Νέα

Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση (DTV - Digea)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Και εγώ πιάνω το Attica TV με χιόνια, και δεν είναι αναλογικό.
Μάλλον το χιόνι υπάρχει στο σήμα που στέλενει ο Attica ΠΡΙΝ ψηφιοποιηθεί για να φύγει απ' τον Υμηττό.
Δεν έχω κεραία προς πάρνηθα.
Πιάνω 29 ψηφιακά απ' τον Υνηττό.
σωστο
δεν το λέω καλά... όχι χιόνια αλλά με διάφορα περίεργα, pixelιές αν μπορώ να το πω έτσι...
πιξελ ειναι, εχεις οριακα αδυνατο σημα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
[size=14pt]ΕΡΤ: Διακοπή αναλογικού σήματος από Υμηττό στις 17/8[/size]

Τη διακοπή, από τις 17 Αυγούστου 2012, της αναλογικής μετάδοσης της ΝΕΤ, της ΕΤ1 και της ΕΤ3 από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, υπενθυμίζει με σχετική ανακοίνωσή της η ΕΡΤ

Η ψηφιακή μετάδοση της ΝΕΤ, της ΕΤ1, της ΕΤ3, της ΕΡΤHD και πέντε ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΑ (NET FM, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ ΣΠΟΡ και KOSMOS) από τον Υμηττό συνεχίζεται κανονικά από τον δίαυλο 52 (722 MHz). Κανονικά εν τω μεταξύ συνεχίζεται η αναλογική μετάδοση των τριών καναλιών της ΕΡΤ – ΝΕΤ (δίαυλος 34 UHF), ΕΤ1 (δίαυλος 56 UHF και 11 VHF) και ΕΤ3 (δίαυλος 5 VHF) – από το Κέντρο Εκπομπής Πάρνηθας.

Πηγή: www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2222019]http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2222019[/url]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αποκωδικοποιητης με αποκωδικοποιητης διαφερουν σε αποδοση
Ο crystal audio πιανει 34 καναλια ενας αλλος μαρκα με εκαψες πιανει 27 και οι δυο με ενσωματωμενο media player δοκιμασμενα σε δυο τηλεορασεις εναλλαξ
Η νεα μου τηλεοραση που τα εχει ενσωματωμενα ολα πιανει 39 καναλια !!!!!!!!!!

Κατι παιζει με τους αποκωδικοποιητες....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αποκωδικοποιητης με αποκωδικοποιητης διαφερουν σε αποδοση
Ο crystal audio πιανει 34 καναλια ενας αλλος μαρκα με εκαψες πιανει 27 και οι δυο με ενσωματωμενο media player δοκιμασμενα σε δυο τηλεορασεις εναλλαξ
Η νεα μου τηλεοραση που τα εχει ενσωματωμενα ολα πιανει 39 καναλια !!!!!!!!!!

Κατι παιζει με τους αποκωδικοποιητες....
χαζοχαζέ είναι και τα κανάλια ράδιο στην καινούργια τηλεόραση γι αυτό νομίζεις ότι πιάνεις παραπάνω.  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χαζοχαζέ είναι και τα κανάλια ράδιο στην καινούργια τηλεόραση γι αυτό νομίζεις ότι πιάνεις παραπάνω.  :grin:
Εσυ θα πρεπει να εισαι απιστευτο τρολ.....  :jerking:

Τοσο η τηλεοραση οσο και οι αποκωδικοποιητες εχουν ξεχωριστα τα ψηφιακα καναλια της τηλεορασης, τα αναλογικα, τα δορυφορικα (οσοι εχουν τετοια δυνατοτητα και αναλογη κεραια πιατο) καθως και τους ραδιοφωνικους σταθμους !!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ θα πρεπει να εισαι απιστευτο τρολ.....  :jerking:

Τοσο η τηλεοραση οσο και οι αποκωδικοποιητες εχουν ξεχωριστα τα ψηφιακα καναλια της τηλεορασης, τα αναλογικα, τα δορυφορικα (οσοι εχουν τετοια δυνατοτητα και αναλογη κεραια πιατο) καθως και τους ραδιοφωνικους σταθμους !!!!!!
δεν ξέρω φίλε εγώ έχω μια 60αρα σαμσουνγκ των 3000 ευρώ και μου τα δείχνει όλα στην ίδια λιστα.
μάλλον κότσο με έπιασαν. και να μας δώσεις λίστα αναλυτική με τα 39 κανάλια που πιάνει η γαμάτη τηλεόρασή σου για να πάμε να γαμήσουμε αυτους που μας έπιασαν κότσο  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν ξέρω φίλε εγώ έχω μια 60αρα σαμσουνγκ των 3000 ευρώ και μου τα δείχνει όλα στην ίδια λιστα.
μάλλον κότσο με έπιασαν.
60 σαμσουνγκ ? χαχαχαχαχαχαχαχαχαα για πες και μοντελο ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aλλο 60 και αλλο 64 και σε πληροφορω οτι δεν εχει τοσο καλη εικονα αυτη
ρε μαστόρι δεν την έχει ο κοτσόβολος σου βαλα την αντίστοιχη
πάρε την κανονική ιδιο μοντέλο στις σωστές ιντσες..

Υ.Γ.
δουλεύεις QC σε κανένα retail?
για πε κότσο με έπιασαν?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υ.Γ.
δουλεύεις QC σε κανένα retail?
για πε κότσο με έπιασαν?
δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες .... τεσπα καλοριζικη !!!!!

Εχει επιλογες λοιπον....

Μπορεις να βλεπεις τα καναλια ολα μαζι αλλα και ξεχωριστα και ξεχωριστα τα ραδιοφωνικα
Ψαξτο λιγο γιατι ειναι παιδεμα να τα εχεις ολα μαζι τουρλου τουρλου

Καλη επιλογη αλλα στα λεφτα αυτα μπορουσες να παρεις λιγοτερες ιντσες με καλυτερη εικονα και περισσοτερες λειτουργιες και οικονομια στην καταναλωση ρευματος  ;)

Samsung και Panasonic αυτη την στιγμη θεωρουνται οτι καλυτερο απο πλευρας πανελ με την πανασονικ να υπερεχει σε ποιοτητα αλλα να χανει κατα κρατος σε καταναλωση ρευματος στα περισσοτερα μοντελα λογω τεχνολογιας πλασμα
Εχει και μια σειρα λεντ την wt που ειναι κορυφαια σε ολα !!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες .... τεσπα καλοριζικη !!!!!

Εχει επιλογες λοιπον....

Μπορεις να βλεπεις τα καναλια ολα μαζι αλλα και ξεχωριστα και ξεχωριστα τα ραδιοφωνικα
Ψαξτο λιγο γιατι ειναι παιδεμα να τα εχεις ολα μαζι τουρλου τουρλου

Καλη επιλογη αλλα στα λεφτα αυτα μπορουσες να παρεις λιγοτερες ιντσες με καλυτερη εικονα και περισσοτερες λειτουργιες και οικονομια στην καταναλωση ρευματος  ;)

Samsung και Panasonic αυτη την στιγμη θεωρουνται οτι καλυτερο απο πλευρας πανελ με την πανασονικ να υπερεχει σε ποιοτητα αλλα να χανει κατα κρατος σε καταναλωση ρευματος στα περισσοτερα μοντελα λογω τεχνολογιας πλασμα
Εχει και μια σειρα λεντ την wt που ειναι κορυφαια σε ολα !!!!!!!!!!!!!

δεν αγοράζω τιβι μόνο με βάση την εικόνα.
το πρώτο πράγμα που κοιτάω στην τιβι είναι να μ αρέσει η εμφάνιση.
δλδ ένα ματσούκι 1,5 μέτρο διαγωνιος στο σαλόνι πρέπει πρώτ απ όλα να μου αρέσει να το βλέπω αισθητικά.
για τις πανασόνικ μου χουν πει κι άλλοι αλλά οι πλάσμα εκτός απο κατανάλωσε έχουν μεγάλες θερμοκρασίες και καίνε πολύ εύκολα το Υ-board.
την έχω πατήσει 2 φορές με πλασμα σαμσουνγκ και lg 50άρες.
ειδικά εάν παίζεις και παίγνια την έχεις γαμήσει την τιβι σε 1.5 χρόνο.
βεβαίως τη φωτεινότητα της πλασμα με lcd ούτε με σφαίρες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν αγοράζω τιβι μόνο με βάση την εικόνα.
το πρώτο πράγμα που κοιτάω στην τιβι είναι να μ αρέσει η εμφάνιση.
δλδ ένα ματσούκι 1,5 μέτρο διαγωνιος στο σαλόνι πρέπει πρώτ απ όλα να μου αρέσει να το βλέπω αισθητικά.
για τις πανασόνικ μου χουν πει κι άλλοι αλλά οι πλάσμα εκτός απο κατανάλωσε έχουν μεγάλες θερμοκρασίες και καίνε πολύ εύκολα το Υ-board.
την έχω πατήσει 2 φορές με πλασμα σαμσουνγκ και lg 50άρες.
ειδικά εάν παίζεις και παίγνια την έχεις γαμήσει την τιβι σε 1.5 χρόνο.
βεβαίως τη φωτεινότητα της πλασμα με lcd ούτε με σφαίρες.
:thumbsup:

Συμφωνω !!!!

Ποτε την πηρες αν επιτρεπεται ?
Στο τσακ ημουν να την παρω κι εγω στις 55 ιντσες λογω χωρου αλλα πηρα την νεα σαμσουνγκ σειρα 8000 με την τοξοειδη βαση .

Το μονο μειον αν μπορεις να το πεις ετσι ειναι τα ηχεια της που ειναι πολυ αδυναμα για μενα που δεν ακουω καλα και αναγκαστικα την εχω στο τερμα

Μολις διευκολυνθω λιγο θα ψαξω για home cinema 2,1

Πιο πολυ μου αρεσει το πρωτο αισθητικα !!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κι ομως το πρωτο που πρεπει να κοιταει κανεις οταν παει για τετοια μεγεθη τηλεορασης ειναι η αποδοση της εικονας ωστε να μην του βγαινουν τα ματια οταν παρακολουθαει οτιδηποτε....

Αλλο η εμφανιση και αλλο η ποιοτητα !!!!!!!

Και οταν δινει κανεις τοσα χρηματα σιγουρα κοιταει και την ποιοτητα !!!!!!!

Επισκέπτης
ρε παίδες, μετά την αλλαγή που έγινε, δε βλέπω καλά star, ant1 mega κλπ. Τι πρέπει να κάνω; Έχω ενσωματωμένο MPEG4.  :think:
Βαρέθηκα να ασχοληθώ καλοκαιριάτικα με το χαζοκούτι, αλλά έρχεται χειμώνας και θα χρειαστεί...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε παίδες, μετά την αλλαγή που έγινε, δε βλέπω καλά star, ant1 mega κλπ. Τι πρέπει να κάνω; Έχω ενσωματωμένο MPEG4.  :think:
Βαρέθηκα να ασχοληθώ καλοκαιριάτικα με το χαζοκούτι, αλλά έρχεται χειμώνας και θα χρειαστεί...
οταν λες δεν βλεπεις καλα ?
Αποκωδικοποιητη mpeg4 εχεις παρει η η τηλεοραση σου τον εχει ενσωματωμενο ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom