου καλωδίου προς τα διαμερίσματά τους.Στο κουτί διανομής της κεντρικής κεραίας είχα αποσυνδέσει τα καλώδια που δίνουν σήμα σε όλα τα απο κάτω διαμερίσματα.Δηλαδή σήμα από την κεντρική κεραία λαμβάνω μόνον εγώ και το διπλανό διαμέρισμά μου αναγκαστικά.Το διπλανό όμως έχει δική του ανεξάρτητη κεραία και δεν παίρνει σήμα από την κεντρική κεραία.Δεν έχω απώλεια σήματος.Είμαι κορυφή.
Εφόσον είναι παλιά η πολυκατοικία έχει καλωδίωση απο όροφο σε όροφο που σημαινει οτι αν ο από πάνω σου έχει ειράξει τη πρίζα χάνεις σήμα εσύ.
Σε πρώτη φάση αν σου είναι έυκολο δοκίμασε μ'ενα άλλο καλώδιο προέκτασης αν είναι και του εμποριού ακόμα καλύτερα γιατί είναι πρεσαριστά και είναι απίθανη η μη καλή επαφή.