Επισκέπτης
Παντως το mega εδειχνε στο σπιτι της μανας μου το μεσημερι. Σε αλλη συχνοτητα απ΄οπου το πιαναμε αλλα δειχνει.
Παντως το mega εδειχνε στο σπιτι της μανας μου το μεσημερι. Σε αλλη συχνοτητα απ΄οπου το πιαναμε αλλα δειχνει.
παιζει να κανουνε καμμια πορεια διαμαρτυριας;παντως τα αναρχοκουμουνια γκρινιαζουν και λενε οτι θα παρακολουθουντε και οι τηλεορασεις τους τωρα.
μακρια απο οτι ειναι turbo xείσαι αστέρι φίλε
ευχαριστώ
μακρια απο οτι ειναι turbo x
μακρια απο οτι ειναι turbo x
ηwhyχειροτερη ποιοτητα
?
Eμένα με εξαίρεση BBC και Deutsche Welle στα υπόλοιπα πιάνει μόνο ήχο, χωρίς εικόνα.
H καρτα αυτη απλα μετατρεπει την κωδικοποιηση σε mpeg2 και αργει λιγο να αλλαξει το καναλι, καλυτερα κοιτα για αποκωδικοποιητη.Κ εγώ ο μαλακας δεν ήξερα και πήρα πριν τρία χρόνια ένα tv monitor για το pc με mpeg2!
Να πάρω αποκωδικοποιητή η να πάρω κάρτα pcmcia που κ καλά κάνει το mpeg2 mpeg4?
Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοια κάρτα σε τηλεόραση με mpeg2? Εντυπώσεις; Είναι αλήθεια ότι με την κάρτα κάνει περισσότερη ώρα όταν αλλάζεις από το ένα κανάλι στο άλλο;
έτσι είναι φίλε,μιλαμε για καμμια ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ υποθεση και παραπανω...
κονομανε πολλοι...και εγω υπολογιζω 120 ευρω για 3 μηχανακια...και αντε να μαθεις και τα τηλεκοντρολ σε μααμαδες-γιαγιαδες-θειες
εγώ θα κάνω μια προσπάθεια να γυρίσω την κεραία αίγινα μπάς και γίνει τπτ
μπράβο πάρνηθαΠάρνηθα
τυπε θα το κοψουν και αποκει το σημα σε λιγο καιρομπράβο πάρνηθα
άντε να είναι 45 με 90 μοίρες στροφή η κεραία
so what ?
μην μας πιάνουν όλους για πιρφορέστηδες
τυπε θα το κοψουν και αποκει το σημα σε λιγο καιρο
ξέρεις τι?Τωρα που δυσκολευονται παρα πολλοι ακομα και για ενα ευρω, αυτοι εκλεισαν την "βανα" τηs μοναδικηs ισωs διασκεδασηs των φτωχων
Ευγε τουs!!!!