Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.432
- Πόντοι
- 12.756
λες να ειναι και ο αλεξ ενας απο αυτους τυπε;
παντως απο νικ εχει πολλα σε Αλεξ
λες να ειναι και ο αλεξ ενας απο αυτους τυπε;
αυτο με τον Πανταζη , vistabet πας λαιβ καζινο και εχει greek roulette , με ελληνες ντιλερ , απο της 3 το μεσημερι μεχρι της 3 το βραδυ ..
Εχει πλακα , και μονο να ακουσεις τι απανταει η γκομενα , ειναι και ενας τυπος ντιλερ που ρωταει κατι παιχτες , "σ αρεσει το μελι ? και απαντανε οι αλλοι ναι , και λεει , γλυφεις και το κουταλι ? "
μπουρδελιαρης πρεπει να ειναι και αυτος
τοσα περιπου θα παιρνεις αμα τα βαλεις κλειστα στην τραπεζα τυπε,οποτε σιγα την επένδυση....
τυπε θες να ανοιξουμε μαζι ενα μικελ;Τι κερδιζω?
Τι χανω?
Γιατι να το κανω?
Στην ελλαδα του λεφτα υπαρχουν πουλαω την πατριδα μου?
Δε ξέρω αν συμφέρει η αλλαγή υπηκοότητας..η άλλαγή φύλου πάντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!!
Δε ξέρω αν συμφέρει η αλλαγή υπηκοότητας..η άλλαγή φύλου πάντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο!!
βρες πρωτα το μυριο ρε κακομοιρη και μετα βλεπειςμπα δεν το ψηνω.εγω θελω να βγαζω το μηνα 2% με αρχικο κεφαλαιο 1 μμυριο και ειμαι αρχοντας πιστευω.δεν θελω ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα...
μια μπουτικ φαλαφελ θες να ανοιξουμετυπε θες να ανοιξουμε μαζι ενα μικελ;
μεσα......ποσα θελει;εχω κατι ψιλα στην μπανταβρες πρωτα το μυριο ρε κακομοιρη και μετα βλεπεις
μια μπουτικ φαλαφελ θες να ανοιξουμε
θα εχουμε σταθερη πελατεια
τιποτα μανμεσα......ποσα θελει;εχω κατι ψιλα στην μπαντα
μπα δεν το ψηνω.εγω θελω να βγαζω το μηνα 2% με αρχικο κεφαλαιο 1 μμυριο και ειμαι αρχοντας πιστευω.δεν θελω ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα...
τιποτα μαν
εναν πακη βρωμοποδαρα θα βρουμε να πλαθει τα φαλαφελ
μια στοφα μια φουσκα και ενα ψυγειο
τραπεζοκαθισματα απο τον γυφτο της γειτοννιας μας το καλοκαιρι