Νέα

Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση (DTV - Digea)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
απλα να παρεις μια καρτα να την δοκιμασεις γιατι δεν ειναι ολες απολυτα συμβατες με ολες τις τηλεορασεις

δες πχ:

Το θεμα με τη συμβατοτητα ειναι λιγο μπερδεμα δυστυχως! Σε διαφοτερικα σαιτ για την ιδια καρτα τυχαινει να βλεπω και διαφορετικες τηλεορασεις κλπ. Ειδικα τη δικια μου την LG που ειναι tv monitor δε την εχει σε καμια λιστα. Η θυρα για την καρτα υπαρχει ομως. Τελος παντων!

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Σκεφτομαι να την παρω για να μη γεμισω κουτακια χειριστηρια και χρειαζομαι κιαλλη πριζα με τον αποκωδικοποιητη!  :headbang:

Ειχα παλια τετοια καρτα αλλα δεν εβλεπα της ΕΡΤ HD λενε οτι θα βγουν νεες καρτες για HD δεν ξερω ποτε, δεν γνωριζω για το τι γινεται με τους δεκτες SD σε γνωστο μου παντως που πηρε των EDISION MINI-TRITON MPEG4 SD δεν το βλεπει , εγω πηρα εναν HD και μεσω scart βλεπω και της ΕΡΤ HD. Αυτα προς ενημερωση για να μην  :headbang: μετα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ειχα παλια τετοια καρτα αλλα δεν εβλεπα της ΕΡΤ HD λενε οτι θα βγουν νεες καρτες για HD δεν ξερω ποτε, δεν γνωριζω για το τι γινεται με τους δεκτες SD σε γνωστο μου παντως που πηρε των EDISION MINI-TRITON MPEG4 SD δεν το βλεπει , εγω πηρα εναν HD και μεσω scart βλεπω και της ΕΡΤ HD. Αυτα προς ενημερωση για να μην  :headbang: μετα.

Ωραιος καυλιαρη!! Προς το παρον το ert HD ειναι για το μποτζον! Αν αργοτερα βγουν ομως και αλλα καναλια HD τοτε θα πεσει πολυ  :headbang: με τους SD φθηνους αποκωδικοποιητες

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τι φλωριές ειν' αυτές

cable_mess_400.jpg

κι εγώ φίλε έχω πάρει 3-4 συμμαζευτές καλωδίων,αλλά αυτή είναι η εικόνα του γραφείου μου πάλι!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραιος καυλιαρη!! Προς το παρον το ert HD ειναι για το μποτζον! Αν αργοτερα βγουν ομως και αλλα καναλια HD τοτε θα πεσει πολυ  :headbang: με τους SD φθηνους αποκωδικοποιητες
με τη δραχμούλα το μόνο σε HD που θα βλέπετε θα είναι η λιγούρα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Σπάνια έχει πρόγραμμα στό ert HD αλλά τό Euro τό έπαιξε όλο (σέ 1080).

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τύποι τά συμπίεσαν τά κανάλια; Ποιό μαπέξ μού φαίνονται από ότι πρίν πάλι σέ ψηφιακό φορμά. Γιά δείτε τό σήμα λογότυπο τού Στάρ π.χ. Δέν έγεινε σκατέ;

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σήμερα γυρισα την κεραια μου πάρνηθα.
Εχω μια πολυ απλη κεραία +20μ καλώδιο και χωρις ενισχυτη
Πιάνω τα περισσότερα (το σταρ και το ετ3 ειναι λιγο σκατα)+ 4-5 τσοντοκαναλα σοφτ καμπάνα!!!
καλα απο που εκπέμπουν οι παλιοπουστες?
Απο τον Λεωνίδα πάλι?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σου κολλανε γιατι δεν εχεις μεγαλη ενταση και ποιοτητα σηματος.Καπου σου εχει την σταθμη του σηματος.πρεπει να ναι πανω απο 60% για να μην κολλαει.Αν εχεις εξωτερικη κεραια δεν κολλαει καθολου.Με εσωτερικη κεραια πρεπει να εχεις απο αυτές που έχουν ενισχυτή σήματος!
εβαλα τον εξοπλισμο, συνδεσα τα καλοδια οπως πρεπει

αλλα τα ψηφιακα καναλια κολανε, πρωτα ερχεται ο ηχος και μετα η εικονα η οποια πολλες φορες κολαει

κανενα καναλι δεν πιανει κανονικα με κανονικο ρυθμο ολα μου κολανε  :tickedoff: :tickedoff:

anybody help?  :sunglasses:
Φιλε οτι σου ειπε ο προηγουμενος..ΕΠΙΣΗΣ δες τα καλωδεια εμενα ειχε βγει το καλωδιο απο το φυσακι και ειχα ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ το εφτιαξα και ειναι ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε παίδες γιατί κάποια κανάλια πχ mad, MTV πιάνουν με "χιόνια" από τον αποκωδικοποιητή; το ίδιο και τα κρατικά...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε παίδες γιατί κάποια κανάλια πχ mad, MTV πιάνουν με "χιόνια" από τον αποκωδικοποιητή; το ίδιο και τα κρατικά...
αποκλειεται φιλε χιονια δεν παιζει στο ψηφιακο.μαλλον τα πιανεις αναλογικα απο παρνηθα

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
αποκλειεται φιλε χιονια δεν παιζει στο ψηφιακο.μαλλον τα πιανεις αναλογικα απο παρνηθα

Και εγώ πιάνω το Attica TV με χιόνια, και δεν είναι αναλογικό.
Μάλλον το χιόνι υπάρχει στο σήμα που στέλενει ο Attica ΠΡΙΝ ψηφιοποιηθεί για να φύγει απ' τον Υμηττό.
Δεν έχω κεραία προς πάρνηθα.
Πιάνω 29 ψηφιακά απ' τον Υνηττό.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν το λέω καλά... όχι χιόνια αλλά με διάφορα περίεργα, pixelιές αν μπορώ να το πω έτσι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom