καλά λεφτά ναι αλλά δεν βλέπεις το σπίτι σου. Δεν θα σου πω για Αγγλία θα σου πω για εδώ Παρασκευή βράδυ γύρισα από Σαλονίκη, τώρα σε μια ώρα φεύγω Βόλο. Είμαι σε επικαθημενο, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το γυρίσω στα φορτηγά διανομής πχ Καραμολέγκος κ τέτοια που είναι εντός Αττικής γιατί εδώ κ πέντε χρόνια με έχουν φάει τα χιλιόμετρα.Και στην Αγγλία ζητάνε οδηγούς Ε' από Ε. Ε με καλά λεφτά από όσο ξέρω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επαγγελματικό δίπλωμα Δ' κατηγορίας. Πούλμαν και λεωφορείο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν λέω ότι δεν τα ξέρεις μίας κ στα μηνύματα είδα ότι είσαι συνάδελφος, αλλά καλό είναι να λέμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι στο τιμόνι θα φάνε αρκετές ώρες. πολλοί διαβάζουν σε μια αγγελία τον μισθό χωρίς να γνωρίζουν τις παραμέτρους κ πάνε εκεί και απογοητεύονται. αν επιτρέπεται τι εργαλείο καβαλάς;Και στην Αγγλία ζητάνε οδηγούς Ε' από Ε. Ε με καλά λεφτά από όσο ξέρω.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Έχεις σε όλα δίκιο αδερφέ!!! Στη διανομή όμως σε τρώει το γαμημένο το μποτιλιάρισμα!!! Η αλήθεια είναι ότι αν υπάρχουν υποχρεώσεις είναι πολύ δύσκολο να λείπεις!!!
Man TGS 18480
Man TGS 18480
καλά λεφτά ναι αλλά δεν βλέπεις το σπίτι σου. Δεν θα σου πω για Αγγλία θα σου πω για εδώ Παρασκευή βράδυ γύρισα από Σαλονίκη, τώρα σε μια ώρα φεύγω Βόλο. Είμαι σε επικαθημενο, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το γυρίσω στα φορτηγά διανομής πχ Καραμολέγκος κ τέτοια που είναι εντός Αττικής γιατί εδώ κ πέντε χρόνια με έχουν φάει τα χιλιόμετρα.
δεν λέω ότι δεν τα ξέρεις μίας κ στα μηνύματα είδα ότι είσαι συνάδελφος, αλλά καλό είναι να λέμε σε όσους δεν γνωρίζουν ότι στο τιμόνι θα φάνε αρκετές ώρες. πολλοί διαβάζουν σε μια αγγελία τον μισθό χωρίς να γνωρίζουν τις παραμέτρους κ πάνε εκεί και απογοητεύονται. αν επιτρέπεται τι εργαλείο καβαλάς;
fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
Τόσα είναι όντως..συν τα μερίδια που έχουν από τις κωλομετοχες τους(οασα,οασθ) κλπ.Έχω ένα μπαρμαδι γνωστό που δούλευε οδηγός λεωφορείου στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνα και παίρνει σύνταξη 1500 ευρώ...
Προ μνημονίου 3000 ευρώ...
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Καλως το φιλαρακι μου τον κερατουκλη...τοτε που κουβαλουσες σκατα, χρειαζοτανε adr?
Ελπιζω να εισαι καλα...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
Και 1200 ενοίκιο για δυάρι σπίτι θέλει επισηςΕίμαι οδηγις 30 χρόνια μόνο λεωφορείο τα τελευταία 8 δουλεύω Βιέννη σε αστική συγκοινωνία μισθός 2000 αλλά θέλει γερμανικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα είναι τα μύδια μου. Αυτά μέχρι το 2008...δεν ισχύει τίποτα πλέονΤόσα είναι όντως..συν τα μερίδια που έχουν από τις κωλομετοχες τους(οασα,οασθ) κλπ.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
ώρες εργασίας, ..................................... ατελείωτεςΚαλησπέρα πουτανιάρηδες. Όπως λέει και ο τίτλος, το θεμα αφορα το επάγγελμα του επαγγελματία οδηγού πούλμαν. Θα ήθελα όσοι γνωρίζουν το οτιδήποτε ( ώρες εργασίας, συνθήκες, αποδοχές κλπ, μορφή αγοράς ) για το συγκεκριμένο επάγγελμα να το αναφέρουν, διότι σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα Δ κατηγορίας και θέλω να συγκεντρώσω πληροφορίες.
συνθήκες, ..........................................άθλιες
αποδοχές κλπ...................................ανάλογα για ποιον δουλεύεις (αρκετά καλές)
, μορφή αγοράς ............................. αρχίζουν να μπαίνουν μέχρι και γυναίκες
Ippokratis22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.178
- Πόντοι
- 206
Κάνε μια πλαςτικη επέμβαση στη μάπα και ξαναπροσπαθησε τυπεΠροσπάθησα να βαλω φωτο μεσω gov για το νεο διπλωμα και δεν τα καταφερα, ξερει κανεις κανα κολπο ή να παω σε φωτογραφείο
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Αν δε σε νοιαζει να πας εξωτερικό, βγάλε για νταλίκα. Ο συνδιασμός του Brexit με τον πολεμο στην Ουκρανία εχει δημιουργήσει απίστευτο κενό στις μεταφορές, και όποιος ασχολείται με αυτό βγάζει καλά. Αν δουλευεις σε νταλίκα κάποιου άλλου βγάζεις λιγότερα, αλλά πάλι πολύ καλά χρήματα. Στην εταιρία μου αναγκαστήκαμε να νοικιάσουμε οδηγό (freelancer), ο οποιος καθαρίζει γύρω στις 7500 το μήνα.Καλησπέρα πουτανιάρηδες. Όπως λέει και ο τίτλος, το θεμα αφορα το επάγγελμα του επαγγελματία οδηγού πούλμαν. Θα ήθελα όσοι γνωρίζουν το οτιδήποτε ( ώρες εργασίας, συνθήκες, αποδοχές κλπ, μορφή αγοράς ) για το συγκεκριμένο επάγγελμα να το αναφέρουν, διότι σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα Δ κατηγορίας και θέλω να συγκεντρώσω πληροφορίες.
Πάλι για δουλειά εξωτερικού, οδηγός σε forklift, καλά και ευκολα χρήματα.
Αν πάλι θέλεις τα τυχερά του επαγγέλματος πας σε τουριστικά λεωφορεία και τρως την παπάρα του καθενός.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Τσεπατα η τσονταρει σε εξοδα, πχ καυσιμα, διοδια, κλπ;Στην εταιρία μου αναγκαστήκαμε να νοικιάσουμε οδηγό (freelancer), ο οποιος καθαρίζει γύρω στις 7500 το μήνα.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Καυσιμα η εταιρία, γιατί το κόστος περνάει και από εμένα. Διοδία βινιετες κτλ δικά του. Η κατάσταση είναι παντως τραγική.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Edit: Για προλάβω τα σχόλια, το κόστος και οι απολαβες είναι τόσο ψηλες, λόγω των απαιτήσεων. Όταν του πουμε να φορτώσει, όποτε και αν είναι αυτό, καθε λεπτό που αργεί του επιβαλλεται χοντρή μείωση. Κοινώς είναι σήκω-κάτσε, με το αζημείωτο φυσικά.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Γι
Για ποια χώρα μιλάμε;;;Edit: Για προλάβω τα σχόλια, το κόστος και οι απολαβες είναι τόσο ψηλες, λόγω των απαιτήσεων. Όταν του πουμε να φορτώσει, όποτε και αν είναι αυτό, καθε λεπτό που αργεί του επιβαλλεται χοντρή μείωση. Κοινώς είναι σήκω-κάτσε, με το αζημείωτο φυσικά.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Βρυξέλλες/Βελγιο. Ταξίδια σε ολη την ευρώπη, πλην σκανδιναβικών
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Πολύ δύσκολα ρε φίλε!!! Ακόμα και στους οδηγούς ρήτρες :-(Βρυξέλλες/Βελγιο. Ταξίδια σε ολη την ευρώπη, πλην σκανδιναβικών
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Παίρνει 25% πάνω από απλούς οδηγους.
Κάτι άλλο ενδιαφέρον. Στα 41 μου, ποτέ δεν είχα δει τόσες γυναίκες οδηγούς σε νταλίκες, dhl, ups, κτλ. Μιλάμε για ενας στους τρεις οδηγούς είναι γυναίκα.
Κάτι άλλο ενδιαφέρον. Στα 41 μου, ποτέ δεν είχα δει τόσες γυναίκες οδηγούς σε νταλίκες, dhl, ups, κτλ. Μιλάμε για ενας στους τρεις οδηγούς είναι γυναίκα.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Άσε μη μου το θυμίζεις!!! Μόλις με πίκρανε πολύ μια συναδέλφισσα, πραγματικά όμως με στεναχώρησε.Παίρνει 25% πάνω από απλούς οδηγους.
Βγάλτε και άμα μπορείς και το μεγαλύτερο και φύγε Γερμανία πληρώνουν πολύ καλά εδώ πλέον δεν αξίζει τίποτα μα τίποτα όμωςΚαλησπέρα πουτανιάρηδες. Όπως λέει και ο τίτλος, το θεμα αφορα το επάγγελμα του επαγγελματία οδηγού πούλμαν. Θα ήθελα όσοι γνωρίζουν το οτιδήποτε ( ώρες εργασίας, συνθήκες, αποδοχές κλπ, μορφή αγοράς ) για το συγκεκριμένο επάγγελμα να το αναφέρουν, διότι σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα Δ κατηγορίας και θέλω να συγκεντρώσω πληροφορίες.