Προτείνω να πάτε στο reunion του Αρσάκειου, σίγουρα θα έχουν κληρονομήσει τους δικούς τους, θα έχουν τόσα κόμπλεξ (να' ναι καλά το προσωπικό του εκπαιδευτηρίου) που θα είναι ελεύθερες και σίγουρα θα θέλουν να παντρευτούν...
υπουργέ θυμάσαι όταν είμασταν φοιτητές και είχαμε γνωρίσει στην κηφισιά δυο μουναρες μαζι με τις υπηρέτριές τους (καλο το φιλιππινεζάκι)που πηγαίναν για φαγητό?? Μια τέτοια περίπτωση λεω εγω, αν σου κάτσει έχεις βρεί την άκρη, αρκεί βέβαια να έχεις πανω σου λεφτά για να ακολουθήσεις,όχι όπως τότε που είδαμε το μαγαζί και τρομάξαμε... :-
ναι μονο που αυτες δεν ειναι μουναρες, εχουν ενα πουτσο ΝΑ με το συμπαθειο, αν ειναι ετσι δεν καθομαι στον βαρδινογιαννη που ειναι γερος και δεν θα γαμησει??
αλλωστε θελω να κανω και οικογενεια χωρις να φοβαμαι αν θα χωρισω η οχι...ποιον θα υποστηριξει το δικαστηριο..το κομπλεξικο καλομαθημενο πλουσιοκοριτσο ή τον φουκαρα ανεργο κωλομπαρα?
ισως χρειαστω τη δηλωση των φιλεναδων σου ;)
Αν και σας θεωρω ολες ελλεεινιδες φασολες τι να κανω, ισως δωσω τοπο στην οργη και αποσδεσμευσω την ομορφάδα μου προς τερψην κοριτσακίων με prada τσαντες..
ισως χρειαστω τη δηλωση των φιλεναδων σου ;)
Αν και σας θεωρω ολες ελλεεινιδες φασολες τι να κανω, ισως δωσω τοπο στην οργη και αποσδεσμευσω την ομορφάδα μου προς τερψην κοριτσακίων με prada τσαντες..