kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι οχι θα χρησιμοποιησει τον δεκτη του .....θα "χάσει" το dvd τότε...
οχι οχι θα χρησιμοποιησει τον δεκτη του .....θα "χάσει" το dvd τότε...
παίδες να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς: Εχω μια παλιά tv σε ένα δωμάτιο και τώρα δεν μπορώ να την αλλάξω. Το πρόβλημα είναι ότι έχει μια scart στην οποία έχω ένα dvd (και πάνω στο dvd έχω το video). Τώρα τον αποκωδικοποιητή που θα τον βάλω; Μπορεί να μπεί κάπως μέσα στην συνδεσμολογία ή πρέπει να βγάζω τα άλλα για να βάζω τον αποκωδικοποιητή; Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορώ και να γράψω κάτι σε video;
Oλοι οι decoder ειναι pvr.Μπορεις με ενα usb να γραφεις εκει της ταινιες που θελεις και οχι στο vhs.Ευχαριστώ πολύ παιδιά, όλοι βοηθήσατε, υπάρχουν πολλές λύσεις απο ότι φαίνεται. Κανω τις δοκιμές μου και θα ενημερώσω, για την περίπτωση που έχει και άλλος τέτοιο θέμα.
πας για μεγάλο άνοιγμα φίλε δεν είναι καιρός για τέτοια ρίσκαΤυποι το ξερω οτι μπορει να εχει αναφερθει ξανα, αλλα μιας και οι τιμες αλλαζουν συνεχως, ποιον αποκωδικοποιητη προτεινετε ως VFM? Επισης παιζει να εχω εκπτωση αν τους παρω χονδρικη, 3-4 ?
πας για μεγάλο άνοιγμα φίλε δεν είναι καιρός για τέτοια ρίσκα
Koιτα αποψη μου ειναι να ειναι 1080ΗDΜΙ. Περιμενα να ανεβουν οι τιμες αλλα εχουν πεσει..!Τωρα για χοντρικη μαλλον ειναι λιγοι οι 3-4!Μαζεψε γνωστους φιλους να τους παρεις απο ενα μαγαζι μηπως κερδισεις κατι... ;)Τυποι το ξερω οτι μπορει να εχει αναφερθει ξανα, αλλα μιας και οι τιμες αλλαζουν συνεχως, ποιον αποκωδικοποιητη προτεινετε ως VFM? Επισης παιζει να εχω εκπτωση αν τους παρω χονδρικη, 3-4 ?
Koιτα αποψη μου ειναι να ειναι 1080ΗDΜΙ. Περιμενα να ανεβουν οι τιμες αλλα εχουν πεσει..!Τωρα για χοντρικη μαλλον ειναι λιγοι οι 3-4!Μαζεψε γνωστους φιλους να τους παρεις απο ενα μαγαζι μηπως κερδισεις κατι... ;)
Koιτα αποψη μου ειναι να ειναι 1080ΗDΜΙ.Koιτα αποψη μου ειναι να ειναι 1080ΗDΜΙ. Περιμενα να ανεβουν οι τιμες αλλα εχουν πεσει..!Τωρα για χοντρικη μαλλον ειναι λιγοι οι 3-4!Μαζεψε γνωστους φιλους να τους παρεις απο ενα μαγαζι μηπως κερδισεις κατι... ;)
Koιτα αποψη μου ειναι να ειναι 1080ΗDΜΙ.
ΣΣΙΓΟΥΡΑ να μην αλλαζεις σε κανα δυο χρονια.Τωρα για τους 3-4 ρωτα στον κωτσοβολο,πλαισιο κλπ
2015 λεει μια κοινοτικη οδηγια θα πρεπει οι σταθμοι να εκπεμπουν HD (1920X1080) 1080 σημαινει full HD, HDMI ειναι ο τροπος συνδεσης οπως το σκαρτ που λεμε (με σκαρτ ΔΕΝ μπορεις να εχεις ΗD συνδεση).Για αναλυστε ρε σεις αυτο με το 1080ΗDΜΙ, γιατι να αλλαζουμε παλι σε 2 χρονια?
2015 λεει μια κοινοτικη οδηγια θα πρεπει οι σταθμοι να εκπεμπουν HD (1920X1080) 1080 σημαινει full HD, HDMI ειναι ο τροπος συνδεσης οπως το σκαρτ που λεμε (με σκαρτ ΔΕΝ μπορεις να εχεις ΗD συνδεση).
Αρα παρε τωρα να μην αλλαζεις μετα με μονο προβλημα .....2 χρονια στην τεχνολογια ειναι παααααρα πολλα . Εγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι θα εκανα (σε 2 χρονια σιγουρα δεν θα ειναι ετσι τα πραγματα).,θα επαιρνα 1 φθηνο τωρα με σκοπο να τον αλλαξω σε 2 χρονια η κατι πολυ ακριβοτερο να μου κρατησει 4?
Δεν ξερω ρε συ.ειμαι λιγο τεχνοφρικ οι τηλεορασει που εχω εχουν ηδη μπ4 αλλα η συμβουλη μου ειναι παρε κατι φθηνο (καθε μα καθε μερα βγαινει κατι καλυτερο) να μπορεις να βλεπεις (και να γραφεις αμα γουσταρεις) σιγουρα σε λιγο καιρο θα παρεις κατι καινουργιο και η πλακα ειναι οτι οι πουστηδες στο ΕΠΙΒΑΛΟΥΝΟπως τα λες μαλλον θα το αναβαλω μεχρι να παψει και η Παρνηθα. Αληθεια ποτε γινεται αυτο?
τιλεπορδολ
τέλος 2015 θα πρέπει να έχουν κλείσει οριστικά όλες οι αναλογικές εκπομπές, και σταθμοι να εκπεμπουν ψηφιακά, δεν είναι υποχρεωτικό να εκπεμπουν HD.2015 λεει μια κοινοτικη οδηγια θα πρεπει οι σταθμοι να εκπεμπουν HD (1920X1080) 1080 σημαινει full HD, HDMI ειναι ο τροπος συνδεσης οπως το σκαρτ που λεμε (με σκαρτ ΔΕΝ μπορεις να εχεις ΗD συνδεση).
Αρα παρε τωρα να μην αλλαζεις μετα με μονο προβλημα .....2 χρονια στην τεχνολογια ειναι παααααρα πολλα . Εγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι θα εκανα (σε 2 χρονια σιγουρα δεν θα ειναι ετσι τα πραγματα).,θα επαιρνα 1 φθηνο τωρα με σκοπο να τον αλλαξω σε 2 χρονια η κατι πολυ ακριβοτερο να μου κρατησει 4?
κάτσε τα είπα λάθος
TV 1 SCART
DVD 1 SCART
VIDEO 2 SCART
Oπότε τώρα έχω στο scart της tv το video, και το dvd στο 2o scart του video και παίζουν όλα..