Εγω έχω ένα crypto αρκετό καιρό τώρα τελευταία κολλάει η εικόνα των κρατικών καναλιών ΜΟΝΟ.
Μην ταλαιπωρείστε πάρτε αποκωδικοποιητές Edision και τα μυαλά στα κάγκελα..
Εγω έχω ένα crypto αρκετό καιρό τώρα τελευταία κολλάει η εικόνα των κρατικών καναλιών ΜΟΝΟ.
εχω μπριζα εθερνετ.
Εχω εχω στο ψυγειο μπριζολες Τ-Βοne μοσχαρισιες.
Θα τις ψησω αυριο που θα ρθουν οι κουμπαροι να φαμε
στα αρχιδια μας!
Τι τολμησες να πεις, ρε χλιμιτζουρα;
Ελα σε μια ωρα εξω απ το γηπεδο του Αιγαλεω να δεις τι μπατζακια φοραω εγω.
Στις 16 Ιανουαρίου 2006 η ΕΡΤ ξεκίνησε στη Ελλάδα το πρώτο επίγειο ψηφιακό πακέτο DVB-T, με τέσσερα κανάλια στο σύστημα mpeg-2.
Τον Οκτώβριο του 2009 η Digea ξεκίνησε επίγειες ψηφιακές μεταδώσεις στο σύστημα DVB-T mpeg4 AVC/H.264. Η μετάδοση αυτή απαιτεί την χρήση δεκτών DVB-T που να υποστηρίζουν το mpeg-4 AVC/H.264
Για να μπορέσετε να δείτε τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, χρειάζεστε είτε νέα τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη είτε κάποιον εξωτερικό δέκτη (αποκωδικοποιητή) DVB-T. Προσοχή να υποστηρίζονται και τα 2 συστήματα (mpeg-2 και mpeg-4).
Από Υμηττό κι εγώ, και δεν έχω πρόβλημα ή μεταβολή.Λαμβάνω σήμα από Υμηττό.
Τι να φταίει με τα κρατικά ρε γαμώτο και δεν παίζουν;Εδώ και έναν μήνα,το σήμα του επίγειου ψηφιακού δέκτη HD βγαίνει με χρωματιστά κυματάκια και με έναν οξύ διαπεραστικό ήχο ενίοτε.Πιο πολύ αυτό συμβαίνει στα κρατικά και πολύ λιγότερο έως καθόλου στα της DIGEA.
Στην σύνδεση HDMI,τα κρατικά είναι μη θεάσιμα με χρωματιστό παζλ στην οθόνη, πάγωμα εικόνας και τον οξύ ήχο.
Στην σύνδεση SCART, μειώνεται κατά πολύ το πρόβλημα.Τι να φταίει;
Ο ψηφιακός δέκτης η πρέπει να κουνήσω την κεραία;
Το πρόβλημα συνεχίζει.Ομως υπάρχουν κάποια κανάλια που είχαν και έχουν άριστο σήμα όπως ο ΑΝΤ1,ο ΑΛΦΑ και ο STAR.Όποιος ξέρει κάτι,ας βοηθήσει.Εδώ και έναν μήνα,το σήμα του επίγειου ψηφιακού δέκτη HD βγαίνει με χρωματιστά κυματάκια και με έναν οξύ διαπεραστικό ήχο ενίοτε.Πιο πολύ αυτό συμβαίνει στα κρατικά και πολύ λιγότερο έως καθόλου στα της DIGEA.
Στην σύνδεση HDMI,τα κρατικά είναι μη θεάσιμα με χρωματιστό παζλ στην οθόνη, πάγωμα εικόνας και τον οξύ ήχο.
Στην σύνδεση SCART, μειώνεται κατά πολύ το πρόβλημα.Τι να φταίει;
Ο ψηφιακός δέκτης η πρέπει να κουνήσω την κεραία;
Όχι,δεν συμβαίνει πάντα αυτό,αυτό που περιγράφεις με καρε στην εικόνα είναι πιο συχνό σε μη καλή επαφή.Λες να είναι θέμα πρίζας;
Ε τότε θα είχαν πρόβλημα όλα τα κανάλια.
Tο καλώδιο σήματος (προφανώς για καλώδιο σήματος μιλάς) είναι φτιαγμένο.Τα φις τα είχα βάλει εγώ.Τι είναι μπλεντάζ;Όχι,δεν συμβαίνει πάντα αυτό,αυτό που περιγράφεις με καρε στην εικόνα είναι πιο συχνό σε μη καλή επαφή.
Πάμε με τη σειρά.
Το καλώδιο απο πρίζα σε τηλεόραση είναι έτοιμο η φτιαγμένο(δες αν κάνει επαφή το μπλεντάζ
Η πρίζα σήματος είναι 40 ετών,της πολυκατοικίας από κατασκευής της και παρέχει δύο σήματα.Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό.Έχει δύο «υποδοχές» δηλαδή.Πρίζα (υπάρχουν πολλών ειδών πρίζες με διαφορετική ποιότητα και μη σε καθησειχάζει οτι είναι γνωστής εταιρίας)
Χρησιμοποιώ μόνον έγω την δικτύωση της πρώην κεντρικής κεραίας.Όλοι οι άλλοι έβαλαν δικές του κεραίες η πιάτα με απ'ευθείας σύνδεση ανεξάρτητου καλωδίου προς τα διαμερίσματά τους.Στο κουτί διανομής της κεντρικής κεραίας είχα αποσυνδέσει τα καλώδια που δίνουν σήμα σε όλα τα απο κάτω διαμερίσματα.Δηλαδή σήμα από την κεντρική κεραία λαμβάνω μόνον εγώ και το διπλανό διαμέρισμά μου αναγκαστικά.Το διπλανό όμως έχει δική του ανεξάρτητη κεραία και δεν παίρνει σήμα από την κεντρική κεραία.ΠΟλυκατοικία κεντρική κεραία,μέθοδος σύνδεσης ανεξαρτηρο καλώδιο σε κάθε διαμέρισμα η πάει απο διαμέρισμα σε διαμέρισμα στην δέυτερη πείπτωση μπορεί να έχει κάνει μαλάκια ο απο πάνω σου
Δεν έχω απώλεια σήματος.Είμαι κορυφή.Και τρίτον όροφος που μένεις μπορεί να είσαι το χαμηλότερο διαμέρισμα και να έχεις απώλεια σήματος.