Το πες και μόνος σου όμως φίλε μου προ μνημονίου τα έχουν ισοπεδώσει όλα πλέονΈχω ένα μπαρμαδι γνωστό που δούλευε οδηγός λεωφορείου στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνα και παίρνει σύνταξη 1500 ευρώ...
Προ μνημονίου 3000 ευρώ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επαγγελματικό δίπλωμα Δ' κατηγορίας. Πούλμαν και λεωφορείο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 1.056
και γω λατρης ολων των οχηματων και μηχανηματων (απο μοτο μεχρι νταμπερ και σοβελ ορυχειων). λιγους μηνες ορυχειο πτολεμαιδα τετραξονα, τους χειμωνες αλατιερες, τωρα αγροτης και τραχτερια και κομπινες. υπαρχει ελειψη οδηγων αλλα δε παει κανεις διοτι οι νεες γενιες δεν ασχολουντε με τα σιδερα, και εκτος αυτο οι εργοδοτες θελουν σκλαβους οδηγους και να τρωνε ψιχουλαΕίμαι στο τιμόνι 32 χρόνια! Μόνο 2 από αυτά ήμουν σε λεωφορείο, αρθρωτό. Η δουλειά δε μου ταίριαξε, προτιμώ τις νταλίκες και τα φορτία μακρυά από τον κόσμο. Δύσκολο επάγγελμα, ο κόσμος έχει απαιτήσεις και δυστροπίες. Αποδοχές δε γνωρίζω επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά ξέρω πως υπάρχει ζήτηση για Έλληνες οδηγούς! Αν δεν έχεις υποχρεώσεις και μπορείς να λείπεις συχνά, είναι καλά! Θα έχεις και τα τυχερά σου!
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Ζητάνε και οδηγούς
ΑΣΕΠ: Δουλειά σε 14 δήμους (links)
ΑΣΕΠ: Δουλειά σε 14 δήμους (links)
Πώς τα έχεις καταφέρει και έχεις διεισδύσει τόσο πολύ στο γυναικείο μυαλό εσύ, είναι απορίας άξιο...Εδώ λεμε τα καλά και τα κακα αυτής της δουλειας.Ειαναι καλή δουλειά?οραρια?μισθοί?έχω ένα γνωστό οδηγό βγάζοει 1500ευρω το μήνα αλλά ξυπνάει στις τρισιμιση το βράδυ και πάει σπίτι στις πέντε το απόγευμα..αξίζει?λέτε αν γαμανε καμία πελατισα?νομίζω γουστάρουν λεωφορειατζηδες οι γκόμενες..σου λέει αυτός ειναι άντρας αφού μπορεί και οδηγήσει κατιτόσο μεγάλο..
Τελευταία τροποποίηση:
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 698
- Πόντοι
- 86
Εμ, πεστο ντε. Τωρα καταλαβα, γιατι μια φιλη, προτιμα τους νταλικερηδες και εμενα δεν μου δινει σημασια. Που να τοξερα γμτΕδώ λεμε τα καλά και τα κακα αυτής της δουλειας.Ειαναι καλή δουλειά?οραρια?μισθοί?έχω ένα γνωστό οδηγό βγάζοει 1500ευρω το μήνα αλλά ξυπνάει στις τρισιμιση το βράδυ και πάει σπίτι στις πέντε το απόγευμα..αξίζει?λέτε αν γαμανε καμία πελατισα?νομίζω γουστάρουν λεωφορειατζηδες οι γκόμενες..σου λέει αυτός ειναι άντρας αφού μπορεί και οδηγήσει κατιτόσο μεγάλο..
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.352
- Πόντοι
- 446
Οδηγός σχολικού λεωφορείου κάνεις ένα μικρό παράπτωμα ή έχεις μικρό ελάττωμα στο όχημα πρόστιμο και μετά αυτόφωρο για κάτι άλλο, ούτε για 5 χιλιάδες μισθό δεν πάω να δουλέψω σχολικά.
Τουριστικά λεωφορεία ωράρια γαλέρες, πολλές ώρες αναμονής μέχρι να μαζέψεις τα πρόβατα από το σημείο που τα άφησες, μεγάλο άγχος να μην στο χτυπήσει κάνενα αυτοκίνητο το όχημα εκτός βάρδιας, τηλέφωνο στη μέση της νύχτας από τον εργοδότη να σου πει να πας στο αεροδρόμιο να περιμένεις το αεροπλάνο με τα πρόβατα για να τα μαζέψεις όσο για γυναίκες δεν ξέρω κάτι.
Αστικών/υπεραστικών δρομολογίων οδηγός πολλές ώρες οδήγησης, πολλές στάσεις ειδικά αστικά, ακολουθείς καθορισμένες διαδρομές όπως τα έφτιαξαν οι συγκοινιωλόγοι, όταν τελειώνεις βάρδια φεύγουν οι ευθύνες από πάνω σου ειδικά στα αστικά.
Όσο για τα λεφτά είναι στάσιμα αλλά σε όλη την ευρώπη θα βρεις δουλειά ως Δ' κατηγορίας οδηγός.
Τουριστικά λεωφορεία ωράρια γαλέρες, πολλές ώρες αναμονής μέχρι να μαζέψεις τα πρόβατα από το σημείο που τα άφησες, μεγάλο άγχος να μην στο χτυπήσει κάνενα αυτοκίνητο το όχημα εκτός βάρδιας, τηλέφωνο στη μέση της νύχτας από τον εργοδότη να σου πει να πας στο αεροδρόμιο να περιμένεις το αεροπλάνο με τα πρόβατα για να τα μαζέψεις όσο για γυναίκες δεν ξέρω κάτι.
Αστικών/υπεραστικών δρομολογίων οδηγός πολλές ώρες οδήγησης, πολλές στάσεις ειδικά αστικά, ακολουθείς καθορισμένες διαδρομές όπως τα έφτιαξαν οι συγκοινιωλόγοι, όταν τελειώνεις βάρδια φεύγουν οι ευθύνες από πάνω σου ειδικά στα αστικά.
Όσο για τα λεφτά είναι στάσιμα αλλά σε όλη την ευρώπη θα βρεις δουλειά ως Δ' κατηγορίας οδηγός.
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.408
- Πόντοι
- 6.955
Εγώ όταν έμεινα από δουλεία πήγα κι έβγαλα επαγγελματικό δίπλωμα Δ κατηγορίας αφού γνώριζα πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για οδηγούς. Βρήκα δυο δουλείες αλλά δεν πήγα, προτίμησα το ταξί. Η μια ήταν σε πασίγνωστο γραφείο με πούλμαν και η δεύτερη στο αεροδρόμιο μέσα στην πίστα. Ψάχνουν για κουτάβια τα οποία θα δουλεύουν πολλές ώρες δίχως διακοπές το Καλοκαίρι για χαμηλούς μισθούς. Στο δε πούλμαν που με γοητεύει δεν τους είδα πρόθυμους να με ανεβάσουν αν δεν πέρναγα πρώτα από σχολικό.....τα σχολικά εγώ τα απεχθάνομαι.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Το μόνο οδηγηλίκι που έχει κάποια λεφτά είναι φορτηγατζής εκτός συνόρων, λίγοι ταξιτζήδες που τους ανήκει και χειριστές ειδικών μηχανημάτων πχ μεγάλοι γερανοί.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.860
- Πόντοι
- 3.846
Ρε Αλβανε, ούτε να πλένεις αμάξια δεν κάνεις.Εδώ λεμε τα καλά και τα κακα αυτής της δουλειας.Ειαναι καλή δουλειά?οραρια?μισθοί?έχω ένα γνωστό οδηγό βγάζοει 1500ευρω το μήνα αλλά ξυπνάει στις τρισιμιση το βράδυ και πάει σπίτι στις πέντε το απόγευμα..αξίζει?λέτε αν γαμανε καμία πελατισα?νομίζω γουστάρουν λεωφορειατζηδες οι γκόμενες..σου λέει αυτός ειναι άντρας αφού μπορεί και οδηγήσει κατιτόσο μεγάλο..
Θα πας να οδηγήσεις ένα λεωφορείο κιόλας;
Πάρε να οδηγήσεις κανένα πατίνι καλύτερα, αν σου φτάνουν τα λεφτά κιόλας.
Παραδέξου, μωρή, ότι εσύ ξερογλύφεσαι με τέτοιους οδηγούς...Με αυτό,δεν εχει κοφτες,έχω πιασει 125και παει και άλλο..πρέπει να είσαι αντριλα για να οδηγας.κατι τέτοιο..οι ελλεινιδες το χύνουν το μουνακι τους..με τέτοιους οδηγαρες..αν και δε το παραδέχοντε..
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.352
- Πόντοι
- 446
Τα citaro δεν κανουν για την νοτια ευρωπη σε ολες τις χωρες εχουν αρπαξει φωτιά και εχουν γινει καλοκαιρινα.Το αγαπημένο μου λοφοριο..δυνατό πολύ..ούτε αμάξι δεν το πιάνει..μερικά λοφορια είναι πολύ γρήγορα..ειδικά όσα είναι εισαγωγής από Ελβετία.εχουν φτιαγμένη μηχανή..αυτό εδώ..σκοτώνει..ανεβαίνει ανηφόρα με 80..και παει και άλλο..
Τελευταία τροποποίηση:
Και γιατί δεν βγάζεις γκόμενες τότε;Με αυτό,δεν εχει κοφτες,έχω πιασει 125και παει και άλλο..πρέπει να είσαι αντριλα για να οδηγας.κατι τέτοιο..οι ελλεινιδες το χύνουν το μουνακι τους..με τέτοιους οδηγαρες..αν και δε το παραδέχοντε..