Νέα

Επαγγελματιας παικτης στοιχηματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ΤΖΙΡΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ευρώ έως 30.000.000 ευρώ και ίσως και περισσότερο

και ει δυνατόν να εμφανίζει κέρδη αλλά κυρίως:

Να έχει γνώση των αληθινών νόμων που καθορίζουν το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι τις παπάτζες που ακούμε καθημερινά και γράφονται στις εφημερίδες πχ του στυλ "αν είναι δυνατόν, έχασε η Μίλαν με πέναλτυ στο 89, κλπ"

Το σουκου πάντως έδωσες δύο προβλέψεις στο λάιβ και οι δύο πήγαν άπατες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
ΤΖΙΡΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ευρώ έως 30.000.000 ευρώ και ίσως και περισσότερο

Να έχει γνώση των αληθινών νόμων που καθορίζουν το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι τις παπάτζες που ακούμε καθημερινά και γράφονται στις εφημερίδες πχ του στυλ "αν είναι δυνατόν, έχασε η Μίλαν με πέναλτυ στο 89, κλπ"

Εχεις τζιραρει τετοια λεφτα ποτε σου τυπε ? γιατι μια φορα πηγα να κανω αναληψη απο σαιτ 10χιλιαρικα , και μονο που δεν μου ζητησαν DNA στην τραπεζα ..10 μερες ηταν μπλοκαρισμενα τα λεφτα..50 χιλιαρικα αν κανεις σε μικρο διαστημα σου κλεινουν τον λογαριασμο και σου λενε ευχαριστω τραβα αλλου ..και εσυ μου λες για μυρια ? η μηπως θες να παιζουμε με proxy απο Ασια και Αγγλια ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Το σουκου πάντως έδωσες δύο προβλέψεις στο λάιβ και οι δύο πήγαν άπατες

Αληθεια ? δεν τις πηρα χαμπαρι ...

Και αν χασει το συστημα του θα μπει και στην χασουρα ? δηλαδη αν πονταρω 50χιλιαρικα ( που δεν μου τα παιρνει και επισης μου εχουν χαμηλωσει και τα ορια στα μεγιστα στοιχηματα ) θα βαλει τα μισα αυτος ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

λυσσα τοκανες το φαγητο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Και αν χασει το συστημα του θα μπει και στην χασουρα ? δηλαδη αν πονταρω 50χιλιαρικα ( που δεν μου τα παιρνει και επισης μου εχουν χαμηλωσει και τα ορια στα μεγιστα στοιχηματα ) θα βαλει τα μισα αυτος ?

ποσο ειναι το μαξιμουμ πονταρισμα στην 365?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Εμπόριο φιδιού μυριζομαι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
ποσο ειναι το μαξιμουμ πονταρισμα στην 365?

σε κατι μονα κατω απο 3 ποσοστο και αναλογα το ματς μπορει να εχει γυρω στα 3 χιλιαρικα ..

Σε ενα ματσακι που το τσεκαρα με τυπο απο εδω μεσα εμενα μου εδινε μεγιστο στοιχημα 1 χιλιαρικο και στον τυπο 3 χιλιαρικα ..στο ιδιο ματς την ιδια στιγμη κλικαραμε στο στοιχημα...γενικα αν δουν οτι παιζει χοντρα σου ριχνουν τα μαξιμουν να μην κανεις ζημιες , αλλο αν μου ελεγαν εμενα στο λαιβ σαπορτ οτι το κανουν για το δικο μου καλο και μαλακιες ...

Επισκέπτης
Εχεις τζιραρει τετοια λεφτα ποτε σου τυπε ? γιατι μια φορα πηγα να κανω αναληψη απο σαιτ 10χιλιαρικα , και μονο που δεν μου ζητησαν DNA στην τραπεζα ..10 μερες ηταν μπλοκαρισμενα τα λεφτα..50 χιλιαρικα αν κανεις σε μικρο διαστημα σου κλεινουν τον λογαριασμο και σου λενε ευχαριστω τραβα αλλου ..και εσυ μου λες για μυρια ? η μηπως θες να παιζουμε με proxy απο Ασια και Αγγλια ?

βασικά, ένα τετράμηνο περίπου μπήκα χοντρά, δοκιμάζοντας σε real συνθήκες, 4 συστήματα ταυτόχρονα σε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων (και αθλημάτων)

εκείνο το τετράμηνο έκανα τζίρο μόνο στο ένα από αυτά τα 4 συστήματα (το μεγαλύτερο) 285.000 ευρώ

το οποίο αποδείχτηκε και κερδοφόρο, ωστόσο ψυρίστηκα από άλλα δύο συστήματα (το τέταρτο ήταν τελείως ουδέτερο)

ο συνολικός τζίρος τετραμήνου ήταν πάνω από 400.000 ευρώ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε κατι μονα κατω απο 3 ποσοστο και αναλογα το ματς μπορει να εχει γυρω στα 3 χιλιαρικα ..

Σε ενα ματσακι που το τσεκαρα με τυπο απο εδω μεσα εμενα μου εδινε μεγιστο στοιχημα 1 χιλιαρικο και στον τυπο 3 χιλιαρικα ..στο ιδιο ματς την ιδια στιγμη κλικαραμε στο στοιχημα...γενικα αν δουν οτι παιζει χοντρα σου ριχνουν τα μαξιμουν να μην κανεις ζημιες , αλλο αν μου ελεγαν εμενα στο λαιβ σαπορτ οτι το κανουν για το δικο μου καλο και μαλακιες ...

α ετσι εξηγειται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
βασικά, ένα τετράμηνο περίπου μπήκα χοντρά, δοκιμάζοντας σε real συνθήκες, 4 συστήματα ταυτόχρονα σε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων (και αθλημάτων)

εκείνο το τετράμηνο έκανα τζίρο μόνο στο ένα από αυτά τα 4 συστήματα (το μεγαλύτερο) 285.000 ευρώ

το οποίο αποδείχτηκε και κερδοφόρο, ωστόσο ψυρίστηκα από άλλα δύο συστήματα (το τέταρτο ήταν τελείως ουδέτερο)

ο συνολικός τζίρος τετραμήνου ήταν πάνω από 400.000 ευρώ

πες που τα επαιξες , εταιρια δηλαδη ...μην μου πεις οτι και αυτο ειναι κρατικο μυστικο γιατι θα σε γλενταμε ολοι παρεα οπου σε βρουμε

Επισκέπτης
Εγώ που έπαψα να παρακολουθώ ποδόσφαιρο το 1992,
μπορώ να παίξω στοίχημα ;;;;;
Βρίσκω πουθενά τίποτε έτοιμα συνδιασμάκια ;;;;;

ή να παραμείνω στα λαχεία ;;;;;

Επισκέπτης
Εγώ κλείνω εδώ τη συζήτηση μάγκες,

καλή τύχη νά χετε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756

και αυτες οι παπατζες που λεει η μπετ επικοινωνηστε μαζι μας για μεγαλυτερα στοιχηματα ειναι για τα πανηγυρια , σε ματς με αποδοση 1,91 μου εδινε 1.500 ευρω , ψιλιαστηκα παλι οτι μου το εχουν κοψει , εστειλα μαιλ με πηραν και τηλ και το μεγιστο που δεχτηκαν ηταν 2 χιλιαρικα , τους λεω θα κανω 3 στοιχηματα των 2 χιλιαδων αρα στα 6 , μου λεει θα στα ακυρωσουμε την ιδια στιγμη και θα σου αφησουμε μονο το ενα ..αντε βρες ακρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom