ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Παιδια κουραζετε και οι δυο σας. Βρειτε τα με πμ.
να μην κοιτας. αφου δεν τον δερνω θα τον ξεφτιλιζω.
Παιδια κουραζετε και οι δυο σας. Βρειτε τα με πμ.
ΤΖΙΡΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ευρώ έως 30.000.000 ευρώ και ίσως και περισσότερο
και ει δυνατόν να εμφανίζει κέρδη αλλά κυρίως:
Να έχει γνώση των αληθινών νόμων που καθορίζουν το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι τις παπάτζες που ακούμε καθημερινά και γράφονται στις εφημερίδες πχ του στυλ "αν είναι δυνατόν, έχασε η Μίλαν με πέναλτυ στο 89, κλπ"
ΤΖΙΡΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500.000 ευρώ έως 30.000.000 ευρώ και ίσως και περισσότερο
Να έχει γνώση των αληθινών νόμων που καθορίζουν το παιχνίδι ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και όχι τις παπάτζες που ακούμε καθημερινά και γράφονται στις εφημερίδες πχ του στυλ "αν είναι δυνατόν, έχασε η Μίλαν με πέναλτυ στο 89, κλπ"
Το σουκου πάντως έδωσες δύο προβλέψεις στο λάιβ και οι δύο πήγαν άπατες
Το σουκου πάντως έδωσες δύο προβλέψεις στο λάιβ και οι δύο πήγαν άπατες
η μηπως θες να παιζουμε με proxy απο Ασια και Αγγλια ?
Αληθεια ? δεν τις πηρα χαμπαρι ...
Και αν χασει το συστημα του θα μπει και στην χασουρα ? δηλαδη αν πονταρω 50χιλιαρικα ( που δεν μου τα παιρνει και επισης μου εχουν χαμηλωσει και τα ορια στα μεγιστα στοιχηματα ) θα βαλει τα μισα αυτος ?
η μηπως θες να παιζουμε με proxy απο Ασια και Αγγλια ?
Αληθεια ? δεν τις πηρα χαμπαρι ...
Και αν χασει το συστημα του θα μπει και στην χασουρα ? δηλαδη αν πονταρω 50χιλιαρικα ( που δεν μου τα παιρνει και επισης μου εχουν χαμηλωσει και τα ορια στα μεγιστα στοιχηματα ) θα βαλει τα μισα αυτος ?
Εμπόριο φιδιού μυριζομαι
ποσο ειναι το μαξιμουμ πονταρισμα στην 365?
Εχεις τζιραρει τετοια λεφτα ποτε σου τυπε ? γιατι μια φορα πηγα να κανω αναληψη απο σαιτ 10χιλιαρικα , και μονο που δεν μου ζητησαν DNA στην τραπεζα ..10 μερες ηταν μπλοκαρισμενα τα λεφτα..50 χιλιαρικα αν κανεις σε μικρο διαστημα σου κλεινουν τον λογαριασμο και σου λενε ευχαριστω τραβα αλλου ..και εσυ μου λες για μυρια ? η μηπως θες να παιζουμε με proxy απο Ασια και Αγγλια ?
σε κατι μονα κατω απο 3 ποσοστο και αναλογα το ματς μπορει να εχει γυρω στα 3 χιλιαρικα ..
Σε ενα ματσακι που το τσεκαρα με τυπο απο εδω μεσα εμενα μου εδινε μεγιστο στοιχημα 1 χιλιαρικο και στον τυπο 3 χιλιαρικα ..στο ιδιο ματς την ιδια στιγμη κλικαραμε στο στοιχημα...γενικα αν δουν οτι παιζει χοντρα σου ριχνουν τα μαξιμουν να μην κανεις ζημιες , αλλο αν μου ελεγαν εμενα στο λαιβ σαπορτ οτι το κανουν για το δικο μου καλο και μαλακιες ...
βασικά, ένα τετράμηνο περίπου μπήκα χοντρά, δοκιμάζοντας σε real συνθήκες, 4 συστήματα ταυτόχρονα σε διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων (και αθλημάτων)
εκείνο το τετράμηνο έκανα τζίρο μόνο στο ένα από αυτά τα 4 συστήματα (το μεγαλύτερο) 285.000 ευρώ
το οποίο αποδείχτηκε και κερδοφόρο, ωστόσο ψυρίστηκα από άλλα δύο συστήματα (το τέταρτο ήταν τελείως ουδέτερο)
ο συνολικός τζίρος τετραμήνου ήταν πάνω από 400.000 ευρώ
α ετσι εξηγειται