Νέα

Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση (DTV - Digea)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Καλησπερα!όταν λεμε στις 20 Ιουλίου κόβεται το αναλογικό σημα,ενουμε αποψε το βραδι;Δηλαδη ξημερωματα 20 ιουλιου;¨η ξημερώματα 21;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Για να ενημερωσω γονεις και γιαγια που με ρωτανε.Ανησυχουν για τα τουρκικα,και με εχουν βαλει να τους παρω δεκτες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ερώτηση (του άσχετου):

Τα ψηφιακά από τα οποία υποτίθεται ότι θα βλέπουμε από αύριο, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΔΗ, ή θα αρχίσουν να στέλνουν σήμα μόλις κοπεί το αναλογικό?

(Μιλάω για Υμμητό)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ερώτηση (του άσχετου):

Τα ψηφιακά από τα οποία υποτίθεται ότι θα βλέπουμε από αύριο, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΗΔΗ, ή θα αρχίσουν να στέλνουν σήμα μόλις κοπεί το αναλογικό?

(Μιλάω για Υμμητό)

σωστη ερωτηση αυτη!!!! εγω πιστευω οτι για αρκετες μερες θα εχουν σημα αναλογικο !!!!!!!

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Και η μεγάλη μαλακία της Digea...
Από τον Υμηττό εκπέμπουν μόνο τα πενελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Δηλαδή μόνο 6 συν την ΕΤ. Τα υπόλοιπα, δηλαδή τα τοπικής εμβέλειας (π.χ extrae, kontra, sportTV κλπ) μόνο από Αίγινα. Δηλαδή αν μένεις στα βόρεια και όχι παραλία, τότε δεν μπορείς πλέον να τα δεις. Η εξυπνάδα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

(Μιλάω για Υμμητό)

Δουλεύουν ήδη, μιάς και πρέπει να γίνουν πρώτα τεχνικές δοκιμές ποιότητος και ισχύος σήματος, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις 20/7 στις 03.00 το πρωϊ, θα λάβει χώρα το κλείσιμο των αναλογικών σημάτων  των τηλεοπτικών σταθμών.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Από τον Υμηττό εκπέμπουν μόνο τα πενελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Δηλαδή μόνο 6 συν την ΕΤ. Τα υπόλοιπα, δηλαδή τα τοπικής εμβέλειας (π.χ extrae, kontra, sportTV κλπ) μόνο από Αίγινα. Δηλαδή αν μένεις στα βόρεια και όχι παραλία, τότε δεν μπορείς πλέον να τα δεις. Η εξυπνάδα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!!!!

Οσα εκπεμπουν μονο απο Αίγινα,απο αυριο θα εκπέμπουν και απο Υμητο!Επιτελους θα πιανω τα παντα!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ασχετη ερωτηση!!!!!!!

αυτες τις μερες που ολοι λιγο πολλη ασχολουμαστε με τις τιβι μας σε καμμια ανιχνευση εχουμε πετυχει κανενα πειρατη που να βαζει τσοντες η πανε και αυτοι τελος.

παλια ηταν πολλοι τωρα τελευταια δεν εχω πετυχη κανενα!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Έχει προβλεφθεί και αυτό. Θα εκπέμψουν ΚΑΙ τα τοπικά Αττικά κανάλια ΚΑΙ από Υμηττό, με επίσημη ημερομηνία έναρξης εκπομπής στις 20/7.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Βρε συναγωνιστές καί συνοδοιπόροι έχω την εξής απορία καί πείτε μου άν είμαι λάθος : ώς γνωστόν πληρώνουμε το τέλος ΕΡΤ με το  λογαριασμό της Δ.Ε.Η. σωστά ? άρα , με εξαίρεση τα  ιδιώτικα ελεύθερα κανάλια που δεν πληρώνω κάποιο τέλος , γιατί να πρέπει να πληρώσω ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ για να  δώ  ΤΑ  ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ  ΕΡΤ για τα οποία πληρώνω ήδη το τέλος ? δέν θα έπρεπε άν  είχαν  φιλότιμο να πούν ότι τουλαχιστόν  τόσο ή αγορά καινούριας συσκευής τηλεόρασης ή αποκωδικοποιητή  να εκπίπτουν καί να αφαιρούνται απο το τέλος ?

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση..Εγω μια τηλεοραση παλιου τυπου(μπαουλο) Τι θα χρειαστει να αγορασω? και πως θα τα συνδεσω με το DVD και τον αποκοδικοποιητη NOVA? Ευχαριστω πολυ! αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι λιγο ασχετος και δεν θελω επισης να καλεσω τεχνικο στο σπιτι. :)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους.Μια ερωτηση..Εγω μια τηλεοραση παλιου τυπου(μπαουλο) Τι θα χρειαστει να αγορασω? και πως θα τα συνδεσω με το DVD και τον αποκοδικοποιητη NOVA? Ευχαριστω πολυ! αν μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι λιγο ασχετος και δεν θελω επισης να καλεσω τεχνικο στο σπιτι. :)
Έχει υποδοχή scart ?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

φιλε πες μου που εισαι και εφτασα!!!!!! ενα 50αρη θα μου δωσεις με ολα κομπλε και απο το βραδυ θα εχεις σημα καμπανα!!!!!

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Ερώτηση (του άσχετου):

(Μιλάω για Υμμητό)

Η τηλεοπτικη σταθμοι που ειναι στις συχνοτητες 22,46,47,48,52 εκπεμπουν ηδη ψηφιακα, απο σημερα στις 3πμ που θα κλεισουν τα αναλογικα θα ανοιξουν και η 54,63,65, εκτος το καναλι του ΚΚΕ που θα συνεχισει αναλογικα.

Περισσοτερα εδω

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
παιδες εχω περισσευουμενο ενα αποκωδικοποιητη πανασατ 990 της νοva,κανει δουλεια αυτος αν το βαλω σε μια παλια μου τηλεοραση?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ναι ναι φυσικα.Εχει δυο υποδοχες.

μεχρι να σου πει πως το συνδεεις θα εχουμε περασει σε αλλη διασταση τηλεορασης γιαυτο σφυρα διευθηνση να παρω το μοτοσακο με τον μικρο να ερθουμε να σου κανουμε και ενα σερβις κεραιας να εισαι κομπλε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom