Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Η βια και οι υβρεις ειναι μαλακιες.
Μουνια, μασες και πιωματα, δεν χρειαζομαστε κατι αλλο.
τι να παίξει ρε σαβ, κοψίδια...
βράδυ μάσας
Ενδιαφέρομαι για αγορά διαμερίσματος, το ελάχιστο 70 τετραγωνικά, κατασκευής όχι πιο πριν από το 2014, με θέση για parking και κατά προτίμηση επιπλωμένο(όχι όμως πάνω από 150000). Προτιμητέες περιοχές: Νότια προάστια και Πειραιάς. Όποιος έχει καμία πληροφορία ας με βοηθήσει.
Ξέρουμε πότε πέφτουν οι τιμές στα ακίνητα? Είχαν πει ότι θα πέσουν λόγω κορωνοιου, όμως βλέπω ότι έχουν μείνει στάσιμες.
κατασκευής όχι πιο πριν από το 2014
Ξέρουμε πότε πέφτουν οι τιμές στα ακίνητα? Είχαν πει ότι θα πέσουν λόγω κορωνοιου, όμως βλέπω ότι έχουν μείνει στάσιμες.
Χμμ για να δούμε.. θέλεις νότια προάστια μέχρι 150 χιλιάρικα πάνω από 70τμ κατασκευή 2014 και μετά και να είναι επιπλωμένο... Κάνα τσιμπούκι από μια μουνάρα μεσίτρια μήπως θες μαζί με το σπίτι που ξέρεις ότι δεν υπάρχει???
Ζητάω τουλάχιστον επταετίας για να μπορέσω να το νοικιάσω γύρω στο 400άρι.Τύπε τρολάρεις.
Μετά ΕΝΦΙΑ, χτίστηκαν .... 10-20 ακίνητα. Και ζητάς αυτής της εποχής ....
Αυτό είναι προ κορωνοϊού. Αν έχουν πτώση οι τιμές στα ακίνητα θα προτιμούσα το πολύ μέχρι 130 χιλιάρικα. Δεν το ψάχνω επιπλωμένο. Εγώ θα το επιπλώσω. Προτιμώ μουνάρα φοιτήτρια να της κάνω και έκπτωση στο ενοίκιο.Χμμ για να δούμε.. θέλεις νότια προάστια μέχρι 150 χιλιάρικα πάνω από 70τμ κατασκευή 2014 και μετά και να είναι επιπλωμένο... Κάνα τσιμπούκι από μια μουνάρα μεσίτρια μήπως θες μαζί με το σπίτι που ξέρεις ότι δεν υπάρχει???
Στη χώρα μας μόνο οι μισθοί και οι συντάξεις πέφτουν.Στη χώρα μας όχι
Έχεις πρόγραμμα!Αυτό είναι προ κορωνοϊού. Αν έχουν πτώση οι τιμές στα ακίνητα θα προτιμούσα το πολύ μέχρι 130 χιλιάρικα. Δεν το ψάχνω επιπλωμένο. Εγώ θα το επιπλώσω. Προτιμώ μουνάρα φοιτήτρια να της κάνω και έκπτωση στο ενοίκιο.
Εχω θα σου προτεινα Νεο κοσμο και Δαφνη..... Ειναι φτηνοτερες περιοχες απο αλλες περιοχες στα νοτια προαστια και παραλληλα κοντα στην πυρκαλ που θα πανε οι δημοσιες υπηρεσιες.... Θα βρεις σιγουρα ενοικιαστη.... αποσβεση δεδομενηΤύπε τρολάρεις.
Μετά ΕΝΦΙΑ, χτίστηκαν .... 10-20 ακίνητα. Και ζητάς αυτής της εποχής ....