Έκανα αίτηση για εμένα προχθές και χθες για ένα συγγενικό μου πρόσωπο. Εμένα μπήκαν σήμερα τα λεφτά, ενώ για εκείνον δεν μου ήρθε καν mail ότι ελήφθη η αίτηση (mail που σε εμένα είχε έρθει). Οπότε να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος. Τώρα θα το προσπαθήσω για εκείνον πάλι από Σάββατο που ανοίγει για όλα τα ΑΦΜ.Κατάφερα κι έκανα αίτηση εχτές αλλά δεν έχω απάντηση ούτε θετική ούτε αρνητική. Αντίθετα σε έναν γνωστό μου τα χρήματα του μπήκαν μετά απο δυο ημέρες.
να ανησυχώ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επίδομα βενζίνης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 593
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλή ερώτησημε τις μισθώσεις leasing τι παιζει αραγε?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Μου ζήτησαν νέο email γιατί το δικό μου το έβαλα στην αίτηση του πεθερου μου .Έβαλα το mitsotakigamiesai@ και μου είπαν ότι απορρίπτεται
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Ναι για δες μπαςΛέω να βάλω το valetasarantastonpatosou να δω μήπως περάσει
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Φυσικά και δεν θα πάρω κανένα επίδομα από αυτά που δίνει ο Μητσοτάκης.
Καταρχάς λόγω αξιοπρέπειας, μιας και μοιράζουν επιδόματα πείνας εκείνοι που όχι μόνο ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την ακρίβεια, αλλά απαξίωναν διαρκώς τα πολύ μεγαλύτερα επιδόματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης ως υπεύθυνος πολίτης προσπαθώ πάντα να επιβαρύνω όσο λιγότερο μπορώ το κράτος, έτσι ώστε να χτίσουν ακόμη περισσότεροι φίλοι του Μητσοτάκη βίλες.
Καταρχάς λόγω αξιοπρέπειας, μιας και μοιράζουν επιδόματα πείνας εκείνοι που όχι μόνο ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την ακρίβεια, αλλά απαξίωναν διαρκώς τα πολύ μεγαλύτερα επιδόματα του ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης ως υπεύθυνος πολίτης προσπαθώ πάντα να επιβαρύνω όσο λιγότερο μπορώ το κράτος, έτσι ώστε να χτίσουν ακόμη περισσότεροι φίλοι του Μητσοτάκη βίλες.
Δυστυχως ναιΑνοίγουν σήμερα οι αιτήσεις. Είδα ότι για να το πάρει κάποιος δεν πρέπει να χρωστάει τέλη κυκλοφορίας. Ξέρω ένα παλικάρι που χρωστάει ακόμα τα τέλη του 2016 με το πρόστιμο αλλά έχει πληρώσει όλα τα υπόλοιπα, παίρνει τα αρχίδια του;Επιδότηση Καυσίμων: Πώς βγαίνει η ψηφιακή κάρτα για βενζίνη και πετρέλαιο
Πολιτική & Οικονομία - Επιδότηση καυσίμων: Πώς βγαίνει η ψηφιακή κάρτα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, ποιο το όφελος - Το μπόνους των 5 ευρώwww.athensvoice.gr
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Άσε μας ρε τύπε με το ΣΥΡΙΖΑ.. δεν είχαμε χαρτί για φωτοτυπίες και παίρνανε επιδόματα οι ρεμπεσκεδες.. τουλάχιστον τώρα πιάνουν τόπο..Φυσικά και δεν θα πάρω κανένα επίδομα από αυτά που δίνει ο Μητσοτάκης.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
κλαμα ρε μαλακες
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.273
- Πόντοι
- 6.817
ανοιξε η πλατφορμα η οχι ακομα;
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Κυβέρνηση Αρίστων είπαμε...μπουτσα μας όλακλαμα ρε μαλακες
VaR22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 201
καλά σας κάνουν οι λογιστές και σας τα παίρνουν. Αφού δε ξέρετε να πληκτρολογήσετε το ΑΦΜ σας και τον Αριθμό Κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας. Και αφού δεν είστε ικανοί να σηκώσετε τον κώλο σας να πάτε στο ΚΕΠ (που το κάνουν τζαμπέ)
Και δε μιλάω φυσικά για παππούδες. Βλέπω πιτσιρικάδες 20-25 χρονών που ξέρουν να προσθέτουν 1000 φίλτρα στο insta και να κόβουν βιντεάκια για insta story αλλά δε ξέρουν να πληκτρολογήσουν τους κωδικούς του taxis. Κοπρόσκυλα
Και δε μιλάω φυσικά για παππούδες. Βλέπω πιτσιρικάδες 20-25 χρονών που ξέρουν να προσθέτουν 1000 φίλτρα στο insta και να κόβουν βιντεάκια για insta story αλλά δε ξέρουν να πληκτρολογήσουν τους κωδικούς του taxis. Κοπρόσκυλα
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.767
- Πόντοι
- 2.816
Αν επιλέξεις ψηφιακή κάρτα είναι απαραίτητο το κινητό σου να έχει NFT ;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
Ευγενική υπενθύμιση
μπραβο στον κυριο μαρινακη......εγραψε ιστορια παλι ο προεδρος!!!!
πρωτοπορος
ποντοπορος
μανιακος ριμαδορος
Πάει τελικά δεν συμφέρει...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
Και ο άλλος ο μαλάκας ο Κούλης είπε σήμερα στο υπουργικό ότι θα εξαντλήσει 4ετια ... Την γάμησε ο κόσμος .. δεν θα μείνει ζωντανός να τον ψηφίσει κανείς ..να θυμισω πως ο απριλιος εκλεισε με +10% πληθωρισμο........κερδαμε ρε μαλακες!
Αυτό ήταν τετέλεσται