Νέα

Επένδυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ματακιας(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Επειδή δεν θέλω να ανοίγω καινούργιο θρέντ, θα σας πω μια επιχειρηματική ιδέα που τα επόμενα χρόνια θα δουλέψει στα σίγουρα: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ. Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα πρέπει να στηθεί το business model, αλλά, πλέον, και λόγω της οικονομικής κρίσης και του τεράστιου υπερπληθυσμού της Αθήνας, τα ιδιωτικά λουτρά θα αποτελούν μια καλή λύση για καθημερινή καθαριότητα. Με κάποια ίσως συνδρομή όπως τα γυμναστήρια.

Παρεπιπτόντως τα ντουζ των περισσότερβν γυμανστηριων είναι πέρα για πέρα άθλια και θα κατακλύζονται από ανθρώπους που θα έρχονται μόνο για αυτό το επόμενο διάστημα. Σημειώστε το. Και επομένως κάποια στιγμή θα κοπεί ως παροχή στα γυμναστήρια τα λαικά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αλλά είναι κυρίως με gay προσανατολισμό. Εγώ μιλάω καθαρά όπως ήταν παλιά. Ακούω ιδέες και προτάσεις. Φυσικά δεν έχω κάποιου είδους χρήματα για κάτι τέτοιο απλά το θέτω ως θέμα συζήτησης σε αυτό το θρεντ

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Κυριακή 16/10 Ρεάλ-Μπαρτσελόνα.Ποντάρισμα στο γκολ-γκολ.Και 1,60 να το δίνει, τα 50 έγιναν 80 σε μόλις 2 ώρες!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Ποιος έχει δει το πρατήριο μου;
Αυτό με τα πολύχρωμα μπαλόνια που γράφει LGBT friendly ΛΟΑΤΚΙ for ever....
Γατάκια, έχει μυαλό η Ευλαμπια, εσείς που είστε ομοφοβικοι, θα πεινάσετε.....

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Επειδή δεν θέλω να ανοίγω καινούργιο θρέντ, θα σας πω μια επιχειρηματική ιδέα που τα επόμενα χρόνια θα δουλέψει στα σίγουρα: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ. Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα πρέπει να στηθεί το business model, αλλά, πλέον, και λόγω της οικονομικής κρίσης και του τεράστιου υπερπληθυσμού της Αθήνας, τα ιδιωτικά λουτρά θα αποτελούν μια καλή λύση για καθημερινή καθαριότητα. Με κάποια ίσως συνδρομή όπως τα γυμναστήρια.

Παρεπιπτόντως τα ντουζ των περισσότερβν γυμανστηριων είναι πέρα για πέρα άθλια και θα κατακλύζονται από ανθρώπους που θα έρχονται μόνο για αυτό το επόμενο διάστημα. Σημειώστε το. Και επομένως κάποια στιγμή θα κοπεί ως παροχή στα γυμναστήρια τα λαικά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αλλά είναι κυρίως με gay προσανατολισμό. Εγώ μιλάω καθαρά όπως ήταν παλιά. Ακούω ιδέες και προτάσεις. Φυσικά δεν έχω κάποιου είδους χρήματα για κάτι τέτοιο απλά το θέτω ως θέμα συζήτησης σε αυτό το θρεντ
αυτο θα ειχε πιθανοτητες εαν τα σπιτια δεν ειχαν λουτρο.
Γερμανια, οταν ηρθαν οι πρωτοι μεταναστες τα σπιτια δεν ειχαν λουτρα, για σπιτι με λουτρο επρεπε να πληρωσεις παραπανω.

Σαν ιδεα για την Ευρωπαικη ηπειρο, κακη. Για Ιαπωνια - Κινα ισως, οπου η κατοικιες ειναι μικρες.
Μενεδημε, να πλενεσαι!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Γερμανια, οταν ηρθαν οι πρωτοι μεταναστες τα σπιτια δεν ειχαν λουτρα, για σπιτι με λουτρο επρεπε να πληρωσεις παραπανω.

Σαν ιδεα για την Ευρωπαικη ηπειρο, κακη. Για Ιαπωνια - Κινα ισως, οπου η κατοικιες ειναι μικρες.
Μενεδημε, να πλενεσαι!
Χαχα. Ναι σωστά λες, απλά πλέον, σταδιακά δεν θα έχεις ζεστό νερό. Αυτό προσπαθώ να σου πω και θα είναι γενικευμένο αυτό ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

Μενεδημε, να πλενεσαι!
HOLD MY BEER αδερφέ μου...
Στα έλεγα.
Αυτό σημαίνει ότι τα γυμναστήρια σταδιακά θα κόψουν αυτή παροχή καθώς όλο κ περισσότεροι θα πηγαίνουν εκεί για αυτό το σκοπό.
Άρα θα δεις να αναβιώνει το ιδιωτικό λουτρό ως λύση. Καθώς όπως έχει γίνει άχρηστη η κεντρική θέρμανση έτσι θα γίνει άχρηστος κ ο θερμοσίφωνας λόγω κόστους.

Συνημμένα

• IMG_20221017_140242.jpg
    IMG_20221017_140242.jpg
    298,7 KB · Εμφανίσεις: 80

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
Χαχα. Ναι σωστά λες, απλά πλέον, σταδιακά δεν θα έχεις ζεστό νερό. Αυτό προσπαθώ να σου πω και θα είναι γενικευμένο αυτό ...
δυσκολα! Ακομα κ με νερο βρυσης δεν θα πηγαινα, κ εαν ηθελα εαν φτασει εκει το πραγμα δεν θα εχω/εχει καποιος το χρημα. Τα εξοδα για τον ιδιοκτιτη Ισως στο μελλον
HOLD MY BEER αδερφέ μου...
Στα έλεγα.
Αυτό σημαίνει ότι τα γυμναστήρια σταδιακά θα κόψουν αυτή παροχή καθώς όλο κ περισσότεροι θα πηγαίνουν εκεί για αυτό το σκοπό.
Άρα θα δεις να αναβιώνει το ιδιωτικό λουτρό ως λύση. Καθώς όπως έχει γίνει άχρηστη η κεντρική θέρμανση έτσι θα γίνει άχρηστος κ ο θερμοσίφωνας λόγω κόστους.
ακριβως αυτο! Το μπανιστιριον θα πρεπει να προσφερει κ αλλες υπηρεσιες..:cool2:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
δυσκολα! Ακομα κ με νερο βρυσης δεν θα πηγαινα, κ εαν ηθελα εαν φτασει εκει το πραγμα δεν θα εχω/εχει καποιος το χρημα. Τα εξοδα για τον ιδιοκτιτη Ισως στο μελλον

ακριβως αυτο! Το μπανιστιριον θα πρεπει να προσφερει κ αλλες υπηρεσιες..:cool2:
Κάντε σκριν σοτ τα όσα γράφω πάμε για εκεί. Η αδυναμία να κάνουμε μπάνιο στο σπίτι...έρχεται

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Κάποιοι, ανοήτως, βάζω και εμένα μέσα, θεωρούμε αυτονόητα κάποια πράγματα που σε πολύ λίγο καιρό θα είναι για πολλούς πολυτέλεια πλέον. Σημειώστέ το αυτό.

Προσωπικά, δεν είχα διανοηθεί ότι δεν θα μπορώ να έχω αυτοκίνητο πλέον πχ

Τα ιδιωτικά λουτρά, ως "παροχή" ως υπηρεσία, θα χρεώνονται έξτρα στα γυμναστήρια και όπου αλλού. Σημείωστε το. Ξανατονίζω.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
έπεσαν κάποιες ιδέες πριν λίγες μέρες και επαναφέρω το θέμα...για φρέσκες ιδέες επιχειρηματικότητας κλπ.... :rockon:
:rockon:

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
εταιρεια να βαζεις πανελς φωτοβολταικων!
εχω ενα παρκο και πλησωενεις πολλα σε αυτους π θα σ το εγκαταστησουν.

steamplayer

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
216
Πόντοι
0
Έχει κανείς επενδύσει στην reinvest24;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.703
Πόντοι
1.706
Παιδές ερώτηση. Πειτε ότι υπάρχουν 50000. Που μπορεί κάποιος να επενδύσει σίγουρα για να τα διπλασιάσει η και να βγάλει περισσότερα σε όσο σύντομο χρονο γίνεται.
Όπως το θέτεις, πουθενά.
Με ρίσκο όμως κι εμπειρία υπάρχουν κάποιοι τομείς:
-domain names
-κτηματομεσητικές μετοχές ή real estate crowdlending
-startups
-trendsetting ή influencer
κλπ

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Όπως το θέτεις, πουθενά.
Με ρίσκο όμως κι εμπειρία υπάρχουν κάποιοι τομείς:
-domain names
-κτηματομεσητικές μετοχές ή real estate crowdlending
-startups
-trendsetting ή influencer
κλπ
Έλα με τον κώλο σου τον έμπειρο...

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Προσφατα έμαθα ότι σε κάποιες χώρες μπορεις να πας στην κεντρική τράπεζα και να κάνεις χρεογραφα του κράτους και σου δίνουν ψηλό τόκο. Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό στην Ελλάδα. ξέρω κάποιο π μετέτρεψε τα λεφτά του σε χρεογραφα της Κύπρου και της Ουγγαρίας.

zxcv99

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
355
Πόντοι
280
Προσφατα έμαθα ότι σε κάποιες χώρες μπορεις να πας στην κεντρική τράπεζα και να κάνεις χρεογραφα του κράτους και σου δίνουν ψηλό τόκο. Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις αυτό στην Ελλάδα. ξέρω κάποιο π μετέτρεψε τα λεφτά του σε χρεογραφα της Κύπρου και της Ουγγαρίας.

Δλδ θα πρέπει να ταξιδεύεις στην χώρα να κλείνεις ραντεβού και να πηγαίνεις στην τράπεζα; Δύσκολο το βλέπω

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
339
Πόντοι
21
έχουμε νέες επιχειρηματικές ιδέες? ένας φίλος ρωτούσε για την άδεια καντίνας και πόσο εύκολο είναι να βγει και πουλάς μετά
2.Ιδιωτικοί χωροι άθλησης.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
έχουμε νέες επιχειρηματικές ιδέες? ένας φίλος ρωτούσε για την άδεια καντίνας και πόσο εύκολο είναι να βγει και πουλάς μετά
2.Ιδιωτικοί χωροι άθλησης.
Καντινα με ελληνικο σουβλακι στο κεντρο μεγαλης ευρωπαικης πρωτευουσας (Λονδινο, Ρωμη, Βερολινο, κλπ)
Θα χεστεις στο ταληρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom