Νέα

Επαγγελματιας παικτης στοιχηματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βασικά, ένα τετράμηνο περίπου μπήκα χοντρά, δοκιμάζοντας σε real συνθήκες, 4 συστήματα ταυτόχρονα σε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων (και αθλημάτων)

εκείνο το τετράμηνο έκανα τζίρο μόνο στο ένα από αυτά τα 4 συστήματα (το μεγαλύτερο) 285.000 ευρώ

το οποίο αποδείχτηκε και κερδοφόρο, ωστόσο ψυρίστηκα από άλλα δύο συστήματα (το τέταρτο ήταν τελείως ουδέτερο)

ο συνολικός τζίρος τετραμήνου ήταν πάνω από 400.000 ευρώ

εγω ψαρωσα με τα νουμερα τυπε. ρισπεκτ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Εγώ κλείνω εδώ τη συζήτηση μάγκες,

καλή τύχη νά χετε

στο καλο να πας τυπε

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και αυτες οι παπατζες που λεει η μπετ επικοινωνηστε μαζι μας για μεγαλυτερα στοιχηματα ειναι για τα πανηγυρια , σε ματς με αποδοση 1,91 μου εδινε 1.500 ευρω , ψιλιαστηκα παλι οτι μου το εχουν κοψει , εστειλα μαιλ με πηραν και τηλ και το μεγιστο που δεχτηκαν ηταν 2 χιλιαρικα , τους λεω θα κανω 3 στοιχηματα των 2 χιλιαδων αρα στα 6 , μου λεει θα στα ακυρωσουμε την ιδια στιγμη και θα σου αφησουμε μονο το ενα ..αντε βρες ακρη

μαλιστα. στο λαιβ που παιζω εγω βεβαια δεν υπαρχει αυτη η πολυτελεια χρονου για τηλεφωνα

Επισκέπτης
στο καλο να πας τυπε

http://[URL unfurl="true"]www.econews.gr/wp-content/thumbnails/94347.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

επίσης

αλλά επειδή το παίζεις έξυπνος, μην σε δω να μου κλαφτείς άμα σε 1-2 μήνες σε πηδήξουν στην online ρουλλέτα που παίζεις

δεν θα σου πω τότε ότι ήσουν από πριν χαμένος, στο λέω από τώρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
επίσης

αλλά επειδή το παίζεις έξυπνος, μην σε δω να μου κλαφτείς άμα σε 1-2 μήνες σε πηδήξουν στην online ρουλλέτα που παίζεις

δεν θα σου πω τότε ότι ήσουν από πριν χαμένος, στο λέω από τώρα

δεν το παιζω εξυπνος , απλα δεν λεω παπατζες , εχει διαφορα τυπε ... ;)
Ξερεις και απο ρουλετα ? για πες ...παιζεις τοξα , παιζεις μπιλιες χοντρε-ψιλες ? μακρυχερα και κοντοχερα ντιλερ , μετρας ταχυτητες περιστροφης και ταχυτητα τοξων , κοιτας ποσο ψηλα ειναι τα δοκαρια ? overlap και τετοια ?

δεν θα σου κλαιγομαι τυπε , παιζω λεφτα που μου περισσεύουν και για fun , εγω την μπαζα μου την εκανα 

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
δεν ξερω τι λετε καποιοι εχουν βγαλει λεφτα απο το στοιχημα....τωρα ενταξει ο κλασσικος ελληνας επειδη δεν τα εχει παρει αυτος θα το κραξει.οπως κ με το χρηματιστηριο οποιος εχασε το χρηματιστηριο το 99 ηταν απατη οποιος κερδισε χοντρα στα αρχιδια του.Κλασσικοι ελληνες.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
δεν ξερω τι λετε καποιοι εχουν βγαλει λεφτα απο το στοιχημα....τωρα ενταξει ο κλασσικος ελληνας επειδη δεν τα εχει παρει αυτος θα το κραξει.οπως κ με το χρηματιστηριο οποιος εχασε το χρηματιστηριο το 99 ηταν απατη οποιος κερδισε χοντρα στα αρχιδια του.Κλασσικοι ελληνες.....

Παντα καποιος βγαζει ρε Ματζεστικ παντου , σε ολα , το θεμα ειναι αυτος ο καποιος να εισαι εσυ ...

Αν και για το στοιχημα εχω τις επιφυλάξεις μου ..λονγκ τερμ δεν πιστευω να εχει βγαλει καποιος πολλα φραγκα ..

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Παντα καποιος βγαζει ρε Ματζεστικ παντου , σε ολα , το θεμα ειναι αυτος ο καποιος να εισαι εσυ ...

Αν και για το στοιχημα εχω τις επιφυλάξεις μου ..λονγκ τερμ δεν πιστευω να εχει βγαλει καποιος πολλα φραγκα ..

Long term ισως απο απληστια (να κερδισω και αλλα πιο πολλα) , ισως απο υπερβολικη σιγουρια (αφου εχω κερδισει τοσα παλι θα κερδισω ) και καμμια φορα απο εξαρτηση χανεις εκτος αν μπορεις να ελεγξεις τα παραπανω που νομίζω ειναι πολυ δυσκολο

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βρειτε ενα καλο συστημα και θα κερδισετε.βλεπετε πιθανοτητες.ετσι απο τον αερα δεν προκειται να κερδισετε....σε καμια δουλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom