Νέα

Επαγγελματικό δίπλωμα Δ' κατηγορίας. Πούλμαν και λεωφορείο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Και στην Αγγλία ζητάνε οδηγούς Ε' από Ε. Ε με καλά λεφτά από όσο ξέρω.
καλά λεφτά ναι αλλά δεν βλέπεις το σπίτι σου. Δεν θα σου πω για Αγγλία θα σου πω για εδώ Παρασκευή βράδυ γύρισα από Σαλονίκη, τώρα σε μια ώρα φεύγω Βόλο. Είμαι σε επικαθημενο, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το γυρίσω στα φορτηγά διανομής πχ Καραμολέγκος κ τέτοια που είναι εντός Αττικής γιατί εδώ κ πέντε χρόνια με έχουν φάει τα χιλιόμετρα.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
Και στην Αγγλία ζητάνε οδηγούς Ε' από Ε. Ε με καλά λεφτά από όσο ξέρω.
δεν λέω ότι δεν τα ξέρεις μίας κ στα μηνύματα είδα ότι είσαι συνάδελφος, αλλά καλό είναι να λέμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι στο τιμόνι θα φάνε αρκετές ώρες. πολλοί διαβάζουν σε μια αγγελία τον μισθό χωρίς να γνωρίζουν τις παραμέτρους κ πάνε εκεί και απογοητεύονται. αν επιτρέπεται τι εργαλείο καβαλάς;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Έχεις σε όλα δίκιο αδερφέ!!! Στη διανομή όμως σε τρώει το γαμημένο το μποτιλιάρισμα!!! Η αλήθεια είναι ότι αν υπάρχουν υποχρεώσεις είναι πολύ δύσκολο να λείπεις!!!
Man TGS 18480
καλά λεφτά ναι αλλά δεν βλέπεις το σπίτι σου. Δεν θα σου πω για Αγγλία θα σου πω για εδώ Παρασκευή βράδυ γύρισα από Σαλονίκη, τώρα σε μια ώρα φεύγω Βόλο. Είμαι σε επικαθημενο, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το γυρίσω στα φορτηγά διανομής πχ Καραμολέγκος κ τέτοια που είναι εντός Αττικής γιατί εδώ κ πέντε χρόνια με έχουν φάει τα χιλιόμετρα.

δεν λέω ότι δεν τα ξέρεις μίας κ στα μηνύματα είδα ότι είσαι συνάδελφος, αλλά καλό είναι να λέμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι στο τιμόνι θα φάνε αρκετές ώρες. πολλοί διαβάζουν σε μια αγγελία τον μισθό χωρίς να γνωρίζουν τις παραμέτρους κ πάνε εκεί και απογοητεύονται. αν επιτρέπεται τι εργαλείο καβαλάς;

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Έχω ένα μπαρμαδι γνωστό που δούλευε οδηγός λεωφορείου στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνα και παίρνει σύνταξη 1500 ευρώ...:confused::confused::confused:

Προ μνημονίου 3000 ευρώ...:confused::confused::confused:
Τόσα είναι όντως..συν τα μερίδια που έχουν από τις κωλομετοχες τους(οασα,οασθ) κλπ.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
τοτε που κουβαλουσες σκατα, χρειαζοτανε adr?
:think:
Καλως το φιλαρακι μου τον κερατουκλη...
Ελπιζω να εισαι καλα...
magka-2.jpg

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Είμαι οδηγις 30 χρόνια μόνο λεωφορείο τα τελευταία 8 δουλεύω Βιέννη σε αστική συγκοινωνία μισθός 2000 αλλά θέλει γερμανικα
Και 1200 ενοίκιο για δυάρι σπίτι θέλει επισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τόσα είναι όντως..συν τα μερίδια που έχουν από τις κωλομετοχες τους(οασα,οασθ) κλπ.
Τώρα είναι τα μύδια μου. Αυτά μέχρι το 2008...δεν ισχύει τίποτα πλέον

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Καλησπέρα πουτανιάρηδες. Όπως λέει και ο τίτλος, το θεμα αφορα το επάγγελμα του επαγγελματία οδηγού πούλμαν. Θα ήθελα όσοι γνωρίζουν το οτιδήποτε ( ώρες εργασίας, συνθήκες, αποδοχές κλπ, μορφή αγοράς ) για το συγκεκριμένο επάγγελμα να το αναφέρουν, διότι σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα Δ κατηγορίας και θέλω να συγκεντρώσω πληροφορίες.
ώρες εργασίας, ..................................... ατελείωτες
συνθήκες, ..........................................άθλιες
αποδοχές κλπ...................................ανάλογα για ποιον δουλεύεις (αρκετά καλές)
, μορφή αγοράς ............................. αρχίζουν να μπαίνουν μέχρι και γυναίκες

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Αν θέλεις να δουλειά φορτηγού χωρίς κουβαλημα, βγάλε και άδεια ADR για επικίνδυνα υλικά και φύγε εξωτερικό για δουλειά.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.178
Πόντοι
206
Προσπάθησα να βαλω φωτο μεσω gov για το νεο διπλωμα και δεν τα καταφερα, ξερει κανεις κανα κολπο ή να παω σε φωτογραφείο
Κάνε μια πλαςτικη επέμβαση στη μάπα και ξαναπροσπαθησε τυπε

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Καλησπέρα πουτανιάρηδες. Όπως λέει και ο τίτλος, το θεμα αφορα το επάγγελμα του επαγγελματία οδηγού πούλμαν. Θα ήθελα όσοι γνωρίζουν το οτιδήποτε ( ώρες εργασίας, συνθήκες, αποδοχές κλπ, μορφή αγοράς ) για το συγκεκριμένο επάγγελμα να το αναφέρουν, διότι σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα Δ κατηγορίας και θέλω να συγκεντρώσω πληροφορίες.
Αν δε σε νοιαζει να πας εξωτερικό, βγάλε για νταλίκα. Ο συνδιασμός του Brexit με τον πολεμο στην Ουκρανία εχει δημιουργήσει απίστευτο κενό στις μεταφορές, και όποιος ασχολείται με αυτό βγάζει καλά. Αν δουλευεις σε νταλίκα κάποιου άλλου βγάζεις λιγότερα, αλλά πάλι πολύ καλά χρήματα. Στην εταιρία μου αναγκαστήκαμε να νοικιάσουμε οδηγό (freelancer), ο οποιος καθαρίζει γύρω στις 7500 το μήνα.
Πάλι για δουλειά εξωτερικού, οδηγός σε forklift, καλά και ευκολα χρήματα.

Αν πάλι θέλεις τα τυχερά του επαγγέλματος πας σε τουριστικά λεωφορεία και τρως την παπάρα του καθενός.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Καυσιμα η εταιρία, γιατί το κόστος περνάει και από εμένα. Διοδία βινιετες κτλ δικά του. Η κατάσταση είναι παντως τραγική.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Edit: Για προλάβω τα σχόλια, το κόστος και οι απολαβες είναι τόσο ψηλες, λόγω των απαιτήσεων. Όταν του πουμε να φορτώσει, όποτε και αν είναι αυτό, καθε λεπτό που αργεί του επιβαλλεται χοντρή μείωση. Κοινώς είναι σήκω-κάτσε, με το αζημείωτο φυσικά.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Γι
Edit: Για προλάβω τα σχόλια, το κόστος και οι απολαβες είναι τόσο ψηλες, λόγω των απαιτήσεων. Όταν του πουμε να φορτώσει, όποτε και αν είναι αυτό, καθε λεπτό που αργεί του επιβαλλεται χοντρή μείωση. Κοινώς είναι σήκω-κάτσε, με το αζημείωτο φυσικά.
Για ποια χώρα μιλάμε;;;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Βρυξέλλες/Βελγιο. Ταξίδια σε ολη την ευρώπη, πλην σκανδιναβικών

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Παίρνει 25% πάνω από απλούς οδηγους.

Κάτι άλλο ενδιαφέρον. Στα 41 μου, ποτέ δεν είχα δει τόσες γυναίκες οδηγούς σε νταλίκες, dhl, ups, κτλ. Μιλάμε για ενας στους τρεις οδηγούς είναι γυναίκα.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Παίρνει 25% πάνω από απλούς οδηγους.

Κάτι άλλο ενδιαφέρον. Στα 41 μου, ποτέ δεν είχα δει τόσες γυναίκες οδηγούς σε νταλίκες, dhl, ups, κτλ. Μιλάμε για ενας στους τρεις οδηγούς είναι γυναίκα.
Άσε μη μου το θυμίζεις!!! Μόλις με πίκρανε πολύ μια συναδέλφισσα, πραγματικά όμως με στεναχώρησε.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Βγάλτε και άμα μπορείς και το μεγαλύτερο και φύγε Γερμανία πληρώνουν πολύ καλά εδώ πλέον δεν αξίζει τίποτα μα τίποτα όμως

• Like
Αντιδράσεις: jim28

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom