★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Μα για αυτό δεν γράφτηκα.Γιατί δε γράφτηκες ΔΑΠ να φυστικώσεις καμιά ντίβα?
Δαπίτης και να γαμάει, σα να λες ζάχαρη βαθειά στον ωκεανό.
Μα για αυτό δεν γράφτηκα.Γιατί δε γράφτηκες ΔΑΠ να φυστικώσεις καμιά ντίβα?
σορρυ αλλα δεν ειχα καταλαβει καλα......αυτο το κωλοτρυπιδι ειναι προσφυγας απο ουκρανια που προσπαθει να ξαναφτιαξει τη ζωη του στην ελλαδα??????...εχω καταλαβει σωστα η τσαμπα μου εγινε καδρονι απο το κορδονι που βλεπω?Από αυτο το ρεπορτάζ βλέπουμε ότι άνοιξε η πλατφόρμα για τα καύσιμα....
Το κορδονι είναι η ΝΔ τυπε, και η κωλότρυπα είναι ο λαός.σορρυ αλλα δεν ειχα καταλαβει καλα......αυτο το κωλοτρυπιδι ειναι προσφυγας απο ουκρανια που προσπαθει να ξαναφτιαξει τη ζωη του στην ελλαδα??????...εχω καταλαβει σωστα η τσαμπα μου εγινε καδρονι απο το κορδονι που βλεπω?
υγ....ο αλλος εγραψε νυφιτσα με η ???? δωστε του ρε μαλακες δεξιοι ενα επιδομα του παιδιου χωρις ταλαιπωρια ,αιτησεις και περικοκλαδες.......
φίλε αυτός οσορρυ αλλα δεν ειχα καταλαβει καλα......αυτο το κωλοτρυπιδι ειναι προσφυγας απο ουκρανια που προσπαθει να ξαναφτιαξει τη ζωη του στην ελλαδα??????...εχω καταλαβει σωστα η τσαμπα μου εγινε καδρονι απο το κορδονι που βλεπω?
υγ....ο αλλος εγραψε νυφιτσα με η ???? δωστε του ρε μαλακες δεξιοι ενα επιδομα του παιδιου χωρις ταλαιπωρια ,αιτησεις και περικοκλαδες.......
Αυτό που άκουσα στις ειδήσεις είναι πως με το που έρθει ενημέρωση πως έχει εγκριθεί η αίτηση, τα λεφτά μπαίνουν μέσα σε 2 εργάσιμες. Άρα εκ των πραγμάτων δεν παίζει να τα έχει πάρει κανείς ακόμη.Μου λέει θα επεξεργαστούν το αίτημα
Έχει βάλει κανεις το 50αρι στην τσέπη?
Δες το μήπως σε συμφέρει να, αγοράσεις τωρα επί τοι ευκαιρίαΥπάρχει κάποια κομπίνα αν δεν έχεις αυτοκίνητο να τσεπωσεις το επίδομα;
Δίνουν επίδομα και για αλυσοπρίονο. βενζίνης εννοείται.Υπάρχει κάποια κομπίνα αν δεν έχεις αυτοκίνητο να τσεπωσεις το επίδομα;
Μετά από δύο μέρες τυπεΜου λέει θα επεξεργαστούν το αίτημα
Έχει βάλει κανεις το 50αρι στην τσέπη?
οχι απαραιτητα μπορει και σε 1 μεραΜετά από δύο μέρες τυπε
Δύο λεμεοχι απαραιτητα μπορει και σε 1 μερα
μουνηδεςΔύο λεμε
Γαμιολεςμουνηδες
Μην βρίζεις μαν!!Γαμιολες
Μην βρίζεις μαν!!
Από αυτο το ρεπορτάζ βλέπουμε ότι άνοιξε η πλατφόρμα για τα καύσιμα....
Ξέρει κανείς την κοπέλα να της στείλω την κάρτα της βενζίνης μου μήπως και απαλύνω τον πόνο της.. κ βάλω κ γω ένα λιθαράκι να φτιάξει τη ζωή της;;
(Slava Ukraini..)