Φίλε δώσε λεπτομέρειες. Common interface, τύπου Neotion πήρες; Αυτό ή άλλη μάρκα;
Δες εδώ, στην δεύτερη σελίδα.
Δεν ξέρω δε ποιά περιοχή μένεις, αλλά εγώ γιατί βλέπω παντού δέκτες με MPEG4; Εκτός αν
πάει εκεί το μάτι μου και αποφεύγω να δω οτιδήποτε σε MPEG2.
Πήρα μια Sony 46KDL-W5500. Κανονικά τα ψηφιακά, και πριν κάποιες μέρες, καμμιά εβδομάδα
πριν πέρασαν τους τα υπόλοιπα κανάλια (εκτός ΕΡΤ) χωρίς να κάνω scan.
Δηλαδή είχε τα κλασικά Sport+, Cine+, Πρίσμα+ και ΡΙΚ, και μου εβαλε αυτόματα Alpha, Alter, Antenna, Makedonia TV. (Επειδή τα σκάλιξα λίγο ή ξαναέχει 2 φορές τον Alter τώρα,
η το βάλανε αυτοί). Αυτά τα πιάνω στο κανάλι 46.
Τα άλλα κανάλια (Mega, Star, Skai, δεν θυμάμαι αν έχει και τίποτα άλλο) εκπέμπουν στο 47.
Μου το έλεγε χθες ένα παιδί απο το MSN.
Εχει λίγο πιο έντονα χρώματα, ειδικά στο πορτοκαλί κάνει μπαμ.
Δεν μου άρεσε ότι στο EPG, έχει αγγλικούς τίτλους, π.χ. Coffee with Helen (καφές με την Ελένη), και Right here, right now (Εδώ και τώρα). Sucks!!!
Θα κάνω ένα reset στην τηλεόραση να τα συντονίσω όλα (και τα αναλογικά) με την σειρά που
τα θέλω, γιατί από την χαρά μου που πήρα μεγάλη τηλεόραση πριν κανένα τρίμηνο, τα πέρασα
με AutoScan.
Επίσης έχω κι ένα TV-monitor, ή καλύτερα monitor-TV (ούτε το Πλαίσιο ξέρει τι είναι)
Samsung 2370 HD, αλλά επειδή την είχα συντονίσει στο σαλόνι, παλιά μόνο με τα ψηφιακά
της ΕΡΤ, δεν ασχολήθηκα με της Digea, γιατί στο άλλο δωμάτιο δεν έχω καλό σήμα. Οπότε
δεν πιάνει καν ψηφιακά.
Επίσης, όποιος θέλει να γράψει σε video, έστω σε DVD recorder, καλό είναι να έχει
ξεχωριστό αποκωδικοποιητή, που να συνδέεται με scart (το λιγότερο) με άλλες συσκευές.
Το κατάβα όταν μου χάλασε ο Lemon T30, και είπα να μην τον φτιάξω μιας και οι 2 νέες
τηλεοράσεις έχουν ενσωματωμένο, αλλά άμα θες να γράψεις κάτι απλά δεν μπορείς.
Και ο Lemon είχε φοβέρή εικόνα. Χθες πήγα κάπου και είδα έναν F&U (Funai & United) που είχε σκατά!!! πραγματικά χάλια εικόνα... Εχασα πάσα ιδέα. Με ρώταγαν αν κάνει για Digea
αλλα δεν έγραφε καν MPEG2. Μετά με λίγο ψάξιμο είδα ότι είναι μόνο για ΕΡΤ.
Και επανέρχομαι. Φίλε, MPEG2 υπάρχουν ακόμη, γιατί κάποιοι προσπαθούν να τις ζμπρώξουν
σε άσχετους ότι στοκ τους έχει μείνει. Προσοχή !!! Ε, και μετά πως θα πουλήσουν και
MPEG4 δέκτες;
Ξέχασα κάτι άλλο;