Νέα

Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση (DTV - Digea)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
εβαλα τον εξοπλισμο, συνδεσα τα καλοδια οπως πρεπει

αλλα τα ψηφιακα καναλια κολανε, πρωτα ερχεται ο ηχος και μετα η εικονα η οποια πολλες φορες κολαει

κανενα καναλι δεν πιανει κανονικα με κανονικο ρυθμο ολα μου κολανε  :tickedoff: :tickedoff:

anybody help?  :sunglasses:

Σου κολλανε γιατι δεν εχεις μεγαλη ενταση και ποιοτητα σηματος.Καπου σου εχει την σταθμη του σηματος.πρεπει να ναι πανω απο 60% για να μην κολλαει.Αν εχεις εξωτερικη κεραια δεν κολλαει καθολου.Με εσωτερικη κεραια πρεπει να εχεις απο αυτές που έχουν ενισχυτή σήματος!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Επιτέλους απαλαχτήκαμε απο τα κωλοκάναλα.  :rockon:
μονο το σταρ θα μου λειψει, που εβαζε καλουτσικες ταινιες....

ετσι

κ εγω δεν θα τη βαλω μαλλον την μαλακια

ολο προπαγανδα διαφημισεις κ μαλακιες

παλια επαιζει κ καμια καλη ταινια τωρα ολο το σπαιντερμαν κ το λορντ οφ δε ρινγκς εδειχναν συνεχεια να τα εμπεδωσουμε

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Η-8 καναλαρα λεμε τι τσοντες επαιζε !!!!

Φοβερές για την εποχή τσόντες. Θυμάμαι που είχα πάει Αθήνα αρχές δεκαετίας '90 και όλοι οι φίλοι μου με ζήλευαν γιατί έπιανα στο σπίτι Η8. Ερχόταν κατά ομάδες για να δούμε τσόντες μετά τις 12 το βράδυ που τις έβαζε. Είχαμε μάθει απέξω και τα άθλια τραγούδια της γκόμενας του, τα οποία τα έβαζε στα διαλείμματα ανάμεσα στις τσόντες.
Θυμάμαι επίσης, ότι εκτός από τις τσόντες, έβαζε και κάποιες ταινίες τρόμου, οι οποίες είχαν έντονο το στοιχείο του πορνό. Θυμάται κανείς μερικές από αυτές; Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια τέτοιου είδους ταινία, στην οποία ένας παρανοϊκός επιστήμονας, φυλάκιζε και έκανε πειράματα, σε γυμνές γκόμενες στο υπόγειο του σπιτιού του, βασανίζοντας με διάφορους τρόπους τα θύματα του (κόβοντας τις γλώσσες τους, κρεμώντας τες ανάποδα και διάφορα τέτοια). Ψάχνω να βρω τη συγκεκριμένη ταινία, αλλά επειδή δεν γνωρίζω τίτλο, ούτε ηθοποιούς, είναι πολύ δύσκολο. Βασικά ψάχνω σε sites με παλιές ταινίες τρόμου, οι οποίες να έχουν και σεξ στην υπόθεση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σου κολλανε γιατι δεν εχεις μεγαλη ενταση και ποιοτητα σηματος.Καπου σου εχει την σταθμη του σηματος.πρεπει να ναι πανω απο 60% για να μην κολλαει.Αν εχεις εξωτερικη κεραια δεν κολλαει καθολου.Με εσωτερικη κεραια πρεπει να εχεις απο αυτές που έχουν ενισχυτή σήματος!
θενξ για της λεπτομεριες θα της εχω υποψην εαν ξανακολησει..

αλλα ειχε κατι αλλο ... Το εστρεψα προς την μερια του υμηττου και τωρα πιανει καλα..

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216
ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι..εκανα σαρωση σημερα το μεσημερι στην τηλεοραση,ειναι καινουργια με ενσωματωμενο δεκτη επιασε ολα τα καναλια αλλα σε 3-4 μου λεει οτι υπαρχει ασθενες η καθολου σημα και 2-3 αλλα οπως mad,MTV δεν τα βρηκε καν.. οποτε μου δειχνει απλα μαυρο με το μυνηματακι αυτο...η κεραια ειναι κεντρικη της πολυκατοικιας..τι αραγε να φταιει?τα υπολοιπα τα πιανει μια χαρα...απεναντιας η τηλεορασεις των δωματιων που εχω βαλει δικη μου κεραια τα πιασε ολα καμπανα..να φταιει η κεραια???

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τώρα ποιός πήρε μίζα γι'αυτή τη μαλακία
ένας θεός ξέρει
εγώ πρέπει να κάψω παντελώς άσκοπα 150 ευρώ (4 μηχανήματα+καλώδια)

Επισκέπτης
Αυτη η απατη με τους αποκωδικοποιητες ειναι  μια πολυ καλη ευκαιρια να κλεισετε την ΤV μια και καλη.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
τώρα ποιός πήρε μίζα γι'αυτή τη μαλακία
ένας θεός ξέρει
εγώ πρέπει να κάψω παντελώς άσκοπα 150 ευρώ (4 μηχανήματα+καλώδια)

μιλαμε για καμμια ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ υποθεση και παραπανω...
κονομανε πολλοι...και εγω υπολογιζω 120 ευρω για 3 μηχανακια...και αντε να μαθεις και τα τηλεκοντρολ σε μααμαδες-γιαγιαδες-θειες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επεσε τρελη κονομα τυποι μου
ολα τα ειχαμε το ψηφιακο σημα μας ελειπε

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
επεσε τρελη κονομα τυποι μου
ολα τα ειχαμε το ψηφιακο σημα μας ελειπε

δεν πειραζει τυπε να σκασουν ολοι καμια 250αρα για ολες τις τιβι της οικογενειας να μην χασουν την αποχαυνωση απο τα τουρκικα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
δεν πειραζει τυπε να σκασουν ολοι καμια 250αρα για ολες τις τιβι της οικογενειας να μην χασουν την αποχαυνωση απο τα τουρκικα

εγω θα γυρισω μονος μου την κεραια παρνηθα και ας τους να περιμενουν λεφτα.
σε οποιον ηλεκτρολογο πας σου λεει δεν προλαβαινω να ερθω να γυρισω την κεραια προφασιζομενος φορτο εργασιας για να οικονομησει πουλωντας αποδικοποιητες και χωρις να κουραστει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σιγα ρε τυπε ποσες τιβι εχει το καθε σπιτι :S

αν βαλεις κ τους γερους π δεν ξερουν κ οτι εχει ο καθενας στο δωματιο του μια τιβι κ μια κεντρικη στο σαλονι καπου εκει βγαινει για τον ελληνα οικογενειαρχη με 2 παιδια κ γυναικα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
και ολες παλιες δικε μου?

στην καλυτερη 1 απο τις 3 με mpeg2..και την πατησαν πολλοι που επαιρναν σε προσφορα νομιζοντας πως δεν θα παρουν αποδικοποιητη...αλλη μεγαλη κονομα και μιζα αυτη..εβγαλαν πρωτα mpeg2 και μετα mpeg4

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στην καλυτερη 1 απο τις 3 με mpeg2..και την πατησαν πολλοι που επαιρναν σε προσφορα νομιζοντας πως δεν θα παρουν αποδικοποιητη...αλλη μεγαλη κονομα και μιζα αυτη..εβγαλαν πρωτα mpeg2 και μετα mpeg4
ετσι τυπε
εγω την ειχα μυριστει την δουλεια και περιμενα να παρω με το 4
εδιναν πολλα λεφτα τοτε
κατι 500αρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom