therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα!όταν λεμε στις 20 Ιουλίου κόβεται το αναλογικό σημα,ενουμε αποψε το βραδι;Δηλαδη ξημερωματα 20 ιουλιου;¨η ξημερώματα 21;
Καλησπερα!όταν λεμε στις 20 Ιουλίου κόβεται το αναλογικό σημα,ενουμε αποψε το βραδι;Δηλαδη ξημερωματα 20 ιουλιου;¨η ξημερώματα 21;
Ερώτηση (του άσχετου):
Τα ψηφιακά από τα οποία υποτίθεται ότι θα βλέπουμε από αύριο, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΔΗ, ή θα αρχίσουν να στέλνουν σήμα μόλις κοπεί το αναλογικό?
(Μιλάω για Υμμητό)
Τα ψηφιακά από τα οποία υποτίθεται ότι θα βλέπουμε από αύριο, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΔΗ, ή θα αρχίσουν να στέλνουν σήμα μόλις κοπεί το αναλογικό?
(Μιλάω για Υμμητό)
Και η μεγάλη μαλακία της Digea...
Από τον Υμηττό εκπέμπουν μόνο τα πενελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Δηλαδή μόνο 6 συν την ΕΤ. Τα υπόλοιπα, δηλαδή τα τοπικής εμβέλειας (π.χ extrae, kontra, sportTV κλπ) μόνο από Αίγινα. Δηλαδή αν μένεις στα βόρεια και όχι παραλία, τότε δεν μπορείς πλέον να τα δεις. Η εξυπνάδα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!!!!
Και η μεγάλη μαλακία της Digea...
Από τον Υμηττό εκπέμπουν μόνο τα πενελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Δηλαδή μόνο 6 συν την ΕΤ. Τα υπόλοιπα, δηλαδή τα τοπικής εμβέλειας (π.χ extrae, kontra, sportTV κλπ) μόνο από Αίγινα. Δηλαδή αν μένεις στα βόρεια και όχι παραλία, τότε δεν μπορείς πλέον να τα δεις. Η εξυπνάδα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!!!!
Έχει υποδοχή scart ?Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση..Εγω μια τηλεοραση παλιου τυπου(μπαουλο) Τι θα χρειαστει να αγορασω? και πως θα τα συνδεσω με το DVD και τον αποκοδικοποιητη NOVA? Ευχαριστω πολυ! αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι λιγο ασχετος και δεν θελω επισης να καλεσω τεχνικο στο σπιτι.
Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση..Εγω μια τηλεοραση παλιου τυπου(μπαουλο) Τι θα χρειαστει να αγορασω? και πως θα τα συνδεσω με το DVD και τον αποκοδικοποιητη NOVA? Ευχαριστω πολυ! αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι λιγο ασχετος και δεν θελω επισης να καλεσω τεχνικο στο σπιτι.
Ναι ναι φυσικα.Εχει δυο υποδοχες.Έχει υποδοχή scart ?
Ναι ναι φυσικα.Εχει δυο υποδοχες.
Ερώτηση (του άσχετου):
(Μιλάω για Υμμητό)
Θεσσαλονικη ειμαι. ;)φιλε πες μου που εισαι και εφτασα!!!!!! ενα 50αρη θα μου δωσεις με ολα κομπλε και απο το βραδυ θα εχεις σημα καμπανα!!!!!
Ναι ναι φυσικα.Εχει δυο υποδοχες.