ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.417
- Πόντοι
- 2.356
Επειδή δεν θέλω να ανοίγω καινούργιο θρέντ, θα σας πω μια επιχειρηματική ιδέα που τα επόμενα χρόνια θα δουλέψει στα σίγουρα: ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ. Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα πρέπει να στηθεί το business model, αλλά, πλέον, και λόγω της οικονομικής κρίσης και του τεράστιου υπερπληθυσμού της Αθήνας, τα ιδιωτικά λουτρά θα αποτελούν μια καλή λύση για καθημερινή καθαριότητα. Με κάποια ίσως συνδρομή όπως τα γυμναστήρια.
Παρεπιπτόντως τα ντουζ των περισσότερβν γυμανστηριων είναι πέρα για πέρα άθλια και θα κατακλύζονται από ανθρώπους που θα έρχονται μόνο για αυτό το επόμενο διάστημα. Σημειώστε το. Και επομένως κάποια στιγμή θα κοπεί ως παροχή στα γυμναστήρια τα λαικά.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αλλά είναι κυρίως με gay προσανατολισμό. Εγώ μιλάω καθαρά όπως ήταν παλιά. Ακούω ιδέες και προτάσεις. Φυσικά δεν έχω κάποιου είδους χρήματα για κάτι τέτοιο απλά το θέτω ως θέμα συζήτησης σε αυτό το θρεντ
Παρεπιπτόντως τα ντουζ των περισσότερβν γυμανστηριων είναι πέρα για πέρα άθλια και θα κατακλύζονται από ανθρώπους που θα έρχονται μόνο για αυτό το επόμενο διάστημα. Σημειώστε το. Και επομένως κάποια στιγμή θα κοπεί ως παροχή στα γυμναστήρια τα λαικά.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αλλά είναι κυρίως με gay προσανατολισμό. Εγώ μιλάω καθαρά όπως ήταν παλιά. Ακούω ιδέες και προτάσεις. Φυσικά δεν έχω κάποιου είδους χρήματα για κάτι τέτοιο απλά το θέτω ως θέμα συζήτησης σε αυτό το θρεντ