Νέα

Επάγγελμα Προικοθήρας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Σε παω..... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

θέλω να μαζευτούμε σ' αυτο το θρέντ όλοι οι σοβαροί υποψήφιοι προικοθήρες και να οργανώσουμε ένα κίνημα ανεύρεσης πλούσιων κορασίδων με σοβαρό σκοπό πάντα! :priest: :cool2:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY αν ειναι καμια χοντρη με μουνι σα θαμνος αλλα με λεφτα και μας αγαπαει θα την παντρευτουμε ????

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
DIKY αν ειναι καμια χοντρη με μουνι σα θαμνος αλλα με λεφτα και μας αγαπαει θα την παντρευτουμε ????

θα σε χάλαγε υπουργέ μια πλούσια χοντρούλα που θα σου έδινε λεφτα για να τριγυρνάς ακόμη και καθημερινές σε κωλόμπαρα και με τα λεφτά της να γαμούσες τα καλυτερα μουνάκια??

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
θα σε χάλαγε υπουργέ μια πλούσια χοντρούλα που θα σου έδινε λεφτα για να τριγυρνάς ακόμη και καθημερινές σε κωλόμπαρα και με τα λεφτά της να γαμούσες τα καλυτερα μουνάκια??

ετσι οπως το λες αρχιζω να το σκεφτομαι..... :think:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

οχι δεν θα με χαλαγε αλλα οταν θα γυριζα σπιτι και θα εβλεπα την φαλαινα τη γυναικα μου να με περιμενει με νυχτικο και ανοιχτα τα ποδια να τη γαμησω θα αισθανομουνα σα ζιγκολιαρης και θα της ζηταγα κι αλλα λεφτα για να τη γαμησω ....

lilly

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το τραγουδάκι είναι all the money!
:2funny: :2funny: :2funny:

Προτείνω να πάτε στο reunion του Αρσάκειου, σίγουρα θα έχουν κληρονομήσει τους δικούς τους, θα έχουν τόσα κόμπλεξ (να' ναι καλά το προσωπικό του εκπαιδευτηρίου) που θα είναι ελεύθερες και σίγουρα θα θέλουν να παντρευτούν...

;) Άντε βρε! Σας έφεξε πάλι!  :P :P :P

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το ιδανικο συναδελφοι θα ηταν να δημιουργησουμε οι ιδιοι λεφτα δικα μας χωρις να εξαρτιομαστε απο κανενα / αυτο βεβαιως δεν ειναι καθολου ευκολο ειδικα τετοιες εποχες αλλα μονο ετσι κανεις πραγματικη dolce vita

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οταν λες αντα ενοεις 30 η 40?υπαρχει διαφορα
τι 30 τι 40 τι 50, ο αντρας ποτέ δεν γερνάει και ποτέ δεν χάνει τις ελπίδες του για μια άνετη ζωή...εγώ είμαι στα 30, φρέσκος προικοθήρας και απο εμφάνιση οκ, οπότε έχω κάποιες αξιώσεις και θέλω να προσπαθήσω τουλάχιστον..Αν είναι να πάρουμε ελλεεινίδα ας ζούμε τουλάχιστον άνετα..Σκέφτομαι να γραφτώ σε κάνα tennis club στα β.π. αξίζει τον κόπο ή θα με πάρουνε χαμπάρι?
υπουργέ αν θες της κανεις μετα πλαστικες με τα λεφτα της και την κανεις μουναρα κ αυτην :rockon:

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Το τραγουδάκι είναι all the money!
:2funny: :2funny: :2funny:

Προτείνω να πάτε στο reunion του Αρσάκειου, σίγουρα θα έχουν κληρονομήσει τους δικούς τους, θα έχουν τόσα κόμπλεξ (να' ναι καλά το προσωπικό του εκπαιδευτηρίου) που θα είναι ελεύθερες και σίγουρα θα θέλουν να παντρευτούν...

;) Άντε βρε! Σας έφεξε πάλι!  :P :P :P
Καλή προταση και την καταγράφω...θα σε παρακαλούσα όμως αφού είσαι γυναίκα να σκανάρεις μια φορολογική σου δήλωση πριν αρχίσεις να γράφεις σ'αυτό το θρεντ αλλιώς δεν έχει νόημα η αποψή σου :rockon:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω θελω πολλα λεφτα δικα μου,να μου τα φανε Ρωσσιδες πολλες και να βρω τη ..... ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ που θα με ερωτευτει παραφορα.

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
οχι δεν θα με χαλαγε αλλα οταν θα γυριζα σπιτι και θα εβλεπα την φαλαινα τη γυναικα μου να με περιμενει με νυχτικο και ανοιχτα τα ποδια να τη γαμησω θα αισθανομουνα σα ζιγκολιαρης και θα της ζηταγα κι αλλα λεφτα για να τη γαμησω ....

πότε θα αποκτήσουμε γυναικεία συνείδηση και θα γαμάμε και μεις χοντρές και άσχημες μόνο για τα λεφτά....δηλαδή αυτές που το κάνουν ΟΛΕΣ είναι πιο έξυπνες? Θα συνηθίσεις υπουργέ..τουλάχιστον απο σένα περιμένω συμπαράσταση στην προσπάθεια μου... :'(
Δεν λεω να γίνουμε ζιγκολό. οκ ενα πλουσιο κοριτσακι που να βλεπεται..δηλαδη οι χοντρες μονο ειναι πλούσιες?? Τα καλυτερα μουνια θα έλεγα οτι τά χουνε....

OP
OP
D

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Εγω θελω πολλα λεφτα δικα μου,να μου τα φανε Ρωσσιδες πολλες και να βρω τη ..... ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ που θα με ερωτευτει παραφορα.
και μένα θέλω να μου τρώνε τα λεφτά οι ρωσίδες...αλλά το θέμα είναι...ποιά λεφτα!! :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom